SEAT voorjaarsaanbiedingen

Dit voorjaar buitengewoon genieten

Haal alles uit het voorjaar met onze verfrissend voordelige aanbiedingen.

Voor iedereen voordeel dit voorjaar!

Wie buitengewoon wil genieten dit voorjaar, moet zeker bij Pon Dealer langskomen. Tijdelijk profiteer je namelijk van flinke korting op een airco onderhoudsbeurt met geurbehandeling, zomerbanden of wielenwissel. Daarnaast kun je rekenen op gratis ruitreparatie, voordelige ruitensproeiervloeistof en korting op accessoires zoals een kinderzitje, fietsendrager en bandenhoezen. Zo weten we zeker dat jij alles uit het voorjaar haalt.

Gratis ruitreparatie
Een sterretje kan in het ergste geval zelfs uitscheuren tot een barst. Dit kun je voorkomen door de ruit vakkundig te laten repareren bij Pon Dealer

Aircocheck € 19,95
Dit voorjaar kun je voordelig een Aircocheck laten doen bij Pon Dealer. We checken de temperatuur, de druk van het systeem en een visuele controle van de belangrijkste onderdelen. Mocht er te weinig koudemiddel aanwezig zijn dan adviseren we een Airco onderhoudsbeurt.

Airco onderhoud, inclusief geurbehandeling voor € 99,-
Tijdens de onderhoudsbeurt controleren we het aircosysteem en vullen we het volledig af met een fluortoevoeging, zodat we eventuele lekkages in een later stadium makkelijk kunnen traceren. De geurbehandeling zorgt ervoor dat schimmels, bacteriën en nare luchtjes verdwijnen door een volledige reiniging van het systeem.

Werkplaatsafspraak maken

Werkplaatsafspraak maken