SKODA Fabia Sport Business


Profiteer van voordeel tot € 600!


Profiteer nu tijdelijk van oplopend voordeel tot € 600 op de SKODA Fabia Sport Business bij Pon Dealer!


Extra voordeel op de SKODA Fabia Sport Business

Profiteer bij Pon Dealer nu tijdelijk van extra voordeel op de SKODA Fabia Sport Business. Jouw voordeel kan daarbij oplopen tot wel € 600! Deze sportieve uitvoering van de SKODA Fabia is leverbaar als Hatchback en als Combi. De SKODA Fabia Sport Business is er vanaf € 19.690* en de SKODA Fabia Combi Sport Business is er vanaf € 20.590.*

De SKODA Fabia Sport Business is de perfecte combinatie tussen design en sportiviteit. Hiermee is het dan ook een ideale auto voor de zakelijke en sportieve rijder. De Sport Business is namelijk standaard uitgerust met een Multi functioneel lederen sportstuurwiel, Sport onderstel, Sportstoelen voor met extra zijdelingse steun en 15" lichtmetalen Matone black velgen. Sportiviteit gecombineerd met design en dat zonder in te leveren op luxe.

De SKODA Fabia Sport Business is standaard extra rijk uitgerust vol met aantrekkelijke opties. Naast deze rijke standaarduitrusting kun je jouw SKODA Fabia Sport Business uitbreiden met diverse scherp geprijsde optiepakketten, waardoor jouw SKODA Fabia of Fabia Combi nog luxer wordt. Bekijk hieronder welke optiepakketten er voor de Fabia beschikbaar zijn.

Bekijk de optiepakketten

Meer weten over deze SKODA actie?

Wil je graag meer weten over deze actie neem dan contact met ons op of vraag direct een proefrit aan in de SKODA Superb Sportline Business om hem zelf te ervaren.

Proefrit aanvragen

Highlights van de SKODA Fabia Sport Business

De SKODA Fabia Sport Business is een actiemodel met een extra rijke standaarduitrusting dat is gebaseerd op de Business Edition en is leverbaar als Hatchback en als ruime Combi. Bovenop de Business Edition beschikt de Sportline Business over de volgende opties:

  • Sport onderstel
  • Zwarte grill
  • Lichtmetalen pedaalcovers
  • Sportstoelen voor met extra zijdelingse steun
  • Suedia bekleding
  • Multi functionele lederen sportstuurwiel met bediening
  • Deurpanelen met rode stikkels en zwart interieur / hemelbekleding
  • Lichtmetalen velgen 15" Matone zwart

SKODA_Fabia_Sport_Business_-_Sportstoelen.jpg

Comfort en sportiviteit
Bij de Fabia Sport Business combineert SKODA comfort en sportiviteit. In het interieur vallen de sportstoelen met stoffen/suedia bekleding en zwarte hemelbekleding direct op.

SKODA_Fabia_Sport_Business_-_Multifunctioneel_stuurwiel.jpg

Multifunctioneel stuurwiel

In een sportief interieur mag een 3-spaaks lederen sportstuurwiel vanzelfsprekend niet ontbreken.

SKODA_Fabia_Sport_Business_-_Spiegelkappen.jpg

Sportief tintje

Met de zwarte spiegelkappen geef je jouw Fabia Sport Business een stoere look. Wie wil dat nou niet?

SKODA_Fabia_Sport_Business_-_Velgen.jpg

Stoere looks

Het strakke design van de Fabia Sport Business wordt nog eens onderstreept door de stoere 15 inch lichtmetalen Matone zwart velgen.


Maak jouw SKODA Fabia Sport Business compleet

Combineer de pakketten voor voordeel tot € 600


Bekijk ook eens de overige sportieve SKODA actiemodellen

Bekijk de modellen

*Genoemde consumentenadviesprijs is inclusief btw en bpm en inclusief kosten rijklaar maken, recyclingbijdrage en legeskosten.
Deze actie is geldig van 16-12-2019 t/m 31-05-2020 of zolang de voorraad strekt. De SKODA sportieve actiemodellen zijn uit te rusten met de per model beschikbare optiepakketten. Hiervoor geldt dat een model kan worden uitgerust met één tot het maximaal aantal voor dat model beschikbare optiepakketten en dat alle voor dat model mogelijke combinaties mogelijk zijn. Maximaal mogelijk voordeel per actiemodel is gebaseerd op het voordeel van de speciale actie-uitvoering + alle mogelijke optiepakketten per actiemodel. Zie voor algemene verkoopinformatie www.pondealer.nl/algemene-verkoopinformatie

ŠKODA acties

30