SEAT inruilpremie actie


Profiteer van een extra inruilpremie tot wel € 2.500!


Profiteer bij Pon Dealer van extra inruilvoordeel naast de inruilwaarde van je huidige auto bij aankoop van een nieuwe SEAT!


Ontvang nu een extra SEAT inruilpremie bij Pon Dealer

Ruil jij tijdens onze SEAT inruilpremie actie je oude auto in voor een nieuwe SEAT? Dan ontvang je nu tijdelijk een extra inruilpremie bovenop de inruilwaarde van jouw huidige auto! Dat betekent dus tijdelijk extra SEAT inruilvoordeel, waardoor de keuze voor een nieuwe SEAT nu wel héél interessant wordt!

Bekijk op deze pagina snel en gemakkelijk hoeveel extra SEAT inruilpremie je ontvangt op ons ruime aanbod aan SEAT modellen. Meer weten over deze actie, neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een proefrit aan om SEAT zelf te ervaren.

Contact

Extra SEAT inruilpremie tot wel € 2.500!

Bekijk hieronder snel en gemakkelijk hoeveel SEAT inruilpremie je nu tijdelijk ontvangt op onze SEAT modellen. Jouw inruilvoordeel kan daarbij oplopen tot maar liefst € 2.500 bij aanschaf van een nieuwe SEAT.


Actievoorwaarden
Deze acties zijn geldig voor kentekenaanvragen van 1 januari t/m 31 maart 2019 zolang de voorraad strekt. De vanafprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Voor meeruitvoeringen gelden de opties uit de prijslijsten van de daarbij behorende uitvoering. De Modellen binnen de actie zijn: SEAT Mii, Arona, Leon, Leon ST en de Ateca.

SEAT acties

12