Audi A1 Sportback Private Lease actie


Nu tijdelijk vanaf € 339 p/m!**


Profiteer bij Pon Dealer nu tijdelijk van onze extra scherpe Private Lease tarieven op de nieuwe Audi A1 Sportback!


Audi A1 Sportback Private Lease Actie bij Pon Dealer

Profiteer bij Pon Dealer nu tijdelijk van extra scherpe Private Lease tarieven op de gloednieuwe Audi A1 Sportback tijdens onze Audi A1 Sportback Private Lease actie! Je rijdt de compacte en sportieve nieuwe Audi A1 tijdens onze actie nu al vanaf slechts € 339 per maand!** Daarmee is deze leuke Audi nu dichterbij dan ooit. Wees er wel snel bij want het actie-aanbod is beperkt!

Private Lease bij Pon Dealer is voordelig, maar daarnaast ook héél gemakkelijk en overzichtelijk. Voor een vast bedrag per maand, waarin alle kosten zijn inbegrepen, rij je namelijk in een nieuwe Audi! Zelf hoef je alleen nog maar de brandstof te betalen.

Wil je graag meer weten over onze Audi A1 Sportback Private Lease actie? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een proefrit aan om de nieuwe Audi A1 Sportback zelf te ervaren! 

Proefrit aanvragen

Kies jouw uitvoering uit onze Audi A1 Sportback Private Lease actie

Je kunt tijdens onze Audi A1 Sportback Private Lease actie kiezen voor verschillende uitvoeringen van de nieuwe Audi A1 Sportback. Deze uitvoeringen zijn standaard rijk uitgerust vol met aantrekkelijke opties en zijn daarnaast direct uit voorraad leverbaar zodat je snel kunt wegrijden in jouw nieuwe Audi A1 Sportback.

Tijdens onze Audi A1 Private Lease actie rijd je al een nieuwe Audi A1 direct uit onze voorraad vanaf slechts € 319 per maand.** Ook kun je kiezen voor andere uitvoeringen van de Audi A1 Sportback uit onze voorraad. Benieuwd naar alle auto's uit onze actie, bekijk dan direct onze complete actie-voorraad van de Audi A1 Sportback.

Bekijk actie-voorraad

Audi A1 Sportback

Direct rijden vanaf slechts € 319 p/m**

Je profiteert nu tijdelijk van een extra scherp Private Lease tarief op de Audi A1 Sportback. Deze uitvoering is daarnaast standaard rijk uitgerust met o.a. smartphone interface voor navigatie, airco, lichtmetalen velgen en meer.


Uitrusting A1 Sportback bevat o.a.:

 • 15 inch lichtmetalen velgen
 • Smartphone interface
 • MMI radio plus
 • USB aansluiting
 • Elektrisch bedienbare ramen

Audi A1 Sportback Pro Line

Private lease vanaf slechts € 329 p/m**
Direct rijden vanaf € 349 p/m**

Je profiteert nu tijdelijk van een extra scherp Private Lease tarief op de Audi A1 Sportback Pro Line. Deze uitvoering is daarnaast standaard rijk uitgerust met o.a. smartphone interface voor naviagtie, airco, lichtmetalen velgen en meer.


Uitrusting Pro Line bevat o.a.:

 • 3 spaaks multifunctioneel stuurwiel leder
 • Smartphone interface
 • Audi virtual cockpit
 • Cruise control
 • Licht- en regensensor

Audi A1 Sportback epic

Direct rijden vanaf € 383 p/m**

De epic uitvoering van de nieuwe Audi A1 Sportback uit onze Audi A1 Private Lease actie is uitgerust met alle opties die je nodig hebt om comfortabel en ontspannen onderweg te kunnen zijn en dat voor een scherpe prijs.


