SKODA Businessdeals Business Editions


Profiteer van voordeel tot € 4.210!


Oplopend voordeel tot € 4.210 op de SKODA Business Edition actiemodellen bij Pon Dealer tijdens de SKODA Businessdeals!


Extra veel voordeel op de SKODA Business Edition actiemodellen

Tijdens de SKODA Businessdeals bij Pon Dealer profiteer je nu tijdelijk van extra veel voordeel op de speciale SKODA Business Edition actiemodellen. Jouw voordeel kan daarbij oplopen tot maar liefst € 4.210 op de SKODA Kodiaq Business Edition!

De SKODA Business Edition actiemodellen zijn standaard extra rijk uitgerust met aantrekkelijke opties en beschikbaar als SKODA Fabia, SKODA Kodiaq en SKODA Superb (Hatchback en Combi). Naast de rijke standaarduitrusting zijn de Business Edition actiemodellen verder uit te breiden met diverse aantrekkelijk geprijsde optiepakketten, waardoor jouw SKODA Business Edition nog luxer wordt. Bekijk hieronder welke optiepakketten er per model beschikbaar zijn.

Bekijk de optiepakketten

Meer weten over deze SKODA actie?

Wil je graag meer weten over onze SKODA Business Deals voordeelactie neem dan contact met ons op of vraag direct een proefrit aan in jouw favoriete SKODA Business Edition model om hem zelf te ervaren.

Proefrit aanvragen

Ontdek de SKODA Business Edition actiemodellen


Maak jouw SKODA Business Edition compleet

Met de aantrekkelijke optiepakketten

Met de aantrekkelijk geprijsde optiepakketten kun je jouw SKODA Business Edition nog luxer maken. Je kunt de SKODA Kodiaq Business Edition en de SKODA Superb Business Edition gemakkelijk voorzien van één of alle vier de verschillende beschikbare optiepakketten. Voor de SKODA Fabia Combi Business Edition zijn er drie verschillende optiepakketten beschikbaar. Bekijk hieronder de inhoud van alle verschillende optiepakketten, de bijbehorende prijzen en voor welke modellen de optiepakketten beschikbaar zijn.

Beschikbare optiepakketten voor de SKODA Fabia Business Edition

Beschikbare optiepakketten voor de SKODA Karoq, Kodiaq en Superb Business Edition

***Navigatie Plus Pakket is alleen beschikbaar voor de SKODA Karoq en Superb en het Style Pakket is alleen beschikbaar op de SKODA Karoq en Kodiaq Business Edition

Bekijk ook eens de sportieve SKODA Businessdeals actiemodellen

Tussenbanner SKODA Sportief Business Deals

Bekijk de modellen

*Genoemde consumentenadviesprijs is inclusief btw en bpm en inclusief kosten rijklaar maken, recyclingbijdrage en legeskosten.
**De actieprijs van € 190 voor het comfort pakket voor de SKODA Fabia / Fabia Combi Business Edition geldt alleen in combinatie met een 1.0 MPI benzinemotor. De prijs voor het comfort pakket op de SKODA Fabia Combi Business Edition in combinatie met een 1.0 TSI benzinemotor is € 390.
Deze actie is geldig van 01-01-2019 t/m 27-06-2019 of zolang de voorraad strekt. De SKODA Business Edition modellen zijn uit te rusten met de per model beschikbare optiepakketten. Hiervoor geldt dat een model kan worden uitgerust met één tot het maximaal aantal voor dat model beschikbare optiepakketten en dat alle voor dat model mogelijke combinaties mogelijk zijn. Maximaal mogelijk voordeel per actiemodel is gebaseerd op het voordeel van de speciale actie-uitvoering + alle mogelijke optiepakketten per actiemodel. Zie voor algemene verkoopinformatie www.pondealer.nl/algemene-verkoopinformatie

ŠKODA acties

20