Gratis aanhangerservice voor klanten van Pon Dealer Groep


Aanhang nodig?

Heb je tijdelijk wat extra ruimte nodig en ben je klant bij Pon Dealer Groep, dan kun je GRATIS gebruik maken van één van onze aanhangers. Speciaal voor onze klanten bieden wij namelijk de gratis aanhangerservice. Je kunt dan voor een halve of een hele dag gratis een aanhanger van ons lenen.

Je kunt een aanhanger reserveren op één van onze onderstaande vestigingen:

  • Pon Dealer Amersfoort
  • Pon Dealer Barneveld
  • Pon Dealer Hoogland
  • Pon Dealer Naarden
  • Autobedrijf Schueler Nijkerk

Aanhanger reserveren

Vul het onderstaande formulier in om een aanhanger bij één van onze vestigingen te reserveren. Wanneer de aanhanger beschikbaar is op de gewenste datum, tijdstip en vestiging, ontvang je van ons een definitieve bevestigingsmail. Mocht de aanhanger niet beschikbaar zijn, dan nemen wij contact met je op voor het afstemmen van een andere datum en/of tijdstip.
Meer informatie?

Wil je graag meer weten over onze gratis aanhangerservice en de voorwaarden, neem dan gerust contact met ons op!

> Contact


De gratis aanhangerservice is alleen bestemd voor klanten van Pon Dealer Groep voor privé gebruik binnen het eigen gezin, zoals bijvoorbeeld het verhuizen van inboedel, het wegbrengen van eigen spullen naar de vuilstort, etc. tot een maximum van 2 x per jaar. De aanhanger mag niet worden ingezet voor zakelijke doeleinden van de klant en/of om hiermee vriendendiensten voor derden te doen. Wij houden ons het recht voor om zonder opgaven van redenen de aanhanger niet beschikbaar te stellen.