Maak jouw Audi winterproof met de Audi Wintercheck


Nu tijdelijk voor slechts € 19,95!


Maak jouw Audi klaar voor de winter met de Audi Wintercheck bij Pon Dealer voor slechts € 19,95. Maak direct een afspraak!


Met de Audi Wintercheck is jouw Audi klaar voor de winter

Om er zeker van te zijn dat jouw Audi je veilig de winter door brengt is de Audi Wintercheck bij Pon Dealer de ideale voorbereiding. Voor slechts € 19,95 wordt jouw Audi op 39 essentiële onderdelen gecontroleerd.

Banden, remmen, accu, verwarming en ruitenwissers worden allemaal grondig nagekeken. Ook worden de carrosserie, het onderstel en de verlichting gecontroleerd. Niets wordt over het hoofd gezien. Natuurlijk vullen wij indien noodzakelijk de vloeistoffen zoals olie, koel- en ruitensproeiervloeistof gratis bij.

Na de Audi Wintercheck weet je precies hoe jouw Audi er technisch voor staat en heb je inzicht in mogelijk toekomstig onderhoud of reparaties. Zo wordt je niet verrast deze winter en is jouw Audi er helemaal klaar voor.

Maak direct een afspraak

Audi Wielen Service bij Pon Dealer

Wij wisselen jouw zomerbanden voor winterbanden, ook op de huidige velg. Daarnaast wordt jouw Audi gratis gewassen. Handig: jouw zomerbanden kunnen achterblijven in het zogeheten bandenhotel. En wanneer de winter weer voorbij is, haal je ze gewoon weer op. Dat is wat wij Audi Wielen Service bij Pon Dealer noemen.

Wisselen complete set voor € 39,-
(Incl. opslag € 75,-)

Bandenwissel op velg voor € 84,-
(Incl. opslag € 120,-)

Maak een afspraak

Audi wintersets en winterbanden

Audi Wintersets - Winter 2018

Audi Wintersets

Met Audi originele lichtmetalen wielensets speciaal ontworpen voor jouw Audi geniet je ook in de winter van optimale performance. Bekijk direct ons complete aanbod Audi lichtmetalen winterwielensets.

Bekijk wielensets

Audi Winterbanden - Winter 2018

Audi Winterbanden

Banden zijn een essentieel onderdeel van jouw Audi. Bij Audi kun je terecht voor het monteren van jouw winterbanden: banden die aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Daarmee kun je met een goed gevoel de weg op.

Download de prijslijst

Audi navigatie update

Door wijzigingen in het wegennet en verkeerssituaties kun je ondanks jouw navigatiesysteem voor verrassingen komen te staan. Laat daarom je navigatiesysteem tijdig updaten. Deze service is al mogelijk vanaf € 199,-. Combineer je de navigatie-update met een onderhoudsbeurt of airco-onderhoud dan kost de navigatie update € 99,- inclusief montage.

Maak direct een afspraak

Profiteer van voordeel op Audi winteraccessoires & lifestyle artikelen


Alle aanbiedingen zijn geldig vanaf 1 oktober 2018 tot en met 31 december 2018, met uitzondering van de Audi Wintercheck. De actieperiode voor de Audi Wintercheck loopt van 1 oktober 2018 tot en met 28 februari 2019. Alle prijzen zijn consumentenadviesprijzen inclusief BTW.

Audi acties

12