Nieuwe Audi A6 leasen bij Pon Dealer


Leasedeal van de Maand oktober!


Profiteer bij Pon Dealer elke maand van extra scherpe leasetarieven tijdens de Leasedeal van de Maand!


Een nieuwe Audi A6 leasen bij Pon Dealer is nu tijdelijk extra aantrekkelijk

Een nieuwe Audi A6 leasen is bij Pon Dealer tijdens de Leasedeal van de Maand nu tijdelijk extra voordelig. Je profiteert namelijk de hele maand oktober van extra scherpe zakelijke leasetarieven op de nieuwe Audi A6 Limousine en de nieuwe Audi A6 Avant. Een nieuwe Audi A6 leasen kan daarom nu al vanaf € 1.058 per maand!**

Naast onze scherpe zakelijke leasetarieven profiteer je tijdens de Leasedeal van de Maand ook van snel rijden. Een nieuwe Audi A6 leasen kan bij Pon Dealer namelijk direct uit onze voorraad. Zo kun je vrijwel meteen wegrijden in jouw nieuwe Audi A6 Limousine of Audi A6 Avant.

Wil jij graag een nieuwe Audi A6 leasen en meer weten over onze actie, neem dan gerust contact met ons op of vraag een proefrit aan om de nieuwe Audi A6 zelf te ervaren. Ons complete actie-aanbod kun je hier direct bekijken.

Bekijk actie-aanbod

Direct beschikbare uitvoering van de nieuwe Audi A6 leasen

Een nieuwe Audi A6 leasen bij Pon Dealer is tijdens de Leasedeal van de Maand nu tijdelijk extra voordelig. Het actie-aanbod bestaat uit diverse uitvoeringen van de nieuwe Audi A6 Avant en Limousine. Je least nu al een Audi A6 Avant Launch Edition Business vanaf € 1.058 per maand.** Je profiteert daarbij van een klantvoordeel van maar liefst € 5.400 op deze speciale extra rijk uitgeruste introductie-uitvoering van de nieuwe Audi A6. Deze uitvoering beschikt o.a. over de volgende opties:

  • MMI navigatie plus
  • Audi virtual cockpit
  • Audi Sound System
  • Audi smartphone interface
  • Elektrisch verstelbare voorstoelen met geheugenfunctie voor bestuurder
  • Buitenspiegels, elektrisch verstelbaar, verwarmbaar en inklapbaar aan beide kanten automatisch dimmend met memoryfunctie

Naast de Audi A6 Avant Launch Edition Business is er ook een sportieve Launch Edition Sport van de nieuwe Audi A6 Avant. Deze uitvoering beschikt over dezelfde opties als een Launch Edition Business aangevuld met een S line in- en exterieur. Het klantvoordeel op de Audi A6 Avant Launch Edition is € 4.400 en je least deze uitvoering tijdens de Leasedeal van de Maand vanaf € 1.256 per maand.**

Bekijk de highlights van alle verschillende beschikbare uitvoeringen hieronder. Wil jij direct een nieuwe Audi A6 leasen? Wees er dan snel bij want op=op! Het complete actie-aanbod van onze Leasedeal van de Maand kun je hier bekijken.


Ontdek de nieuwe Audi A6 Avant en Limousine

De nieuwe Audi A6 is een zeer stijlvolle auto met een elegant design. Met een sportief karakter, maar ook aandacht voor efficiency en toonaangevende innovaties en de modernste digitale technieken die worden gecombineerd met de sublieme afwerking van Audi. De vooruitgang is zichtbaar in elke lijn van het ontwerp in zowel het interieur als het exterieur. Zowel de Audi A6 Limousine en de Audi A6 Avant zijn een statement in het zakelijke verkeer. De A6 Avant blinkt daarnaast uit met zijn ruime interieur. Tel daar alle innovatieve rijassistentiesystemen bij op en het is duidelijk dat de nieuwe Audi A6 opnieuw toonaangevend is in het zakelijke segment.De Leasedeal van de Maand van Pon Dealer Lease

Pon Dealer Lease heeft iets nieuws: de Leasedeal van de Maand! Dat betekent dat je bij Pon Dealer elke maand weer kunt profiteren van nieuwe extra scherpe zakelijke leasetarieven op een ander model uit onze voorraad. De exclusieve Leasedeal van de Maand voorraadmodellen zijn speciaal geselecteerd voor jou als zakelijke rijder! Houd onze onze website dus goed in de gaten en profiteer direct van onze Leasedeal van de Maand!

Pon Dealer Lease kan je als geen ander adviseren over deze specifieke voorraadauto's, maar vanzelfsprekend ook over de beste lease-oplossingen.

Meer weten?

Audi A6 leasen bij Pon Dealer tijdens de Leasedeal van de Maand


*Genoemde consumentenadviesprijs is inclusief btw en bpm en inclusief kosten rijklaar maken, recyclingbijdrage en legeskosten.
**Vanaf leaseprijs voor zowel de Audi A6 Limousine als de Audi A6 Avant is o.b.v. Full Operational Lease, 30.000 km per jaar en een looptijd van 60 maanden. Deze actie is uitsluitend geldig op voorraadmodellen en geldig zolang de voorraad strekt.
Audi A6 Leasen tijdens de Leasedeal van de Maand bij Pon Dealer
Zie voor algemene verkoopinformatie www.pondealer.nl/algemene-verkoopinformatie

Actie aanbod

7

Audi acties

12