Audi A1 Financieringsactie bij Pon Dealer


Financial Lease vanaf € 275 p/m met 2,99% rente!


Profiteer tijdelijk van een extra scherp rentetarief en laag maanbedrag op je financiering voor alle uitvoeringen van de Audi A1!


Audi A1 Financieringsactie bij Pon Dealer

Profiteer bij Pon Dealer tijdens onze Audi A1 Financieringsactie van een extra scherp actierentetarief van 2,99%* en een aantrekkelijk laag maandbedrag van € 275 per maand* wanneer je een Audi A1 aanschaft o.b.v. Financial Lease of huurkoop! Deze actie is geldig op alle uitvoeringen van zowel de Audi A1 Sportback als de Audi A1 citycarver.

Wil je graag meer weten over onze Audi A1 Financieringsactie, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wil jij de Audi A1 Sportback of Audi A1 citycarver zelf ervaren, vraag dan vrijblijvend een proefrit aan. Benieuwd naar onze voorraadmodellen, bekijk dan direct ons complete actie-aanbod! 

Bekijk actie-aanbod

Audi_A1_Financieringsactie_bij_Pon_Dealer_-_BLOK.jpg

Rekenvoorbeeld Audi A1 Financieringsactie

Rekenvoorbeeld A1 Sportback 25 TFSI Pro Line


Vanafprijs: € 27.995,-
Aanbetaling: € 5.718,-
Slotsom: € 13.998,-
Te financieren: € 22.277,-
Looptijd: 36 maanden

*Genoemde consumentenadviesprijs is inclusief btw en bpm en inclusief kosten rijklaar maken, recyclingbijdrage en legeskosten. Deze actie is geldig op alle uitvoeringen en motoriseringen van zowel de Audi A1 Sportback en Audi A1 citycarver. Het rentetarief van 2,99% is geldig i.c.m. aanschaf o.b.v. financial lease en huurkoop. Looptijd van deze actie is van 1 juli t/m 30 september 2021.

Audi A1 Financieringsactie

Zie voor algemene verkoopinformatie www.pondealer.nl/algemene-verkoopinformatie

Actie aanbod

18

Audi acties

16