Profiteer van de onderaan-de-streep-deals!

Maximaal voordeel op de Caddy, Caddy Maxi, Transporter en Crafter!

Verzeker uzelf van betrouwbare Volkswagen kwaliteit en bouw op een bewezen hoge restwaarde.

Profiteer van de onderaan-de-streep-deals.

Een Volkswagen bedrijfswagen is niet de goedkoopste. Maar... koopt u zo´n goede bus, dan bent u verzekerd van betrouwbare Volkswagen kwaliteit en kunt u bouwen op een bewezen hoge restwaarde. En dan is er ook nog eens een App waarmee u zuiniger leert rijden.
Alles bij elkaar opgeteld, bent u met een Volkswagen bedrijfswagen zomaar goedkoper uit dan u zou denken. En dan rijdt u ook nog eens een échte Volkswagen.
Voor de snelle beslisser zijn er nu voorraad-deals. Met veel voordeel op een Volkswagen Caddy, Transporter of Crafter.

Volkswagen Bedrijfswagens. Onderaan de streep een slimme investering.

D-Caddy_5.jpg

De Volkswagen Caddy. Eindeloos betrouwbaar.

Een echte vakman heeft geen tijd om stil te staan. Dus kiest hij voor een bedrijfswagen die hem nooit in de steek laat. Dat verklaart wellicht het succes van de Volkswagen Caddy. Dankzij zijn rijke standaarduitrusting rijdt u altijd ontspannen en comfortabel. En met zijn flinke laadruimte biedt hij volop plaats voor al uw transport wensen. Of het nu gaat om het opbergen van gereedschap, het vervoeren van bouwmaterialen of om het afleveren van verse producten. Daarnaast zorgen de schone en zuinige motoren voor een lager verbruik. Al met al een slimme investering. En zo houdt u onderaan de streep automatisch meer over.

Wilt u de Caddy zelf ervaren? Plan dan snel een adviesgesprek of kom langs bij Pon Dealer VW Bedrijfswagens.

Contact opnemen

D-Transporter_6.jpg

De Volkswagen Transporter. Daar kom je verder mee.

Denkt u aan een bestel- of personenbusje? Dan denkt u al gauw aan de Volkswagen Transporter. Deze bedrijfswagen vervult al meer dan 65 jaar de wensen van hardwerkende professionals in de transport-, bouw- en installatiewereld. De jongste generatie biedt nog meer comfort en veiligheid dan u al was gewend. Bovendien verbruiken de nieuwe 2.0 TDI Euro 6 motoren een flink stuk minder dan hun voorgangers. Waardoor u heel wat extra kilometers uit een liter diesel haalt.

Wilt u de Transporter zelf ervaren? Plan dan snel een adviesgesprek of kom langs bij Pon Dealer VW Bedrijfswagens.

Contact opnemen

D-TransporterDC.jpg

Voldoende ruimte voor alles en iedereen.

Met het oog op snelheid en efficiency is het voor u belangrijk dat mensen en materieel gelijktijdig op locatie arriveren. Daarom is er de Transporter met dubbele cabine. Met voldoende ruimte voor alles en iedereen. Comfort, zitplaatsen en laadruimte hebben een perfecte balans in de nieuwe Transporter Dubbele Cabine.

Wilt u de Transporter Dubbele Cabine zelf ervaren? Plan dan snel een adviesgesprek of kom langs bij Pon Dealer VW Bedrijfswagens.

Contact opnemen

D-Crafter_3.jpg

De Volkswagen Crafter. Geknipt voor het grotere werk.

Wat u en hoeveel u ook te vervoeren heeft, de Volkswagen Crafter deinst bijna nergens voor terug. Hij beschikt over veel laadruimte. En met zijn ruim bemeten schuifdeur zorgt hij dat u altijd makkelijk kunt laden en lossen. De inrichting is eenvoudig af te stemmen op uw dagelijkse praktijk. Standaard is elke Crafter voorzien van een dieselroetfilter. Bovendien zijn alle varianten ook in een zuinige en milieuvriendelijke BlueMotion uitvoering leverbaar.

Wilt u de Crafter zelf ervaren? Plan dan snel een adviesgesprek of kom langs bij Pon Dealer VW Bedrijfswagens.

Contact opnemen

D-Financieel.jpg

Onbezorgd rijden in een Volkswagen Caddy, Transporter of Crafter. 4 Jaar Financial Lease incl. Reparatie & Onderhoud.

En…

  • Gratis "Mijn Volkswagen bedrijfswagen app" voor een zorgeloze administratie. 
  • “Tussentijdse kosteloze oversluitservice“ op uw Financial Lease contract.
  • Sluit je een Care Port Allrisk verzekering af? Dan zijn je goederen en gereedschap nog gratis mee verzekerd ook t.w.v. €726.

Contact opnemen