De Crafter. Je hebt vooruitgaan. En je hebt vooruitgang.


Tijdelijk extra veel Crafter voordeel bij Pon Dealer!


Je hebt voordeel. En je hebt voordeel op een Volkswagen Crafter bij Pon Dealer. Bekijk snel alle acties!


Je hebt voordeel. En je hebt voordeel op een Crafter.

Hoe bouw je een bedrijfswagen waarmee verder komt? Volkswagen Bedrijfswagens vroeg het aan echte vakmensen. Van elektriciens tot timmermannen en van koeriers tot winkeliers. Samen met hen creëerden we de Volkswagen Crafter. Een doordachte bedrijfswagen die elke werkdag een stuk lichter maakt. Verschil moet er zijn.

De Volkswagen Crafter is er nu met extra voordeel en maar liefst € 1.500 extra inruilpremie. Ontdek op deze pagina alle acties.


Je hebt werkpaarden. En je hebt luxe paarden.

Verschil moet er zijn.

Wie elke dag hard werkt, verdient best wat extra luxe. Die luxe vind je in de Exclusive Editions van Volkswagen Bedrijfswagens. Bovenop de Highline uitrusting is de Crafter Exclusive Edition onder meer uitgerust met Adaptive cruise control, LED koplampen, lichtmetalen velgen, 'Light Assist' grootlichtassistent en de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app inclusief 1 jaar ritregistratie of 3 maanden fleetportal. Verschil moet er zijn.


Je hebt laadvermogen. En je hebt dubbellucht.

Verschil moet er zijn.

Voor wie echt zware ladingen vervoert, is er de Crafter dubbellucht. Op de Crafter Gesloten Bestelwagen en de Crafter Chassis met dubbellucht* ontvang je nu € 3.500 voordeel. In samenwerking met onze partners CityBOX en Karhof ontvangt u ook nog eens € 1.000 voordeel op de gesloten laadbak. Verschil moet er zijn.

*Ook op alle 5,0t Crafter Chassis en Gesloten Bestelwagen teruggekeurd naar 3,5t.

Uitrustingslines Crafter Gesloten Bestelwagen.


Bestuurdersassistentiepakket.

Je hebt genezen. En je hebt voorkomen.

Het bestuurdersassistentiepakket op de Volkswagen Crafter maakt je bedrijfswagen nóg veiliger. Zo zorgt Front Assist op een Volkswagen bedrijfswagen voor een eventuele noodstop bij snelheden tot wel 160 km/uur. Verschil moet er zijn.

Het bestuurdersassistentiepakket bestaat uit:

  • Adaptive Cruise Control met Front Assist noodremassistent
  • Lane Assist rijstrookbewaking
  • Vermoeidheidsherkenning
  • Bestelbaar i.c.m. Crafter Highline

Van € 1.035 voor € 595


Je hebt dubbeltjes. En je hebt eerste rang.

Verschil moet er zijn.

Met de luxe uitstraling van een eco-lederen interieur zit je pas echt eerste rang in je Crafter. En dat voor een zéér scherpe prijs. Het eco-leer heeft de uitstraling en structuur van echt leder, is slijtvast en heeft een ademende werking. Verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren, naar wens met afwijkende kleur van de stiksels of middenbanen. Tijdelijk geen meerprijs voor Eco-nappa leder (met een extra fijne structuur). Verschil moet er zijn.

Nu vanaf € 559.


Je hebt Financial Lease. En je hebt Financial Lease met 4 Jaar Garantie.

Als je nu een Financial Lease contract afsluit, ontvang je gratis 2 jaar extra garantie op je bedrijfswagen. Zo rij je 4 jaar (max. 150.000 km) zorgeloos in je nieuwe Volkswagen bedrijfswagen en profiteer je bovendien van een scherp rentetarief (2,99%). Verschil moet er zijn.

Je rijdt al een Crafter vanaf € 282 per maand.

Berken zelf je leasebedrag

Meer weten over deze acties op de Volkswagen Crafter?

Neem direct contact op

Alle acties op deze pagina zijn geldig zolang de voorraad strekt of tot en met 28 oktober 2018.

VW Bedrijfswagens acties

8