SKODA Fabia Business Edition


Profiteer van voordeel tot € 2.110!


Oplopend voordeel tot € 2.110 op de SKODA Fabia Business Edition bij Pon Dealer tijdens de SKODA Businessdeals!


Extra veel voordeel op de SKODA Fabia Business Edition

Tijdens de SKODA Businessdeals bij Pon Dealer profiteer je nu tijdelijk van extra veel voordeel op de SKODA Fabia en Fabia Combi Business Edition. Jouw voordeel op deze speciale uitvoering van de SKODA Fabia Combi kan daarbij oplopen tot wel € 2.110! De SKODA Fabia Business Edition is er al vanaf € 18.330,-* en de SKODA Fabia Combi Business Edition is er al vanaf € 18.990,-.*

De SKODA Fabia Business Edition combineert het beste van drie werelden: ruim, comfortabel & veilig. Bij deze zakelijke combi zorgen de zuinige 1.0 TSI en MPI motoren met de 5-sterren veiligheid voor stoere en representatieve looks.

De SKODA Fabia Business Edition is standaard extra rijk uitgerust vol met aantrekkelijke opties. Naast deze rijke standaarduitrusting kun je jouw SKODA Fabia Business Edition verder uitbreiden met diverse scherp geprijsde optiepakketten, waardoor jouw SKODA Fabia of Fabia Combi nog luxer wordt. Bekijk hieronder welke optiepakketten er voor de Fabia beschikbaar zijn.

Bekijk de optiepakketten

Meer weten over deze SKODA actie?

Wil je graag meer weten over onze SKODA Business Deals voordeelactie neem dan contact met ons op of vraag direct een proefrit aan in de SKODA Fabia Business Edition om hem zelf te ervaren.

Proefrit aanvragen

Highlights van de SKODA Fabia Business Edition

De SKODA Fabia Business Edition is een actiemodel met een extra rijke standaarduitrusting dat is gebaseerd op de Ambition. Bovenop de Fabia Ambition beschikt de Business Edition standaard over de volgende opties:

  • Climate Control
  • 16 inch Vigo lichtmetalen velgen antraciet
  • Avalon stoffen bekleding
  • DAB+ (Digital Audio Broadcasting)
  • Smartlink (navigeren via smartphone)

Skoda_Fabia_combi_business_edition-InteriorV2.jpg

Alles binnen handbereik

Navigeren via je smartphone door middel van Smartlink op een standaard ingebouwd scherm en digitale radio. Daarnaast heb je alles binnen handbereik met het multifunctioneel lederen stuurwiel. Ook is de Business Edition uitgerust met luxe stoffen Avalon bekleding.

Skoda_Fabia_combi_business_edition-velgenV2.jpg

Stijlvol lichtmetaal

Het stoere zakelijke design van de Fabia Combi Business Edition wordt nog verder aangezet door grote Vigo 16" antraciete lichtmetalen velgen. Optioneel zijn de 17" lichtmetalen Camelot velgen.

Skoda_Fabia_combi_business_edition-verlichtingV2.jpg

LED dagrijverlichting

De Fabia Combi Business Edition is standaard uitgerust met LED dagrijverlichting voor een beter zicht en zichtbaarheid. Optioneel zijn de Full LED koplampen (Business Upgrade pakket) voor maximale zichtbaarheid.

Skoda_Fabia_combi_business_edition-AirconditioningV2_.jpg

Climate Control

Met Climate Control blijft de temperatuur in de auto altijd aangenaam.


Maak jouw SKODA Fabia Business Edition compleet

Met de aantrekkelijke optiepakketten


Bekijk ook eens de overige SKODA Business Edition actiemodellen

Tussenbanner_SKODA_Business_DealsV2.jpg

Bekijk de modellen

*Genoemde consumentenadviesprijs is inclusief btw en bpm en inclusief kosten rijklaar maken, recyclingbijdrage en legeskosten.
**De actieprijs van € 190 voor het comfort pakket voor de SKODA Fabia / Fabia Combi Business Edition geldt alleen in combinatie met een 1.0 MPI benzinemotor. De prijs voor het comfort pakket op de SKODA Fabia Combi Business Edition in combinatie met een 1.0 TSI benzinemotor is € 390.
Deze actie is geldig van 01-01-2019 t/m 27-06-2019 of zolang de voorraad strekt. De SKODA Business Edition modellen zijn uit te rusten met de per model beschikbare optiepakketten. Hiervoor geldt dat een model kan worden uitgerust met één tot het maximaal aantal voor dat model beschikbare optiepakketten en dat alle voor dat model mogelijke combinaties mogelijk zijn. Maximaal mogelijk voordeel per actiemodel is gebaseerd op het voordeel van de speciale actie-uitvoering + alle mogelijke optiepakketten per actiemodel. Zie voor algemene verkoopinformatie www.pondealer.nl/algemene-verkoopinformatie

ŠKODA acties

20