Volkswagen Occasion Deals bij Pon Dealer

Tijdelijk heel veel korting op een speciale selectie gebruikte Volkswagen modellen

Profiteer nu tijdelijk van heel veel korting op onze unieke selectie Volkswagen occasions!

Volkswagen occasion voordeel tot € 1.495,- bij Pon Dealer

Ben je op zoek naar een Volkswagen occasion, dan is nu het moment om er één te kopen! Tijdens de Volkswagen Occasion Deals bij Pon Dealer profiteer je namelijk tijdelijk van heel veel voordeel op een speciale selectie jong gebruikte Volkswagen modellen. Het occasion aanbod van onze Volkswagen Occasion Deals bestaat uit een grote variatie aan modellen, zoals de Volkswagen up!, Polo, Golf, Passat, Tiguan en Sharan. Op Volkswagen occasions uit het actie-aanbod ontvang je een extra inruilpremie van € 500,- en krijg je de zekerheid van het Pon Plus Pakket t.w.v. max € 995,- er GRATIS bij! Het totale voordeel op een Volkswagen occasion kan daarbij oplopen tot € 1.495,-!

Benieuwd geworden naar het actie-aanbod van onze aantrekkelijke Volkswagen Occasion Deals? Bekijk hier snel de complete actie-voorraad van de Volkswagen Occasion Deals.

Bekijk compleet actie-aanbod


Extra inruilpremie en 14 maanden garantie

Bij de aanschaf van één van onze Volkswagen occasions uit het speciale Volkswagen Occasion Deals aanbod, profiteer je van diverse voordelen. Je ontvangt een extra inruilpremie van maar liefst € 500,- en je krijgt daar de extra zekerheid van het Pon Plus Pakket ter waarde van maximaal € 995,- gratis bij. Met het gratis Pon Plus Pakket profiteer je van o.a. de volgende voordelen:

 • Pon_Plus_Pakket_v2.jpg14 maanden Pon Plus Garantie*
 • Autoleven lang Mobiliteitsgarantie*
 • 25% korting en gratis vervangend vervoer bij eerstvolgende onderhoudsbeurt
 • Gratis seizoensopslag banden
 • Gratis winterinspectie 
 • Gratis zomerinspectie
 • Gratis ruitreparatie sterretje in voorruit
 • Gratis APK
 • Volledige autoreiniging binnen en buiten
 • Vole tank brandstof 
 • Afleverpaket: 1 liter olie / lampenset / gevarendriehoek

Door gebruik te maken van onze aantrekkelijke occasion actie kan jouw voordeel oplopen tot maar liefst € 1.495,-. Het totale voordeel dat je kunt ontvangen is afhankelijk van welk model gebruikte Volkswagen je koopt. In de onderstaande tabel staat per modeltype weergegeven wat jouw voordeel is.

Volkswagen modeltype Extra inruilpremie Gratis Pon Plus Pakket t.w.v. Uw totale voordeel
up! / Polo € 500,- € 695,- € 1.195,-
Golf / Beetle / Touran / Tiguan / Passat / Sharan  € 500,- € 795,- € 1.295,-
Touareg / Phaeton € 500,- € 995,- € 1.495,-

Waar vindt je onze Volkswagen occasions?

De Volkswagen occasions van onze speciale Volkswagen Occasion Deals en alle andere Volkswagen Occasions zijn te vinden bij het Pon Occasion Center in Barneveld. Het Pon Occasion Center heeft een uniek concept, waarbij het grootste aanbod en de beste prijs zijn gecombineerd op een unieke en landelijk centraal gelegen locatie langs de A1. Naast een groot aanbod Volkswagen occasions vind je bij Pon Occasion Center ook occasions van de merken Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens.

Pon Occasion Center Barneveld


Een selectie uit onze Volkswagen occasion actie voorraad

De aanschaf van een Volkswagen occasion is altijd een goede keuze. Iedere Volkswagen occasion is namelijk oerdegelijk, super betrouwbaar en staat voor kwaliteit. Daarnaast zit elke Volkswagen vol met vernuftige techniek en innovaties die autorijden voor iedereen steeds prettiger, schoner en veiliger maakt. Ontdek snel welke Volkswagen occasion uit ons uitgebreide aanbod het beste bij jouw past. Zo kun je kiezen voor de opvallende up!, de innovatieve Polo, de rijk uitgeruste Golf, Passat, Tiguan en Sharan. Daarnaast ben je er bij Pon Dealer van verzekerd dat iedere Volkswagen occasion in topconditie verkeert en dat de onderhoudshistorie bekend is. Daarmee is een Volkswagen Occasion van Pon Occasion Center altijd een betrouwbare keuze!

Bekijk hieronder een selectie uit ons brede Volkswagen occasion aanbod of bekijk hier direct het complete actie-aanbod van de Volkswagen Occasion Deals.

*Mits onderhoud conform fabrieksvoorschriften. De Volkswagen Occasion Deals actie is geldig t/m 28 mei 2017.

Zie voor algemene verkoopinformatie:www.pondealer.nl/algemene-verkoopinformatie