SKODA Fabia Monte Carlo


Profiteer van voordeel tot € 1.300!


Oplopend voordeel tot € 1.300 op de SKODA Fabia Monte Carlo bij Pon Dealer tijdens de SKODA Businessdeals!


Extra veel voordeel op de SKODA Fabia Monte Carlo

Tijdens de SKODA Businessdeals bij Pon Dealer profiteer je van extra veel voordeel op de SKODA Fabia Monte Carlo. Jouw voordeel kan daarbij oplopen tot wel € 1.300! Deze sportieve uitvoering van de SKODA Fabia is leverbaar als Hatchback en als ruime Combi. De SKODA Fabia Monte Carlo is er vanaf € 20.290,-* en de SKODA Fabia Combi Monte Carlo is er vanaf € 21.190,-.*

Met de sportieve en dynamische SKODA Fabia Monte Carlo toon je jouw eigen stijl. Zowel het exterieur als het interieur benadrukt dit met sportieve bekleding, zwarte accenten, getinte ramen en spoilers zowel voor als achter. En qua ruimte en slimme oplossingen biedt de Fabia Monte Carlo alles wat je van een SKODA gewend bent.


Meer weten over deze SKODA actie?

Wil je graag meer weten over onze SKODA Business Deals voordeelactie neem dan contact met ons op of vraag direct een proefrit aan in de SKODA Fabia Combi Business Edition om hem zelf te ervaren.

Proefrit aanvragen

Highlights van de SKODA Fabia Monte Carlo

Zowel de SKODA Fabia Monte Carlo als de SKODA Fabia Combi Monte Carlo zijn actiemodellen met een extra rijke standaarduitrusting die gebaseerd zijn op de Fabia Ambition. Bovenop de Fabia Ambition beschikt de Fabia Monte Carlo over de volgende opties:

  • Amundsen navigatiesysteem
  • Sportstoelen rood/zwart
  • Extra getinte ramen achter
  • Automatische lichtsensor
  • 16 inch zwarte lichtmetalen velgen
  • Zwarte accenten in het exterieur
  • Achterspoiler met sportieve zijbumpers
  • Zwarte dahhemel

Skoda_Fabia_-_navigatie_V2_.jpg

Altijd dichtbij.
Topkwaliteit in entertainment, infotainment en navigatie zijn gewaarborgd met het navigatiesysteem Amundsen.

Skoda_Fabia_-_Grip_V2.jpg

Van een andere orde.
Bedien alle belangrijke functies eenvoudig met je vingertoppen. In stijl, vanaf het driespaaks lederen multifunctionele stuur.

Skoda_Fabia_-_InterieurV2.jpg

Stevig in je stoel.
De sportstoelen hebben een extra diepe zit, forse lendensteunen en zijn verkrijgbaar in de combinatie Satinblack met Racing Red. Hiermee zit je stevig in het zadel voor het ultieme sportieve gevoel achter het stuur.

SKODA_Monte_carlo_Business_Edition_-_velgen.jpg

Stijlvol lichtmetaal.
Het stoere design van de Fabia Monte Carlo wordt nog verder aangezet door de grote 16 inch lichtmetalen Italia-velgen. Deze zwarte spaken hebben een sportief design en maken de set tot een echte eye catcher.


Liever een SKODA Fabia Monte Carlo Private Leasen?

Wil je in plaats van een nieuwe SKODA Fabia Monte Carlo of SKODA Fabia Combi Monte Carlo te kopen liever rijden op basis van Private Lease, dan kan dat bij Pon Dealer natuurlijk ook. Je rijdt de SKODA Fabia Monte Carlo tijdens onze Private Lease actie nu al vanaf € 325,- per maand** en de ruimere Fabia Combi Monte Carlo vanaf € 335,- per maand.**

Kijk voor meer informatie over onze SKODA Fabia Monte Carlo Private Lease actie op onze speciale actiepagina.

Bekijk de actie

Bekijk ook eens de overige sportieve SKODA Businessdeals actiemodellen

Tussenbanner SKODA Sportief Business Deals

Bekijk de modellen

*Genoemde consumentenadviesprijs is inclusief btw en bpm en inclusief kosten rijklaar maken, recyclingbijdrage en legeskosten.
Deze actie is geldig van 01-01-2019 t/m 27-06-2019 of zolang de voorraad strekt. Zie voor algemene verkoopinformatie www.pondealer.nl/algemene-verkoopinformatie
**De privé lease actieprijs vanaf € 325,- p/m geldt voor de SKODA Fabia Monte Carlo in de lakkleuren Candy White en Steel Grey en de privé lease actieprijs vanaf € 335,- p/m geldt voor de SKODA Fabia Combi Monte Carlo in de lakkleuren Candy White en Steel Grey en worden onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door ŠKODA Financial Services, een handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder het nummer 20073305. Getoond tarief is o.b.v. private lease inclusief BTW, 48 maanden, 10.000 km per jaar, €500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na 1 jaar bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

ŠKODA acties

15