Pon Dealer Service Weken


Plan in april een werkplaatsafspraak en maak kans op een Thule fietsendrager!


Plan een werkplaatsafspraak tijdens de Pon Dealer Service Weken en maak kans op 1 van de 10 Thule fietsendragers!


Maak kans op een fietsendrager tijdens de Pon Dealer Service Weken

Banner_Win_2.jpg

De lente is begonnen, dus is het weer tijd om er lekker op uit te gaan! Extra belangrijk dus dat jouw Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA of Volkswagen Bedrijfswagen er helemaal klaar voor is. Om jouw auto technisch helemaal op orde te maken zijn het daarom nu de Pon Dealer Service Weken in onze werkplaatsen.

Plan gemakkelijk en snel online jouw werkplaatsafspraak en maak daarnaast de hele maand april kans op 1 van de 10 Thule VeloCompact 925 fietsendragers! Want iedereen die in april* een werkplaatsafspraak plant maakt kans op deze mooie prijs.

Wil je graag meer weten over deze actie, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of plan direct een werkplaatsafspraak via onze online werkplaatsplanner.

Plan direct jouw afspraak

Pon_Dealer_Service_Weken_Blok_Visual.jpg


*Deze actie is van toepassing op alle geplande afspraken gemaakt in de periode 1 april 2021 t/m 30 april 2021. De datum van de uiteindelijke afspraak mag niet later zijn dan 31 mei 2021.
Alleen geldig op de eigen merken: Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens.
Onder alle onderhoudsgerelateerde werkplaatsafspraken die in de actieperiode gemaakt worden zullen 10 winnaars getrokken worden. De prijswinnaars winnen een Thule VeloCompact 925 fietsendrager en krijgen aan het einde van de actieperiode zelf van ons bericht. De uitslag kan niet worden aangevochten.
De waarde van de prijs kan niet in contant geld wordt uitgekeerd. Medewerkers van Pon Dealer Groep zijn van deelname uitgesloten. 

Zie voor algemene verkoopinformatie www.pondealer.nl/algemene-verkoopinformatie

Gerelateerde acties

3