Audi Q2 Private Lease actie


Nu tijdelijk vanaf € 415 p/m!**


Profiteer tijdens onze Audi Q2 Private Lease actie nu tijdelijk van extra scherpe Private Lease tarieven op de Audi Q2!


Audi Q2 Private Lease actie bij Pon Dealer

Bij Pon Dealer profiteer je tijdens onze Audi Q2 Private Lease actie nu tijdelijk van extra scherpe Private Lease tarieven op de stoere en veelzijdige Audi Q2. Je rijdt nu al een Audi Q2 Pro Line tijdens onze actie vanaf € 415 per maand!** Daarmee is jouw nieuwe Audi Q2 nu dichterbij dan ooit.

Private Lease bij Pon Dealer is voordelig, maar daarnaast ook héél gemakkelijk en overzichtelijk. Je rijdt namelijk in een nieuwe Audi en betaalt een vast bedrag per maand, waarin alle kosten voor verzekering, wegenbelasting en onderhoud al zijn opgenomen. Daardoor hoef je zelf alleen de brandstof nog maar te betalen!

Wil je graag meer weten over onze Audi Q2 Private Lease actie? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een proefrit aan om de veelzijdige Audi Q2 zelf te ervaren!

Proefrit aanvragen

Kies voor direct rijden tijdens onze Audi Q2 Private Lease actie

Audi Q2 Pro Line

Private Lease vanaf € 415 p/m**
Direct rijden vanaf € 427 p/m**


Uitrusting Pro Line bevat o.a.:

 • 17" lichtmetalen velgen "multi-spaak"-design
 • Bumpers & blades in Manhattangrijs metallic
 • MMI navigatie
 • Comfortairconditioning 2-zones
 • Middenarmsteun vóór
 • Parkeerhulp achter

Audi Q2 S edition

Private Lease vanaf € 499 p/m**
Direct rijden vanaf € 624 p/m**


Extra uitrusting S edition t.o.v. Pro Line:

 • 17" lichtmetalen velgen "5-arm-ster"-design
 • S line interieur & S line exterieur
 • LED-koplampen inclusief dynamische knipperlichten achterzijde
 • Stoelbekleding in stof/leder
 • Sportstoelen met S logo in de rugleuning
 • Audi smartphone interface (Apple CarPlay)

Liever een nieuwe Audi Q2 kopen?

Wil je in plaats van Private Lease liever een nieuwe Audi Q2 kopen, dan kan dat bij Pon Dealer natuurlijk ook gewoon! De Audi Q2 epic koop je bij Pon Dealer al vanaf € 32.950* en de Audi Q2 S edition vanaf 42.950* direct uit onze voorraad.

Heb je een auto om in te ruilen, dan profiteer je bij de aanschaf van een Audi Q2 bij Pon Dealer nu tijdelijk tot € 2.750 extra inruilpremie!*

Bekijk actie-voorraad

Maak kennis met de Audi Q2: sterk en imponerend

De Audi Q2 is een ultiem allround talent, geschikt voor avonturen waar het asfalt ophoudt en helemaal thuis in de drukte van de stad. Hij heeft een jeugdige uitstraling en allerlei hightech aan boord.

Een modern design, veel rijplezier en praktisch gebruiksgemak komen allemaal samen in de Audi Q2. De mogelijkheden voor connectiviteit, infotainment en assistentiesystemen in deze compacte SUV behoren tot de beste in dit marktsegment.

Bekijk modelpagina

Zoek mijn ideale Audi

Staat jouw ideale Audi niet tussen onze bestaande voorraad? Geen probleem! Maak dan gebruik van onze zoekopdracht-functie en wij vinden binnen 2 uur jouw nieuwe Audi.

Meer weten of direct je zoekopdracht aan ons doorgeven? Klik dan op de knop hieronder.

Zoek mijn nieuwe Audi

Visual-Zoekopdracht-Audi.jpg


Keurmerk Private Lease


*Genoemde consumentenadviesprijs is inclusief btw en bpm en exclusief kosten rijklaar maken, recyclingbijdrage en legeskosten. Inruilpremie van € 2.750 is alleen geldig bij inruil van een vreemd merk auto. Bij inruil van een Audi geldt een inruilpremie van € 2.000 bij aankoop van een Audi Q2.
**De Private Lease actieprijs geldt voor de Audi Q2 en wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Audi Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoond tarief is o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Aanbod geldig tot en met 30 november 2020, zolang de voorraad strekt. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

Audi Q2 Private Lease actie bij Pon Dealer
Voor meer informatie zie: https://privatelease.audi.nl/informatie

Zie voor algemene verkoopinformatie www.pondealer.nl/algemene-verkoopinformatie

Actie aanbod

6

Audi acties

11