Audi A1 Sportback Private Lease


Al vanaf € 309,- per maand**


Rij een schitterende Audi A1 Sportback al vanaf € 309,- per maand** bij Pon Dealer. Jij de brandstof, wij de rest!


Audi A1 Sportback Private Lease actie

Wil je graag onbezorgd rijden in een nieuwe Audi A1 Sportback? Profiteer dan nu van onze Audi A1 Sportback Private Lease actie en rij een gloednieuwe Audi A1 Sportback vanaf slechts € 309,- per maand!**  Jij regelt de brandstof, wij al het onderhoud, wegenbelasting, all-riskverzekering, APK etc. Private Lease bij Pon Dealer is dus naast heel voordelig ook nog eens héél gemakkelijk!

Wil je meer weten over onze aantrekkelijke Audi A1 Sportback Private Lease actie neem dan contact met ons op voor meer informatie of het plannen van een proefrit.

Keurmerk PL


Liever een nieuwe Audi A1 Sportback kopen?

Natuurlijk is het ook mogelijk om de A1 Sportback direct te kopen als u dat liever wenst. Een Audi A1 Sportback Pro Line rijdt u al vanaf slechts € 21.985,-*. Heeft u nog een auto om in te ruilen, dan profiteert u van een extra inruilpremie van maar liefst € 750,-!


De Audi A1 Sportback

De Audi A1 Sportback weerspiegelt een moderne levenswijze. Hij gaat uit van zijn eigen kracht, inclusief alle persoonlijke kenmerken die daarbij horen. Verder presteert hij goed en blijft hij op plezierige wijze verrassen. Andere voordelen van de Audi A1 zijn de zuinige motoren en de moderne technologie op het gebied van connectiviteit en navigatie. Kortom, deze compacte uitblinker vraagt om een nadere kennismaking. Grootsheid heeft immers meerdere kanten. De Audi A1 Sportback Private Lease is er al vanaf slechts € 309,- per maand.**


*Genoemde consumentenadviesprijs is inclusief btw en bpm en exclusief kosten rijklaar maken, recyclingbijdrage en legeskosten.
**De privé lease actieprijs geldt voor de Audi A1 Sportback Pro Line en wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, een handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder het nummer 20073305. Getoond tarief is o.b.v. private lease inclusief BTW bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, €500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na 1 jaar bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Actie-aanbod uitsluitend geldig op voorraadauto's zolang de voorraad strekt. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.
Audi A1 Private Lease ? Pon Dealer.nl
Voor meer informatie zie : https://privatelease.audi.nl/informatie

Zie voor algemene verkoopinformatie www.pondealer.nl/algemene-verkoopinformatie

Audi acties

19