SKODA Fabia Business Edition


Profiteer van voordeel tot € 600!


Profiteer nu tijdelijk van oplopend voordeel tot € 600 op de SKODA Fabia Business Edition bij Pon Dealer!


Extra veel voordeel op de SKODA Fabia Business Edition

Profiteer bij Pon Dealer nu tijdelijk van extra voordeek op de SKODA Fabia Business Edition. Jouw voordeel op deze speciale uitvoeringen van de SKODA Fabia kan daarbij oplopen tot wel € 600! De Business Edition uitvoering van de SKODA Fabia is leverbaar als Hatchback en als Combi. De SKODA Fabia Business Edition is er vanaf € 19.490* en de SKODA Fabia Combi Business Edition is er al vanaf € 20.390.*  

De SKODA Fabia Business Edition combineert het beste van drie werelden: ruim, comfortabel & veilig. Bij deze zakelijke combi zorgen de zuinige 1.0 TSI en MPI motoren met de 5-sterren veiligheid voor stoere en representatieve looks.

De SKODA Fabia Business Edition is standaard extra rijk uitgerust vol met aantrekkelijke opties. Naast deze rijke standaarduitrusting kun je jouw SKODA Fabia Business Edition verder uitbreiden met diverse scherp geprijsde optiepakketten, waardoor jouw SKODA Fabia of Fabia Combi nog luxer wordt. Bekijk hieronder welke optiepakketten er voor de Fabia beschikbaar zijn.

Bekijk de optiepakketten

Meer weten over deze SKODA actie?

Wil je graag meer weten over onze SKODA Business Deals voordeelactie neem dan contact met ons op of vraag direct een proefrit aan in de SKODA Fabia Business Edition om hem zelf te ervaren.

Proefrit aanvragen

Highlights van de SKODA Fabia Business Edition

De SKODA Fabia Business Edition is een actiemodel met een extra rijke standaarduitrusting dat is gebaseerd op de Ambition. Bovenop de Fabia Ambition beschikt de Business Edition standaard over de volgende opties:

  • LED achterlichten
  • LED-dagrijverlichting
  • Cruise control met snelheidsregelaar
  • DAB+
  • Parkeersensoren achter
  • Radio Swing met 6,5" touchscreen, Smartlink, SD-card en USB aansluiting
  • Bluetooth voorbereiding
  • Dakrailing zwart

SKODA_Fabia_Business_Edition_-_Interieur.jpg

Alles binnen handbereik

Navigeren via je smartphone door middel van Smartlink op een standaard ingebouwd scherm en digitale radio. Daarnaast heb je alles binnen handbereik met het multifunctioneel lederen stuurwiel. Ook is Climate Controle optioneel leverbaar (Business Upgrade Pakket).

SKODA_Fabia_Business_Edition_-_Lichtmetalen_velgen.jpg

Stijlvol lichtmetaal

Het stoere zakelijke design van de FABIA COMBI Business Edition wordt nog verder aangezet door de Aronia 16" lichtmetalen velgen.

Skoda_Fabia_combi_business_edition-verlichtingV2.jpg

LED dagrijverlichting

De Fabia Combi Business Edition is standaard uitgerust met LED dagrijverlichting voor een beter zicht en zichtbaarheid. Optioneel zijn de Full LED koplampen voor maximale zichtbaarheid.

SKODA_Fabia_Business_Edition_-_Zakelijke_afwerking.jpg

Zakelijke afwerking

Een volledige zakelijke afwerking op de Business Edition.


Maak jouw SKODA Fabia Business Edition compleet

Combineer de pakketten voor voordeel tot € 600


Bekijk ook eens de overige SKODA Business Edition actiemodellen

Bekijk de modellen

*Genoemde consumentenadviesprijs is inclusief btw en bpm en inclusief kosten rijklaar maken, recyclingbijdrage en legeskosten.
Deze actie is geldig van 16-12-2019 t/m 31-05-2020 of zolang de voorraad strekt. De SKODA Business Edition modellen zijn uit te rusten met de per model beschikbare optiepakketten. Hiervoor geldt dat een model kan worden uitgerust met één tot het maximaal aantal voor dat model beschikbare optiepakketten en dat alle voor dat model mogelijke combinaties mogelijk zijn. Maximaal mogelijk voordeel per actiemodel is gebaseerd op het voordeel van de speciale actie-uitvoering + alle mogelijke optiepakketten per actiemodel. Zie voor algemene verkoopinformatie www.pondealer.nl/algemene-verkoopinformatie

ŠKODA acties

30