Profiteer van de Audi Voorjaarsacties bij Pon Dealer


Maak jouw Audi klaar voor de lente!


Maak jouw Audi lenteklaar en profiteer direct van onze aantrekkelijke en voordelige Audi Voorjaarsacties. Bekijk snel alle acties!


Jouw Audi lenteklaar met onze Audi Voorjaarsacties

Maak jouw Audi klaar voor de lente met de Audi Voorjaarsacties bij Pon Dealer. Laat bijvoorbeeld je airco controleren met de Audi Aircocheck of volledig opfrissen met een grondige airco-onderhoudsbeurt. Wissel daarnaast je winterbanden voor zomerbanden en profiteer van onze aantrekkelijke kortingen op nieuwe banden. Verbeter daarnaast je zicht door jouw oude ruitenwissers te vervangen en zorg voor schone lucht met een nieuw interieurfilter. Tot slot profiteer je dit voorjaar van interessante aanbiedingen op originele Audi accessoires. Zo rijd je fris het voorjaar in met jouw Audi!

Plan direct je afspraak

Houd de airco van jouw Audi in topconditie

Audi Aircocheck voor € 20

Met de Audi Aircocheck weet jij waar je airco aan toe is. We controleren onder andere de koelende werking van het systeem en de kwaliteit van het stof- en pollenfilter. Kan jouw airco wel een opfrisbeurt gebruiken? Dan adviseren we een airco-onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling. In combinatie met een airco-onderhoudsbeurt is Audi Aircocheck gratis.

Plan je aircocheck

Airco Onderhoudsbeurt vanaf € 139*

Met de Airco Onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling vanaf slechts € 139* wordt het complete aircosysteem van jouw Audi gecontroleerd, schoongemaakt en bijgevuld. Ook voor de controle en het onderhoud van jouw aircosysteem kun je rekenen op Audi Top Service. Maak snel een werkplaatsafspraak!

Plan je airco-onderhoudsbeurt

Geef jouw Audi opnieuw sublieme wegligging

Audi Bandenwissel

Nu de zon vaker begint te schijnen en de kans op sneeuw en gladheid afneemt, is het weer tijd om je winterbanden om te wisselen voor zomerbanden. Onze Audi monteurs bij Pon Dealer staan voor je klaar voor je bandenwissel.

  • Wielenset wisselen € 39
  • Wielenset wisselen, inclusief opslag in het bandenhotel € 89
  • Losse banden wisselen € 89
  • Losse banden wisselen, inclusief opslag in het bandenhotel € 139

Tijd voor nieuwe zomerbanden?

Is jouw Audi toe aan nieuwe zomerbanden? Bekijk dan hier eens ons uitgebreide aanbod zomerbanden.

Plan je bandenwissel

Altijd de juiste weg met de Audi navigatie update

Audi navigatie update nu voor € 99 i.c.m. airco- of reguliere onderhoudsbeurt

Nooit meer de weg kwijt dankzij de navigatie update voor jouw Audi. En dat nu tijdelijk extra voordelig in combinatie met een airco- of reguliere onderhoudsbeurt. Want in combinatie met een airco- of reguliere onderhoudsbeurt updaten wij jouw Audi navigatiesysteem voor slechts € 99. Zo weet jij zeker dat jij dit voorjaar altijd de weg zult vinden! En dat is wel zo prettig!

Maak direct een afspraak

Vervang tijdig de ruitenwissers van jouw Audi

Vervang tijdig je ruitenwissers

Nieuwe ruitenwissers zorgen voor helder zicht en verbeteren daardoor je veiligheid bij slecht weer. Laten je ruitenwissers strepen achter of maken ze lawaai bij gebruik? Dan is het tijd om de ruitenwissers van jouw Audi te vervangen. Ruitenwissers vervangen kan bij Pon Dealer direct geregeld worden zonder afspraak!

Je hebt al een set nieuwe aero-wisserbladen voor jouw Audi vanaf € 40!


Vervang tijdig het interieurfilter van jouw Audi

Vervang tijdig je interieurfilter

Nieuwe interieurfilters zorgen voor schone lucht in de auto. Indien de oude interieurfilters aan vervanging toe zijn zorg dan dat deze door een nieuwe allergeenfilter vervangen wordt.

Allergeenfilters weren t.o.v. de oude koolstoffilters ook de volgende geuren en gassen:

  • Ozon
  • Zwaveloxiden
  • Stikstofoxiden
  • Allergenen

Het vervangen van het interieurfilter van jouw Audi kan al vanaf € 45!

Maak direct een afspraak

Profiteer van veel voordeel op Audi accessoires

Geef jouw Audi iets extra's!

Profiteer dit voorjaar van aantrekkelijke aanbiedingen op diverse 100% officiële accessoires voor jouw Audi! Daarmee geef je jouw Audi net iets extra's en dat nu tijdelijk extra voordelig!

Bekijk direct alle accessoire-aanbiedingen voor jouw Audi in de webshop en bestel gemakkelijk online met mooie kortingen!

Bekijk aanbiedingen

Alle acties op deze pagina zijn geldig van 1 maart 2021 t/m 31 mei 2021. Actieprijzen zijn consumentenadviesprijzen inclusief BTW.
* Voor auto's vanaf modeljaar 2017 en/ of uitgerust met het R1234yf koudemiddel geldt een adviesprijs van € 189.

Zie voor algemene verkoopinformatie www.pondealer.nl/algemene-verkoopinformatie

Audi acties

15