SEAT Rijschoolactie bij Pon Dealer


€ 1.000 voordeel op iedere lesauto


Profiteer bij Pon Dealer nu tijdelijk van onze SEAT Rijschoolactie en profiteer van € 1.000 korting op onze rijschool actiemodellen!


Profiteer van € 1.000 korting op een nieuwe SEAT lesauto!

De SEAT Arona is verkozen tot Lesauto van het Jaar 2020 met de hoogste beoordeling van de rijschoolbranche: een 8,87. En daar zijn we trots op! Om dit te vieren, trakteren wij rijschoolhouders op € 1.000 korting op elke Ibiza, Leon Arona en Ateca*. Deze korting kan bijvoorbeeld worden ingezet om de inbouw van de dubbele bediening te dekken. Zo rijd je onze top lesauto’s tijdelijk extra voordelig!

Wil je graag meer weten over onze SEAT rijschoolactie, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

SEAT rijschoolactie bij Pon Dealer


Ontdek alle actiemodellen van onze Rijschoolactie

SEAT_Ibiza_-_SEAT_Rijschoolactie.png

SEAT Ibiza

Vanaf € 16.200*

Bekijk model

SEAT_Arona_-_SEAT_Rijschoolactie.png

SEAT Arona

Vanaf € 19.800*

Bekijk model

SEAT_Leon_-_SEAT_Rijschoolactie.png

SEAT Leon

Vanaf € 26.100*

Bekijk model

SEAT_Ateca_-_SEAT_Rijschoolactie.png

SEAT Ateca

Vanaf € 31.550*

Bekijk model

*Genoemde consumentenadviesprijs is inclusief btw en bpm en inclusief kosten rijklaar maken, recyclingbijdrage en legeskosten.
De actie geldt voor elke verkochte SEAT Ibiza, Arona, Leon en Ateca lesauto met een k-code en kentekenaanvraag in het vierde kwartaal (1 juli t/m 30 september 2019). Het voordeel bestaat uit € 1.000 inclusief BTW, bijvoorbeeld ter dekking van de kosten inbouw dubbele bediening.
SEAT Rijschoolactie bij Pon Dealer
Zie voor algemene verkoopinformatie www.pondealer.nl/algemene-verkoopinformatie

SEAT acties

14