Extra uitrusting epic t.o.v. Pro Line:

 • LED achterlichten
 • 17" lichtmetalen velgen "5-V-spaak"-design
 • Spiegelkappen en rand voorspoiler naar keuze in zwart of grijs
 • Zwarte diffuser met matte titanium accenten
 • Dorpels aan de zijkant in carrosseriekleur

Audi A1 Sportback Pro Line S

Direct rijden vanaf € 436 p/m**

De edition one uitvoering van de nieuwe Audi A1 Sportback uit onze Audi A1 Private Lease actie is misschien wel de meest complete uitvoering van de nieuwe Audi A1. Deze uitvoering beschikt over een sportief en stoer uiterlijk en is daarnaast op gebied van comfort en functionaliteit extra compleet uitgerust.


Extra uitrusting Pro Line S t.o.v. Pro Line:

 • S line interieur & S line exterieur
 • Lichtpakket interieur
 • LED-koplampen inclusief dynamische knipperlichten achterzijde
 • Sportstoelen met S line logo
 • 17" lichtmetalen velgen "5-spaak"-design met mat-platinum inleg

Audi A1 citycarver epic

Direct rijden vanaf € 461 p/m**

De epic uitvoering van de nieuwe Audi A1 citycarver uit onze Audi A1 Private Lease actie is de standaard uitvoering van de a1 citycarver en daarnaast zeer rijk uitgerust. Deze uitvoering beschikt over een sportief en stoer uiterlijk en is daarnaast op gebied van comfort en functionaliteit extra compleet uitgerust.


Uitrusting bevat o.a.:

 • LED achterlichten
 • 17" lichtmetalen velgen “5-Y-spaak”-design
 • Spiegelkappen en rand voorspoiler naar keuze in zwart of grijs
 • Aluminiumkleurige bodembeplating voor en achter
 • Zwarte sideskirts

Liever een nieuwe Audi A1 Sportback kopen?

Wil je in plaats van Private Lease liever een nieuwe Audi A1 Sportback kopen, dan kan dat bij Pon Dealer natuurlijk ook gewoon! De Audi A1 Sportback Pro Line koop je bij Pon Dealer al vanaf € 24.950*, de Audi A1 Sportback epic vanaf € 31.550*, Audi A1 Sportback Pro Line S vanaf € 34.450* en de Audi A1 citycarver epic vanaf € 32.850.*

Wil je graag meer weten over de Audi A1, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Bekijk direct onze complete voorraad van de Audi A1 Sportback en de Audi A1 citycarver.

Bekijk actie-voorraad

De Audi A1 Sportback: royaal, sportief en karaktervol

De nieuwe Audi A1 Sportback herdefinieert het segment van de compacte auto’s. Met zijn karakteristieke, vlotte design pakt de tweede generatie van de Audi A1 de lijnen op van de eerste Audi quattro.

Het interieur is op de bestuurder gericht, de vormgeving heeft een eigen signatuur en de aankleding is te personaliseren. De Audi A1 Sportback heeft dan ook het sportiefste interieur in zijn klasse. Bovendien is hij leverbaar met infotainment en elektronische assistentiesystemen uit veel duurdere auto’s en is ook de connectiviteit bijzonder goed voor elkaar.

Bekijk modelpagina

Keurmerk Private Lease


*Genoemde consumentenadviesprijs is inclusief btw en bpm en exclusief kosten rijklaar maken, recyclingbijdrage en legeskosten.
**Het Private Lease tarief vanaf € 339 per maand geldt voor de Audi A1 Sportback Pro Line in basiskleur. De overige private lease prijzen betreffen vanafprijzen op nieuw te bestellen auto's tenzij anders aangegeven en worden onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door Audi Financial Services, een handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder het nummer 20073305. Getoond tarief is o.b.v. private lease inclusief BTW bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, €500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na 1 jaar bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

Audi A1 Sportback Private Lease actie bij Pon Dealer
Voor meer informatie zie: https://privatelease.audi.nl/informatie

Zie voor algemene verkoopinformatie www.pondealer.nl/algemene-verkoopinformatie

Actie aanbod

19

Audi acties

14