SKODA Karoq Sportline Business


Profiteer van voordeel tot € 3.670!


Oplopend voordeel tot € 3.670 op de SKODA Karoq Sportline Business bij Pon Dealer tijdens de SKODA Businessdeals!


Extra veel voordeel op de SKODA Karoq Sportline Business

Tijdens de SKODA Businessdeals bij Pon Dealer profiteer je nu tijdelijk van extra veel voordeel op de SKODA Karoq Sportline Business. Jouw voordeel kan daarbij oplopen tot wel € 3.670! De SKODA Karoq Business Edition is er al vanaf € 35.390,-.*

De SKODA Karoq Sportline Business staat garant voor rijden in stijl met een dynamisch randje, een stoere uitstraling, krachtige motor en dynamische proporties. Dit zie je onder andere terug in de grote, stoere zwarte velgen, zilverkleurig uitlaatsierstukken, zwarte dakrailing en zwarte sideskirts. Een sportieve SUV met karakter, op alle fronten.

De SKODA Karoq Sportline Business is standaard extra rijk uitgerust vol met aantrekkelijke opties. Naast deze rijke standaarduitrusting kun je jouw SKODA Karoq Sportline Business uitbreiden met diverse scherp geprijsde optiepakketten, waardoor jouw SKODA Karoq nog luxer wordt. Bekijk hieronder welke optiepakketten er voor de Karoq beschikbaar zijn.

Bekijk de optiepakketten

Meer weten over deze SKODA actie?

Wil je graag meer weten over onze SKODA Business Deals voordeelactie neem dan contact met ons op of vraag direct een proefrit aan in de SKODA Karoq Sportline Business om hem zelf te ervaren. Wil je graag direct rijden, bekijk dan hier eens onze sportieve SKODA Karoq Sportline Business voorraadmodellen.

Bekijk actievoorraad

Highlights van de SKODA Karoq Sportline Business

De SKODA Karoq Sportline Business is een speciaal actiemodel gebaseerd op de Ambition Business uitvoering en heeft een extra rijke standaarduitrusting. Bovenop de Karoq Ambition Business beschikt de Sportline Business over de volgende opties:

  • Full LED koplampen
  • 18 inch zwarte lichtmetalen velgen Mytikas
  • Sportline in- en exterieur
  • Digitaal instrumentenpaneel
  • Achteruitrijcamera
  • LED interieurverlichting
  • Drive Mode Select
  • KESSY (Keyless Entry System)

SKODA_Kodiaq_Business_Edition_-_Sportief_uiterlijk.jpg

Sportieve verschijning

De zwarte accenten en een sportiever gestylde voor- en achterbumper kenmerken het sportieve uiterlijk van de Karoq Sportline. Ook zijn de achterruiten allemaal voorzien van extra getinte ramen voor een nog stoerder uiterlijk.

SKODA_Kodiaq_Business_Edition_-_Sportstoelen.jpg

Stevig in je stoel

In het interieur vallen de zwarte sportstoelen met zilverkleurig stiksel direct op. De sportstoelen zijn bekleed met de nieuwe driedubbele en luchtdoorlatende Thermoflux-stof. Dat biedt extra comfort aan de inzittenden, met name in de zomer. De voorstoelen zijn tevens voorzien van lendensteunen.

SKODA_Kodiaq_Business_Edition_-_Velgen_1.jpg

Stoere looks

Het sportieve design van de Karoq Sportline wordt nog eens onderstreept door de standaard zwart gelakte 18 inch lichtmetalen Mytikas velgen. Optioneel uit te breiden met de stoere 19 inch lichtmetalen velgen Vega.

SKODA_Kodiaq_Business_Edition_-_Krachtige_motoren.jpg

Krachtige motoren

Voor de Karoq Sportline is er keuze tussen krachtige benzine- en dieselmotoren, waarvan sommige met vierwielaandrijving zijn uitgerust.


Maak jouw SKODA Karoq Sportline Business compleet

Met de aantrekkelijke optiepakketten


De sportieve details van de SKODA Karoq Sportline Business


Bekijk ook eens de overige sportieve SKODA Businessdeals actiemodellen

Tussenbanner SKODA Sportief Business Deals

Bekijk de modellen

*Genoemde consumentenadviesprijs is inclusief btw en bpm en inclusief kosten rijklaar maken, recyclingbijdrage en legeskosten.
Deze actie is geldig van 01-01-2019 t/m 27-06-2019 of zolang de voorraad strekt. De SKODA Business Edition modellen zijn uit te rusten met de per model beschikbare optiepakketten. Hiervoor geldt dat een model kan worden uitgerust met één tot het maximaal aantal voor dat model beschikbare optiepakketten en dat alle voor dat model mogelijke combinaties mogelijk zijn. Maximaal mogelijk voordeel per actiemodel is gebaseerd op het voordeel van de speciale actie-uitvoering + alle mogelijke optiepakketten per actiemodel. Zie voor algemene verkoopinformatie www.pondealer.nl/algemene-verkoopinformatie

ŠKODA acties

20