SEAT Private Lease acties bij Pon Dealer


Nu al vanaf slechts € 229 per maand!**


Profiteer bij Pon Dealer van scherpe Private Lease tarieven op veel SEAT modellen. Je rijdt al een nieuwe SEAT vanaf € 229 p/m!**


SEAT Private Lease acties bij Pon Dealer

Profiteer bij Pon Dealer nu tijdelijk van onze extra scherpe Private Lease tarieven op veel verschillende SEAT modellen tijdens onze SEAT Private Lease acties. Zo rijd je nu tijdelijk al in een nieuwe en standaard zeer complete SEAT Mii vanaf slechts € 229 per maand!**

SEAT Private Lease bij Pon Dealer is naast voordelig ook héél gemakkelijk. Je betaalt namelijk een vast bedrag per maand, waarin alle kosten voor verzekering, wegenbelasting en onderhoud al zijn inbegrepen. Zelf hoef je daardoor alleen nog maar de brandstof te betalen!

Wil je graag meer weten over onze aantrekkelijke SEAT Private Lease acties, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een proefrit aan in jouw favoriete SEAT model. Benieuwd naar alle beschikbare SEAT modellen? Bekijk dan hier alle SEAT Private Lease actiemodellen!

Bekijk actiemodellen

5 redenen voor SEAT Private Lease bij Pon Dealer
Zo weet je zeker dat je de beste keuze maakt.

  • Een scherpe all-in prijs
  • Je droomauto zelf samenstellen
  • Service & onderhoud door Pon Dealer SEAT
  • Pechhulp in Europa
  • Bij persoonlijke omstandigheden makkelijk opzegbaar

Bekijk onze SEAT Private Lease modellenHoe werkt SEAT Private lease

Private Lease bij SEAT uitgelegd in 5 stappen


Hoe werkt SEAT Private Lease?

SEAT Private Lease in 80 seconden


Wat past bij mij?


Veelgestelde vragen

Wanneer kom ik in aanmerking voor SEAT Private Lease?

Iedereen met een geldig autorijbewijs kan tot de maximale leeftijd van 78 jaar (op verwachte einddatum) SEAT Private Lease aanvragen. Na aanvraag beoordelen wij of SEAT Private Lease een verstandige keuze is of niet.


Wat is het verschil tussen Private Lease en Abonnement?

SEAT Private Lease en SEAT Abonnement zijn twee verschillende benamingen voor hetzelfde product. SEAT Private Lease en SEAT Abonnement zijn dus hetzelfde.


Wat is het maandbedrag voor SEAT Private Lease?

Wat je vaste maandbedrag is bij SEAT Private Lease is afhankelijk van het aantal kilometer dat je per jaar verwacht te gaan rijden. Ook de duur van de overeenkomst heeft effect op het bedrag. Je kunt kiezen voor een looptijd van 24, 36 of 48 maanden.


Mogen anderen in de auto rijden?

Iedereen met een voor de betreffende auto geldig rijbewijs mag in de auto rijden en is verzekerd.


Hoe zit het als ik SEAT Private Lease vroegtijdig wil beëindigen?

Het is mogelijk om SEAT Private Lease vroegtijdig te beëindigen. Afhankelijk van de verstreken looptijd worden er wel kosten in rekening gebracht voor het vroegtijdig beëindigen van de lopende overeenkomst.

Heb je een private leasecontract afgesloten na 1 februari 2016?
Dan betaal je maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Mocht je het contract al in het eerste jaar beëindigen, dan betaal je voor de resterende maanden van dit eerste jaar 100% van de leasetermijnen. Daarna betaal je 40% van de resterende termijnen tot aan het eind van de looptijd.

Heb je een private leasecontract afgesloten vòòr 1 februari 2016?
Dan wordt de hoogte van het bedrag dat je moet betalen om het contract eerder te beëindigen, vastgesteld op basis van de handelswaarde van de auto en de boekwaarde plus (maximaal) 25% van de resterende maandtermijnen.


Waarom wordt SEAT Private Lease bij BKR gemeld?

Om te controleren of SEAT Private Lease financieel een verstandige keuze is raadplegen wij het BKR te Tiel. Dit betekent dat wij bij de aanvraag van SEAT Private Lease navragen of er al een of meerdere krediet(en) lopen. Wij laten SEAT Private Lease als kredietovereenkomst registreren bij BKR. Dit kan invloed hebben op de toekomstige leencapaciteit. Het bedrag dat bij het BKR geregistreerd wordt communiceren wij vooraf op de leaseovereenkomst.


Ben ik vrij om te kiezen waar ik het onderhoud van de auto laat doen?

Met het SEAT Private Lease Abonnement is voor alle zaken rondom de auto de officiële SEAT dealer, ofwel Pon Dealer, het juiste contact. Zo is alles onder één dak geregeld met alle voordelen van de merkdealer.


Wat is SEAT Private Lease?

Private lease en is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd. Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor ons. Zo zijn er nooit onverwachte kosten. SEAT Private Lease voldoet aan de eisen van het Keurmerk Private Lease. Dit betekent dat alle kosten inbegrepen zijn: afschrijving, rente, afleveringskosten, verzekering, wegenbelasting, reparaties, onderhoud, vervanging van banden, schadeherstel, glasreparatie, vervangend vervoer na 24 uur, (inter)nationale pech onderweg-hulpdienst en BTW.

Het enige dat niet in het vaste maandbedrag zit zijn de kosten voor de brandstof, boetes, tol, het wassen van de auto en bijvoorbeeld te veel gereden kilometers. Daarnaast is er bij schade aan de auto die niet verhaald kan worden sprake van een eigen risico. Het maandbedrag kan alleen aangepast worden wanneer belastingen of wetten wijzigen. Denk hierbij aan landelijke/provinciale verhoging van de wegenbelasting, verhoging assurantiebelasting of BTW-aanpassing.


Keurmerk Private Lease


*Genoemde consumentenadviesprijs is inclusief btw en bpm en exclusief kosten rijklaar maken, recyclingbijdrage en legeskosten. 
**De privé lease actieprijs vanaf € 229,- per maand geldt voor de SEAT Mii electric in basiskleur. De overige private lease prijzen betreffen vanafprijzen op nieuw te bestellen auto's tenzij anders aangegeven en worden onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services, een handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder het nummer 20073305. Getoond tarief is o.b.v. private lease inclusief BTW bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, €500 eigen risico, regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na 1 jaar bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.
SEAT Private Lease acties bij Pon Dealer
Voor meer informatie zie: https://www.seat.nl/private-lease/klantenservice

Zie voor algemene verkoopinformatie www.pondealer.nl/algemene-verkoopinformatie

SEAT acties

12