Gratis DSG-automaat op de SKODA Superb


Tijdelijk met Gratis DSG-automaat!


Profiteer nu van een gratis DSG-automaat op de SKODA Superb en SKODA Superb Combi met oplopend voordeel tot € 3.000!


Tijdelijk GRATIS DSG-automaat op de SKODA Superb en Superb Combi

Profiteer bij Pon Dealer nu tijdelijk van een GRATIS DSG-automaat bij aankoop van een nieuwe SKODA Superb of SKODA Superb Combi. De GRATIS DSG-automaat actie geldt op alle uitvoeringen en motoren van zowel de SKODA Superb Hatchback als de SKODA Superb Combi. Jouw voordeel kan daarbij oplopen tot maar liefst € 3.000! Wees er dus snel bij en profiteer direct van deze aantrekkelijke aanbieding!

Wil je graag meer weten over onze GRATIS DSG-automaat actie voor de SKODA Superb en SKODA Superb Combi, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wil je de SKODA Superb of Superb Combi zelf ervaren, vraag dan direct een proefrit aan.

Proefrit aanvragen

Tijdelijk_gratis_DSG-automaat_op_de_SKODA_Superb_en_Superb_Combi.jpg


Ontdek de voordelen van een SKODA DSG-automaat

Kies je voor een SKODA Superb of SKODA Superb Combi met een GRATIS DSG-automaat dan schakel je vele malen sneller dan met een handgeschakelde versnellingsbak. Dankzij de dubbele koppeling kan een DSG-automaat in ongeveer 15 honderdste van een seconde schakelen. Dat is supersnel en bovendien uiterst comfortabel, sportief en resulteert in lagere brandstofkosten.

Ruim € 3.000 voordeel

De keuze voor een SKODA Superb met DSG-automaat is dus erg aantrekkelijk en tijdens onze actie nu extra aantrekkelijk! Doordat de DSG-automaat nu standaard is inbegrepen op alle uitvoeringen van de SKODA Superb en SKODA Superb Combi, loopt jouw voordeel op tot maar liefst € 3.000!


*Genoemde consumentenadviesprijs is inclusief btw en bpm en inclusief kosten rijklaar maken, recyclingbijdrage en legeskosten.
Deze actie is geldig van 30-04-2019 t/m 29-08-2019.
Gratis DSG-automaat op de SKODA Superb en SKODA Superb Combi bij Pon Dealer
Zie voor algemene verkoopinformatie www.pondealer.nl/algemene-verkoopinformatie

Actie aanbod

6

ŠKODA acties

8