Geniet van de zomer met de SEAT Zomercheck


Nu tijdelijk voor slechts € 20!


Geniet deze zomer met de zomeracties van SEAT, zoals de SEAT Zomercheck voor slechts € 20!


Onbezorgd de zomer in met de SEAT Zomercheck voor € 20

Kom naar Pon Dealer voor de SEAT Zomercheck en geniet zonder zorgen van de zomer! Met de SEAT Zomercheck weet je namelijk precies hoe jouw SEAT er bij staat en hoef jij je nergens druk over te maken tijdens deze zomer. Wij zorgen er namelijk voor dat jouw SEAT wordt gecontroleerd op maar liefst 30 belangrijke punten en vullen daarnaast gratis de vloeistoffen bij.

De SEAT Zomercheck kost nu tijdelijk slechts € 20. Je auto wordt gecontroleerd op maar liefst 30 punten en de vloeistoffen worden indien nodig gratis bijgevuld! Wacht dus niet langer en maak snel een afspraak voor de SEAT Zomercheck bij Pon Dealer!

Plan direct je afspraak

Airco onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling vanaf € 139*

Ga de zomer fris tegemoet! Laat je aircochecken voor slechts € 20! Plan hieronder direct een afspraak in.

Airco onderhoudsbeurt
Heeft je airco onderhoud nodig? Naast het noodzakelijke onderhoud en afvullen van het aircosysteem wordt er ook een geurbehandeling uitgevoerd, waardoor jouw SEAT frisser ruikt dan ooit. En dat vanaf slechts € 139!* Maak dus snel een afspraak bij Pon Dealer voor de airco onderhoudsbeurt met geurbehandeling.

  • Nieuwe olie en koudemiddel zorgen voor beste prestatie
  • Schimmels en bacteriën worden verwijderd
  • Geen muffe luchtjes meer dankzij geurbehandeling
Plan direct je afspraak

Nieuwe zomerbanden nodig voor jouw SEAT?

Heb je nog geen zomerbanden, of zijn ze gewoon aan vervanging toe? Dan bestel je jouw zomer- of all-seasonbanden voor jouw SEAT eenvoudig en nu tijdelijk extra voordelig in de SEAT webshop. De SEAT monteur zet ze gelijk voor je onder de auto.

Bekijk zomerbanden

Profiteer van zomers voordeel op SEAT accessoires

Geef jouw SEAT iets extra's!

Profiteer deze zomer van aantrekkelijke aanbiedingen op diverse 100% officiële accessoires voor jouw SEAT! Daarmee geef je jouw SEAT net iets extra's en dat nu tijdelijk extra voordelig!

Bekijk direct alle accessoire-aanbiedingen voor jouw SEAT in de webshop en bestel gemakkelijk online met mooie kortingen!

Bekijk aanbiedingen

Alle acties op deze pagina zijn geldig van 1 juni 2021 t/m 31 augustus 2021. Actieprijzen zijn consumentenadviesprijzen inclusief BTW.
* Voor auto's vanaf modeljaar 2016 en/ of uitgerust met het R1234yf koudemiddel geldt een adviesprijs van € 189.

Zie voor algemene verkoopinformatie www.pondealer.nl/algemene-verkoopinformatie

SEAT acties

15