SKODA Karoq Business Edition


Profiteer van voordeel tot € 2.650!


Profiteer nu tijdelijk van oplopend voordeel tot € 2.650 op de SKODA Karoq Business Edition bij Pon Dealer!


Extra veel voordeel op de SKODA Karoq Business Edition

Profiteer bij Pon Dealer nu tijdelijk van extra veel voordeel op de SKODA KAROQ Business Edition. Jouw voordeel kan daarbij oplopen tot wel € 2.650! De SKODA Karoq Business Edition is er al vanaf € 32.290.*

De KAROQ Business Edition staat voor ultiem comfort. Door Full LED koplampen met AFS en LED-dagrijverlichting zie je alles op je pad en ziet ook iedereen jou. Parkeersensoren voor en achter, maken zelfs het wegrijden en arriveren nog eens extra makkelijk.

De SKODA Karoq Business Edition is standaard extra rijk uitgerust vol met aantrekkelijke opties. Naast deze rijke standaarduitrusting kun je jouw SKODA Karoq Business Edition verder uitbreiden met diverse scherp geprijsde optiepakketten, waardoor jouw SKODA Karoq nog luxer wordt. Bekijk hieronder welke optiepakketten er voor de Karoq beschikbaar zijn.

Bekijk de optiepakketten

Meer weten over deze SKODA actie?

Wil je graag meer weten over deze actie neem dan contact met ons op of vraag direct een proefrit aan in de SKODA Karoq Business Edition om hem zelf te ervaren.

Proefrit aanvragen

Highlights van de SKODA Karoq Business Edition

De SKODA Karoq Business Edition is een speciaal actiemodel gebaseerd op de Style uitvoering en heeft een extra rijke standaarduitrusting. Bovenop de Karoq Style beschikt de Business Edition standaard over de volgende opties:

  • Navigatiesysteem Amundsen
  • Parkeersensoren voor en achter
  • Driver activity assistant
  • Achteruitrijcamera

Full-LED.jpg

Perfecte uitstraling

Het Adaptieve Frontlight System zorgt dankzij full-LED technologie onder alle omstandigheden voor optimale verlichting.

Ratikon-17-inch.jpg

Stoere looks

Het robuuste design van de KAROQ Business Edition wordt nog eens onderstreept door de stoere 17 inch lichtmetalen Ratikon-velgen.

Climatronic-2-klimaatzones.jpg

Klimaat op wens

Zie de Climatronic met 2 klimaatzones als je persoonlijke thermostaat. Jij stelt exact jouw gewenste temperatuur in, je bijrijder de zijne.

Kessy.jpg

Instappen en wegrijden

Houd je sleutel voortaan in je zak. Stap zonder sleutel in waarna één druk op de startknop volstaat om de motor te starten en weg te rijden. Wij noemen dat KESSY (Keyless Entry, Start and exit SYstem).

 


Maak jouw SKODA Karoq Business Edition compleet

Combineer de pakketten voor voordeel tot € 2.650


Bekijk ook eens de overige SKODA Business Edition actiemodellen

Bekijk de modellen

*Genoemde consumentenadviesprijs is inclusief btw en bpm en inclusief kosten rijklaar maken, recyclingbijdrage en legeskosten.
Deze actie is geldig van 16-12-2019 t/m 31-05-2020 of zolang de voorraad strekt. De SKODA Business Edition modellen zijn uit te rusten met de per model beschikbare optiepakketten. Hiervoor geldt dat een model kan worden uitgerust met één tot het maximaal aantal voor dat model beschikbare optiepakketten en dat alle voor dat model mogelijke combinaties mogelijk zijn. Maximaal mogelijk voordeel per actiemodel is gebaseerd op het voordeel van de speciale actie-uitvoering + alle mogelijke optiepakketten per actiemodel. Zie voor algemene verkoopinformatie www.pondealer.nl/algemene-verkoopinformatie

ŠKODA acties

31