SKODA Kodiaq Sportline Business


Profiteer van voordeel tot € 3.170!


Oplopend voordeel tot € 3.170 op de SKODA Kodiaq Sportline Business bij Pon Dealer tijdens de SKODA Businessdeals!


Extra veel voordeel op de SKODA Kodiaq Sportline Business

Tijdens de SKODA Businessdeals bij Pon Dealer profiteer je nu tijdelijk van extra voordeel op de SKODA Kodiaq Sportline Business. Jouw voordeel kan daarbij oplopen tot wel € 3.170! De SKODA Kodiaq Sportline Business is er al vanaf € 39.790,-.*

De Kodiaq Sportline Business combineert sportieve looks met een robuust randje. In combinatie met zijn krachtige en zuinige motor en de nieuwste technieken, zoals de Virtual Cockpit, is deze uitvoering van de Kodiaq een genot om mee te rijden. Daarnaast is de Sportline Business voorzien van tal van sportieve accenten in zowel het interieur en het exterieur.

De SKODA Kodiaq Sportline Business is standaard extra rijk uitgerust vol met aantrekkelijke opties. Naast deze rijke standaarduitrusting kun je jouw SKODA Kodiaq Sportline Business uitbreiden met diverse scherp gerpijsde optiepakketten, waardoor jouw SKODA Kodiaq nog luxer wordt. Bekijk hieronder welke optiepakketten er voor de Kodiaq beschikbaar zijn.

Bekijk de optiepakketten

Meer weten over deze SKODA actie?

Wil je graag meer weten over onze SKODA Business Deals voordeelactie neem dan contact met ons op of vraag direct een proefrit aan in de SKODA Kodiaq Sportline Business om hem zelf te ervaren.

Proefrit aanvragen

Highlights van de SKODA Kodiaq Sportline Business

De SKODA Kodiaq Sportline Business is een speciaal actiemodel gebaseerd op de Ambition Business uitvoering en heeft een extra rijke standaarduitrusting. Bovenop de Kodiaq Ambition Business beschikt de Sportline Business over de volgende opties:

  • Sportline interieur en exterieur
  • 19 inch zwarte lichtmetalen velgen Triglav
  • Digitaal instrumentenpaneel (Virtual Cockpit)
  • LED interieurverlichting
  • Luxe LED achterlichten
  • Achteruitrijcamera
  • Drive mode select

SKODA_Kodiaq_Sportline_Business_-_Sportieve_looks.jpg

Sportieve verschijning

De zwarte accenten en een sportiever gestylde voor- en achterbumper kenmerken het sportieve uiterlijk van de Kodiaq Sportline. Ook zijn de achterruiten allemaal voorzien van extra getinte ramen voor een nog stoerder uiterlijk.

SKODA_Kodiaq_Sportline_Business_-_Krachtige_motoren.jpg

Krachtige motoren

Voor de Kodiaq Sportline is er keuze tussen twee benzinemotoren (150 pk en 190 pk met ook 4x4) en één dieselmotor (150 pk).

SKODA_Kodiaq_Sportline_Business_-_Sportief_interieur.jpg

Stevig in je stoel

In het interieur vallen de zwarte sportstoelen met Alcantara-bekleding en zilverkleurige stiksels direct op. Verder zijn zowel het multifunctionele stuurwiel als de versnellingspook met leer afgewerkt en beschikt hij over aluminium pedalen. Het dashboard geeft tevens de G-krachten, turbodruk, het actuele vermogen en de temperatuur van de motorolie en koelvloeistof weer.

SKODA_Kodiaq_Sportline_Business_-_Velgen.jpg

Stoere looks

Het sportieve design van de Kodiaq Sportline wordt extra onderstreept door de standaard zwart gelakte 19 inch lichtmetalen velgen Triglav. Optioneel uit te breiden met de stoere 20 inch lichtmetalen velgen Vega.


Maak jouw SKODA Kodiaq Sportline Business compleet

Met de aantrekkelijke optiepakketten


De sportieve details van de SKODA Kodiaq Sportline Business


Bekijk ook eens de overige sportieve SKODA Businessdeals actiemodellen

Tussenbanner SKODA Sportief Business Deals

Bekijk de modellen

*Genoemde consumentenadviesprijs is inclusief btw en bpm en inclusief kosten rijklaar maken, recyclingbijdrage en legeskosten.
Deze actie is geldig van 01-01-2019 t/m 27-06-2019 of zolang de voorraad strekt. De SKODA Business Edition modellen zijn uit te rusten met de per model beschikbare optiepakketten. Hiervoor geldt dat een model kan worden uitgerust met één tot het maximaal aantal voor dat model beschikbare optiepakketten en dat alle voor dat model mogelijke combinaties mogelijk zijn. Maximaal mogelijk voordeel per actiemodel is gebaseerd op het voordeel van de speciale actie-uitvoering + alle mogelijke optiepakketten per actiemodel. Zie voor algemene verkoopinformatie www.pondealer.nl/algemene-verkoopinformatie

ŠKODA acties

20