SEAT Voorjaarsacties bij Pon Dealer


Je horizon verbreden waar jij wilt.


Maak jouw SEAT lenteklaar bij Pon Dealer door te profiteren van onze aantrekkelijke SEAT Voorjaarsacties! Bekijk snel alle acties!


Maak jouw SEAT Lenteklaar met onze SEAT Voorjaaracties

Het is weer lente! De temperaturen stijgen, net als onze kortingen. Verwissel je sjaal voor een zonnebril, je winterbanden voor zomerbanden en je verwarming voor airco. Geef je SEAT ook nog wat extra voorjaarsflair: profiteer van flinke kortingen op een hoop voorjaarsaccessoires. Onze SEAT voorjaarsaanbiedingen zorgen ervoor dat jij en je SEAT helemaal klaar zijn voor de lente. Dat is dus dubbel genieten! Bekijk snel al jouw voordeel.

Plan direct een afspraak

Houd de airco van jouw SEAT in topconditie met SEAT airco-onderhoud

SEAT aircocheck voor € 20

Dankzij de SEAT aircocheck weet jij waar je airco aan toe is. We controleren onder andere de temperatuur en druk van het systeem én voeren een visuele controle van de belangrijkste onderdelen uit. Kan jouw airco wel een opfrisbeurt gebruiken en is er groter onderhoud nodig? Dan adviseren wij een airco onderhoudsbeurt.

Plan je aircocheck

SEAT airco-onderhoud + geurbehandeling vanaf € 139*

Koelt de airco van jouw SEAT niet meer goed of ontstaan er nare geurtjes? Dan is een airco onderhoudsbeurt aan te raden. Tijdens een airco-onderhoudsbeurt controleren we de airco en vullen het systeem volledig af. Ook voeren we een geurbehandeling uit, waardoor jij en jouw SEAT fris het voorjaar tegemoet rijden.

Plan je airco-onderhoudsbeurt


SEAT bandenwissel

Nu de zon vaker begint te schijnen en de kans op sneeuw en gladheid afneemt, is het weer tijd om je winterbanden om te wisselen voor zomerbanden. Onze SEAT monteurs bij Pon Dealer staan klaar voor jouw bandenwissel.

  • Wielenset wisselen € 39
  • Wielenset wisselen, inclusief opslag in het bandenhotel € 75
  • Losse banden wisselen € 84
  • Losse banden wisselen, inclusief opslag in het bandenhotel € 120
Plan je bandenwissel

Nieuwe SEAT zomerbanden

Is jouw SEAT toe aan nieuwe zomerbanden? Dat komt mooi uit, want wij bieden je een breed aanbod aan nieuwe zomer- en All Season-banden. Bekijk nu de prijs van jouw bandenmaat in onze webshop en bestel gemakkelijk jouw nieuwe banden online.

Bekijk het aanbod

Vervang tijdig de ruitenwissers van jouw SEAT

Vervang tijdig je ruitenwissers

Nieuwe ruitenwissers zorgen voor helder zicht en verbeteren daardoor je veiligheid bij slecht weer. Laten je ruitenwissers strepen achter of maken ze lawaai bij gebruik? Dan is het tijd om de ruitenwissers van jouw SEAT te vervangen. Ruitenwissers vervangen kan bij Pon Dealer direct geregeld worden zonder afspraak!

Je hebt al een set nieuwe aero-wisserbladen voor jouw SEAT vanaf € 40!


Vervang tijdig het interieurfilter van jouw SEAT

Vervang tijdig je interieurfilter

Nieuwe interieurfilters zorgen voor schone lucht in de auto. Indien de oude interieurfilters aan vervanging toe zijn zorg dan dat deze door een nieuwe allergeenfilter vervangen wordt.

Allergeenfilters weren t.o.v. de oude koolstoffilters ook de volgende geuren en gassen:

  • Ozon
  • Zwaveloxiden
  • Stikstofoxiden
  • Allergenen

Het vervangen van het interieurfilter van jouw SEAT kan al vanaf € 45!

Maak direct een afspraak

Profiteer van veel voordeel op SEAT accessoires

Geef jouw SEAT iets extra's!

Profiteer dit voorjaar van aantrekkelijke aanbiedingen op diverse 100% officiële accessoires voor jouw SEAT! Daarmee geef je jouw SEAT net iets extra's en dat nu tijdelijk extra voordelig!

Bekijk direct alle accessoire-aanbiedingen voor jouw SEAT in de webshop en bestel gemakkelijk online met mooie kortingen!

Bekijk aanbiedingen

Aanbiedingen zijn geldig vanaf 1 maart 2021 tot en met 31 mei 2021. Actieprijzen zijn consumentenadviesprijzen inclusief BTW.
* Voor auto's vanaf modeljaar 2017 en/ of uitgerust met het R1234yf koudemiddel geldt een adviesprijs van € 189.

Zie voor algemene verkoopinformatie www.pondealer.nl/algemene-verkoopinformatie

SEAT acties

14