SKODA KAMIQ Business Edition


Profiteer van voordeel tot € 1.450!


Profiteer nu tijdelijk van oplopend voordeel tot € 1.450 op de SKODA KAMIQ Business Edition bij Pon Dealer!


Extra veel voordeel op de SKODA KAMIQ Business Edition

Profiteer bij Pon Dealer nu tijdelijk van extra veel voordeel op de SKODA KAMIQ Business Edition. Jouw voordeel kan daarbij oplopen tot wel € 1.450! De SKODA KAMIQ Business Edition is er al vanaf € 29.490.*

Combineer de kracht en uitrusting van de KAMIQ Business Edition met de noden van de zakelijke veelrijder. De extra rijke standaarduitrusting zorgt voor een nog luxer gevoel. Dankzij de vele innovatieve Business-features is de Business Edition groots in prestaties, ruimte en bovenal comfort. Met climatronic, navigatiesysteem Amundsen, Virtual cockpit en Full LED koplampen en -achterlichten (inclusief dynamische richtingaanwijzers). Kortom: een riant pakket aan luxe en comfort.

Wil je graag meer weten over deze actie neem dan contact met ons op of vraag direct een proefrit aan in de SKODA KAMIQ Sport Business om hem zelf te ervaren.

proefrit aanvragen

Highlights van de SKODA KAMIQ Business Edition

De SKODA KAMIQ Business edition is een speciaal actiemodel gebaseerd op de Ambition Business uitvoering en heeft een extra rijke standaarduitrusting. Bovenop de KAMIQ Ambition Business beschikt de Sport Business over de volgende opties:

  • Navigatiesysteem Amundsen met 9,2” kleurenscherm
  • Virtual Cockpit, digitaal instrumentenpaneel met 10,2” scherm
  • ŠKODA Sound System met 9 luidsprekers, subwoofer en versterker
  • Full LED koplampen met bochtenverlichting en dynamische richtingaanwijzers
  • Verwarmbare voorstoelen
  • Parkeersensoren vóór
  • DAB+, digitale radio
  • Middenarmsteun achter
  • LED interieurverlichting met witte sfeerverlichting
  • Driver Activity Assistant, vermoeidheidsherkenning

SKODA_Kodiaq_Business_Edition_-_Sportief_uiterlijk.jpg

Zorgeloos navigeren

Met het navigatiesysteem Amundsen met 9.2” kleuren touchscreen en ŠKODA Sound Systeem met 8 luidsprekers, geniet je altijd maximaal van je infotainment. Ook ben je altijd verbonden, dankzij Smartlink+ en de Bluetooth verbinding met je telefoon.

SKODA_Kodiaq_Business_Edition_-_Sportstoelen.jpg

Klimaat naar wens

Zie de Climatronic als je persoonlijke thermostaat. Jij stelt exact jouw gewenste tempratuur in, je bijrijder de zijne. De automatische airconditioning zorgt voor het juiste klimaat.

SKODA_Kodiaq_Business_Edition_-_Velgen_1.jpg

Perfecte uitstraling

De Full LED achterlichten met dynamische richtingaanwijzers zorgen voor een extra moderne en sportieve uitstraling.

SKODA_Kodiaq_Business_Edition_-_Krachtige_motoren.jpg

Virtual cockpit

Dankzij de Virtual cockpit, heb je altijd al je reisgegevens direct in zicht. Het navigatiesysteem toont de route achter je stuur. Zo kun je makkelijker je ogen op de weg houden.


Maak jouw SKODA KAMIQ Business Edition compleet

Pakketvoordeel tot € 640


Korting op een SKODA KAMIQ met DSG-automaat

Met een DSG-automaat wissel je snel en efficiënt van versnelling en kom je extra uitgerust op je bestemming aan. Kies je nu voor een SKODA KAMIQ Business Edition met een DSG-automaat, dan profiteer je nu tijdelijk van € 810 korting op je DSG-automaat. In plaats van € 1.800 betaal je nu € 990 voor een DSG-automaat op de SKODA KAMIQ.

Gratis_DSG-automaat_Blok_1.jpg


Bekijk ook eens de overige SKODA Business Edition actiemodellen

Bekijk de modellen

*Genoemde consumentenadviesprijs is inclusief btw en bpm en inclusief kosten rijklaar maken, recyclingbijdrage en legeskosten.
Deze actie is geldig van 16-12-2019 t/m 31-05-2020 of zolang de voorraad strekt. De SKODA Business Edition actiemodellen zijn uit te rusten met de per model beschikbare optiepakketten. Hiervoor geldt dat een model kan worden uitgerust met één tot het maximaal aantal voor dat model beschikbare optiepakketten en dat alle voor dat model mogelijke combinaties mogelijk zijn. Maximaal mogelijk voordeel per actiemodel is gebaseerd op het voordeel van de speciale actie-uitvoering + alle mogelijke optiepakketten per actiemodel. Zie voor algemene verkoopinformatie www.pondealer.nl/algemene-verkoopinformatie

ŠKODA acties

33