Standaard S-tronic automaat op de Audi A3, A4, A5 en Q3


Nu met GRATIS S-tronic automaat!


Profiteer bij Pon Dealer nu tijdelijk van een gratis S-tronic automaat op de Audi A3, A4, A5 en Q3 t.w.v. maximaal € 2.620!


Tijdelijk gratis S-tronic automaat op de Audi A3, Audi A4, Audi A5 en Audi Q3

Bij Pon Dealer profiteer je nu tijdelijk van een gratis S-tronic automaat op zowel Audi A4, Audi A5, Audi Q3 en geselecteerde modellen van de Audi A3. Jouw voordeel kan daarbij nu oplopen tot maar liefst € 2.620,- bij aanschaf van een Audi A5 en tot € 2.380,- bij aanschaf van een Audi A4. Wees er dus snel bij en profiteer direct van deze aantrekkelijke aanbieding!

Zowel de Audi A5 als de Audi A4 met gratis S-tronic automaat zijn bij Pon Dealer direct uit voorraad leverbaar. Je hoeft daardoor niet lang te wachten voordat je kunt wegrijden in jouw nieuwe Audi.

Wil je graag meer weten over de gratis s-tronic automaat actie voor de Audi A4 en Audi A5, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie, vraag direct een proefrit aan in de Audi A4 of Audi A5 of bekijk hier direct alle auto's uit ons actie-aanbod.

Bekijk actie-aanbod

Nu ook tijdelijk gratis S tronic automaat op de Audi A3

Koop je nu een Audi A3 Sportback of Audi A3 Limousine bij Pon Dealer, dan profiteer je nu tijdelijk van een GRATIS S tronic automaat op geselecteerde voorraadmodellen en nieuw te bestellen auto's. Daarmee wordt keuze voor een Audi A3 nu wel heel aantrekkelijk! Bekijk hieronder direct onze complete actie-voorraad van de Audi A3.

Bekijk actie-aanbod A3

Profiteer nu ook van een gratis S tronic automaat op de Audi Q3

Koop je nu een Audi Q3 bij Pon Dealer, dan profiteer je nu tijdelijk van een GRATIS S tronic automaat op geselecteerde voorraadmodellen en nieuw te bestellen auto's. Daarmee wordt keuze voor een Audi Q3 nu wel heel aantrekkelijk! De GRATIS S tronic automaat geldt voor alle uitvoeringen van de nieuwe Audi Q3 met een 35 TFSI Benzine motor. Bekijk hieronder direct onze complete actie-voorraad van de Audi Q3.

Bekijk actie-aanbod Q3

Voordelen van een Audi S-tronic automaat

Kies je voor een Audi A4 of Audi A5 met een S-tronic automaat, dan schakel je sneller dan de bliksem. Dankzij zijn dubbele koppeling kan een Audi S tronic-automaat in ongeveer 15 honderdste van een seconde schakelen. Dat is bliksemsnel. Sneller zelfs. Want een gemiddelde bliksemschicht duurt 0,2 seconden. En dat merkt je direct in rijcomfort, sportiviteit en lagere brandstofkosten. De S tronic-automaat wordt nu bovendien tijdelijk standaard geleverd op veel Audi modellen. Daar hoef je toch geen honderdste seconde over na te denken?

S tronic: waarom twee koppelingen?

Om dubbel te besparen: tijd en energie. De versnellingsbak met dubbele koppeling maakt sneller schakelen mogelijk zonder voelbare trekkrachtonderbreking. De S tronic combineert de efficiency en sportiviteit van een conventionele handgeschakelde versnellingsbak met het comfort van een moderne automaat.


*Genoemde consumentenadviesprijs is inclusief btw en bpm en inclusief kosten rijklaar maken, recyclingbijdrage en legeskosten.
Deze actie is uitsluitend geldig op de Audi A4 en Audi A5 in alle uitvoeringen. Voor de gratis S tronic automaat op de Audi A3 geldt dat deze actie alleen geldig is op geselecteerde voorraadmodellen en nieuwe te bestellen auto's. De gratis S tronic automaat is geldig op alle uitvoeringen van de Audi Q3 met een 35 TFSI benzinemotor. Alle acties zijn daarnaast geldig t/m 30 juni 2019.
Gratis Audi S-tronic automaat actie bij Pon Dealer
Zie voor algemene verkoopinformatie www.pondealer.nl/algemene-verkoopinformatie

Actie aanbod

44

Audi acties

16