Maak jouw SEAT winterklaar met de SEAT Wintercheck


Nu voor slechts € 20 met gratis SEAT DataPlug!


Maak jouw SEAT klaar voor de winter met de SEAT Wintercheck voor slechts € 20 met gratis SEAT DataPlug!


Maak jouw SEAT klaar voor de winter met de SEAT Wintercheck

Beslagen autoruiten, handschoenen en mutsen - de winter komt eraan. Maar dat is geen reden om binnen te blijven! Of het nu stormt, regent of vriest, met een goeie set winterbanden en de juiste winterse accessoires zijn jij en jouw SEAT klaar om op avontuur te gaan. Maak ook van de winter een vette buitenkans met de SEAT Wintercheck voor slechts € 20! 

Tijdens de SEAT Wintercheck wordt jouw SEAT op maar liefst 30 punten gecontroleerd en worden de vloeistoffen gratis bijgevuld. En om deze winter extra aangenaam te maken, krijg je nu een SEAT DataPlug t.b.v. SEAT CONNECT* t.w.v. € 39 als je de SEAT Wintercheck laat uitvoeren. Maak dus snel een afspraak!

Daarnaast kun je deze winter bij SEAT nog profiteren van onze overige complete en voordelige winteracties, zoals korting op winterbanden, wielensets en SEAT winteraccessoires. Daarmee ben je helemaal klaar om zorgeloos te genieten deze winter.

Maak direct een afspraak

Met voldoende grip de winter in.

Dat kan met de juiste winterbanden!


Nog meer redenen om langs te komen

Maak jouw SEAT winterklaar

 

Complete winterwielensets vanaf € 734

Geef ook in de winter je SEAT een mooie uitstraling met onze complete winterwielen sets. Voorzien van originele SEAT lichtmetalen velgen en winterbanden met de beste grip. Zo combineer je looks met de grip die je nodig hebt om de winter echt te ontdekken en veilig te trotseren.

Bekijk wintersets


Winter- & All seasonbanden vanaf € 76

Onze winter- en all season banden zijn tijdelijk extra voordelig! Zo heb je al een nieuwe winterband, inclusief montage voor €76. Hier is het scherpe montagetarief van € 24 al bij inbegrepen. Bekijk ons aanbod aan banden in de webshop en maak direct een afspraak voor montage.

Bekijk alle banden

 

Bandenwissel al vanaf € 39

Veilig en comfortabel de weg op doe je met de juiste banden onder je SEAT. Wij wisselen ze graag voor je, natuurlijk tegen extra scherpe prijzen.

  • Wielenset wisselen € 39
  • Wielenset wisselen, inclusief opslag in het bandenhotel € 75
  • Losse banden wisselen € 84
  • Losse banden wisselen, inclusief opslag in het bandenhotel € 120
Plan je bandenwissel

Profiteer deze winter van GRATIS ruitreparatie*

Ruitschade? Laat dan deze winter je ruit repareren bij Pon Dealer, zodat je zeker weet dat je veilig kunt blijven rijden.

*Is het sterretje niet groter dan een 2 euro munt? Goed nieuws, dan kan het bijna altijd gerepareerd worden. De reparatie is in de meeste gevallen gratis. De reparatie kan namelijk bij je autoverzekering geclaimd worden mits je WA beperkt casco of WA volledig casco verzekerd bent. De verplichte WA-verzekering alleen dekt geen ruitschade. Houd er wel rekening mee dat je een zogenaamd eigen risico kan hebben. Het eigen risico is het bedrag dat je zelf moet betalen in geval van schade. Bekijk je polisvoorwaarden wat exact voor jou van toepassing is.

Voordelen ruitreparatie bij Pon Dealer:

  • Snel klaar
  • 24-uurs service
  • Speciaal opgeleide monteurs
  • Bij vervanging plaatsen we altijd een merk-originele ruit
Plan direct je afspraak

Profiteer van veel voordeel op SEAT accessoires

Geef jouw SEAT iets extra's!

Profiteer deze winter van aantrekkelijke aanbiedingen op diverse 100% officiële accessoires voor jouw SEAT! Daarmee geef je jouw SEAT net iets extra's en dat nu tijdelijk extra voordelig!

Bekijk direct alle accessoire-aanbiedingen voor jouw SEAT in de webshop en bestel gemakkelijk online met mooie kortingen!

Bekijk de accessoires

De SEAT Wintercheck en alle aanbiedingen op deze actiepagina en de SEAT Webshop zijn geldig t/m 28 februari 2022. Alle prijzen zijn consumentenadviesprijzen inclusief BTW.
*De DataPlug zal gratis aangeboden worden aan klanten die voor een wintercheck komen en waarbij er geen af-fabriek connectiviteit mogelijk is. (Heeft de auto af-fabriek connectiviteit, dan wordt deze geactiveerd en is de check ook gratis). Als een klant de DataPlug bij de wintercheck laat monteren, is zowel de check als de DataPlug gratis.

SEAT acties

9