SEAT Rijschoolactie bij Pon Dealer


€ 1.000 voordeel op iedere lesauto


Profiteer bij Pon Dealer nu tijdelijk van onze SEAT Rijschoolactie en profiteer van € 1.000 korting op onze rijschool actiemodellen!


Profiteer van € 1.000 korting op een nieuwe SEAT lesauto!

De SEAT Arona is verkozen tot Lesauto van het Jaar 2020 met de hoogste beoordeling van de rijschoolbranche: een 8,87. En daar zijn we trots op! Om dit te vieren, trakteren wij rijschoolhouders op € 1.000 korting op elke Ibiza, Arona, Leon, Leon ST, Ateca en Tarraco. Deze korting kan bijvoorbeeld worden ingezet om de inbouw van de dubbele bediening te dekken. Zo rijd je onze top lesauto’s tijdelijk extra voordelig!

Wil je graag meer weten over onze SEAT rijschoolactie, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

SEAT rijschoolactie bij Pon Dealer


Ontdek alle actiemodellen van onze Rijschoolactie


*Genoemde consumentenadviesprijs is inclusief btw en bpm en inclusief kosten rijklaar maken, recyclingbijdrage en legeskosten.
De actie geldt voor elke verkochte SEAT Ibiza, Arona, Leon, Leon ST, Ateca en Tarraco lesauto met een k-code en kentekenaanvraag t/m 30 april 2020. Het voordeel bestaat uit € 1.000 inclusief BTW, bijvoorbeeld ter dekking van de kosten inbouw dubbele bediening.
SEAT Rijschoolactie bij Pon Dealer
Zie voor algemene verkoopinformatie www.pondealer.nl/algemene-verkoopinformatie

SEAT acties

12