GRATIS DSG-automaat op de SKODA SCALA en KAMIQ


Tijdelijk met GRATIS DSG-automaat!


Profiteer nu van een GRATIS DSG-automaat op de SKODA SCALA en de SKODA KAMIQ met oplopend voordeel tot € 1.800!


Tijdelijk GRATIS DSG-automaat op geselecteerde voorraad SKODA SCALA en KAMIQ

Profiteer bij Pon Dealer nu tijdelijk van een GRATIS DSG-automaat bij aankoop van een nieuwe SKODA SCALA of SKODA KAMIQ uit onze voorraad. De GRATIS DSG-automaat actie geldt op geselecteerde voorraadmodellen van zowel de SKODA SCALA en de SKODA KAMIQ, maar let op: OP=OP! Jouw voordeel kan daarbij oplopen tot maar liefst € 1.800! Wees er dus snel bij en profiteer direct van deze aantrekkelijke aanbieding!

Wil je graag meer weten over onze GRATIS DSG-automaat actie voor de SKODA SCALA en SKODA KAMIQ, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wil je de SKODA SCALA of KAMIQ zelf ervaren, vraag dan direct een proefrit aan.

Contact

Gratis_DSG-automaat_Blok_1.jpg


Deze actie is geldig op de volgende modellen:

SKODA_SCALA_-_Gratis_DSG-automaat_-_B1.jpg

SKODA SCALA

Bekijk model

SKODA_KAMIQ_-_Gratis_DSG-automaat_-_B1.jpg

SKODA KAMIQ

Bekijk model

Ontdek de voordelen van een SKODA DSG-automaat

Kies je voor een SKODA SCALA of KAMIQ met een GRATIS DSG-automaat dan schakel je vele malen sneller dan met een handgeschakelde versnellingsbak. Dankzij de dubbele koppeling kan een DSG-automaat in ongeveer 15 honderdste van een seconde schakelen. Dat is supersnel en bovendien uiterst comfortabel, sportief en resulteert in lagere brandstofkosten.

Ruim € 1.800 voordeel

De keuze voor een SKODA SCALA of KAMIQ met DSG-automaat is dus erg aantrekkelijk en tijdens onze actie nu extra aantrekkelijk! Doordat de DSG-automaat nu standaard is inbegrepen op alle voorraadmodellen van de SKODA SCALA en de SKODA KAMIQ bij Pon Dealer, loopt jouw voordeel op tot maar liefst € 1.800!


*Genoemde consumentenadviesprijs is inclusief btw en bpm en inclusief kosten rijklaar maken, recyclingbijdrage en legeskosten.
Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt of t/m 31-05-2020. 
Gratis DSG-automaat op de SKODA SCALA en SKODA KAMIQ bij Pon Dealer
Zie voor algemene verkoopinformatie www.pondealer.nl/algemene-verkoopinformatie

Actie aanbod

30

ŠKODA acties

30