Leasedeal Volkswagen Passat Variant


Leasedeal van de Maand augustus!


Profiteer bij Pon Dealer elke maand van extra scherpe leasetarieven op een ander model tijdens de Leasedeal van de Maand!


Leasedeal van de Maand augustus: de Volkswagen Passat Variant

Profiteer tijdens de maand augustus van onze Leasedeal op de Volkswagen Passat Variant! Dat betekent dat je deze hele maand kunt profiteren van extra scherpe zakelijke leasetarieven op onze speciale voorraadselectie van de Volkswagen Passat Variant. Zo lease je nu al een Volkswagen Passat Variant Comfortline Business vanaf slechts € 720 per maand!**

Naast de extra scherpe leasetarieven profiteer je ook van snel rijden. Alle auto's die onderdeel zijn van de Leasedeal van de Maand zijn namelijk direct uit voorraad leverbaar! Zo kun je vrijwel meteen wegrijden in jouw nieuwe Volkswagen Passat Variant.

Wil je graag meer weten over de Leasedeal van de Maand augustus, neem dan contact  met ons op. Wil je de Volkswagen Passat Variant zelf ervaren vraag dan een proefrit aan of bekijk hier direct het complete actie-aanbod!

Bekijk actie-aanbod

De Volkswagen Passat. De meest complete zakelijke gezinsauto!

De Volkswagen Passat is een uiterst veelzijdige auto en zowel geschikt als zakelijke leaseauto en als gezinsauto. De Volkswagen Passat staat bekend om zijn stijlvolle ontwerp, hoogwaardige afwerking en biedt zowel voor- als achterin een zee aan ruimte en comfort. Met een maximale bagageruimte van 1.780 liter neem je gemakkelijk alles mee wat je nodig hebt.

Ook op het gebied van innovatie is de Volkswagen Passat goed uitgerust. Zo kun je de Passat uitrusten met verschillende slimme assistentiesystemen zoals Active Info Display, Front Assist en Easy Open. Met deze innovatieve features wordt rijden in de Volkswagen Passat Variant nog aangenamer!


Beschikbare uitvoeringen van de Volkswagen Passat Variant

Het actie-aanbod van de Leasedeal van de Maand augustus bestaat uit diverse uitvoeringen van de Volkswagen Passat Variant. Bekijk de highlights van alle verschillende beschikbare uitvoeringen hieronder. Het complete actie-aanbod van onze Leasedeal van de Maand augustus kun je hier bekijken.


De Leasedeal van de Maand van Pon Dealer Lease

Pon Dealer Lease heeft iets nieuws: de Leasedeal van de Maand! Dat betekent dat je bij Pon Dealer elke maand weer kunt profiteren van nieuwe extra scherpe zakelijke leasetarieven op een ander model uit onze voorraad. Deze exclusieve voorraadmodellen zijn speciaal geselecteerd voor jou als zakelijke rijder en beschikken tijdelijk over extra scherpe leasetarieven! Houd onze onze website dus goed in de gaten en profiteer snel van onze Leasedeal van de Maand!

Pon Dealer Lease kan je als geen ander adviseren over deze specifieke auto's maar vanzelfsprekend ook over de beste lease-oplossingen.

Meer weten?

*Genoemde consumentenadviesprijs is inclusief btw en bpm en inclusief kosten rijklaar maken, recyclingbijdrage en legeskosten.
**Vanaf leaseprijs voor de Volkswagen Passat Variant Comfortline Business is o.b.v. Full Operational Lease, 30.000 km per jaar en een looptijd van 60 maanden. Deze actie is uitsluitend geldig op voorraadmodellen en geldig zolang de voorraad strekt.

Leasedeal van de Maand bij Pon Dealer

Zie voor algemene verkoopinformatie www.pondealer.nl/algemene-verkoopinformatie

Actie aanbod

3

Volkswagen acties

17