SKODA Octavia Sport Business


Voordelig leasen met € 2.510 voordeel!


Oplopend voordeel tot € 2.510 op de SKODA Octavia Sport Business bij Pon Dealer tijdens de SKODA Businessdeals!


Profiteer van extra voordeel op de SKODA Octavia Sport Business

Tijdens de SKODA Businessdeals bij Pon Dealer profiteer je nu tijdelijk van extra veel voordeel op de SKODA Octavia Sport Business. Jouw voordeel kan daarbij oplopen tot wel € 2.510! Deze extra sportieve en rijk uitgeruste uitvoering van de SKODA Octavia is leverbaar als Hatchback en als Combi. De SKODA Octavia Sport Business is er vanaf € 27.090,-* en de SKODA Octavia Combi Sport Business vanaf € 28.290,-.*

Wil je liever direct rijden? Kies dan voor een SKODA Octavia Sport Business uit onze voorraad. Je koopt al een SKODA Octavia Sport Business uit onze voorraad vanaf slechts € 29.675,-.* 

Liever een SKODA Octavia leasen, dan profiteer je nu ook van scherpe zakelijke leasetarieven op onze SKODA Octavia Sport Business voorraadmodellen! Je least nu al een SKODA Octavia Sport Business vanaf € 428 per maand.** Bekijk hier direct onze actievoorraad van de SKODA Octavia Sport Business!

Bekijk actievoorraad

Profiteer van € 1.510 korting op een DSG-automaat voor de SKODA Octavia

Kies je voor een SKODA Octavia Sport Business met een 1.6 TDI dieselmotor en DSG-automaat, dan profiteer je nu van een extra voordeel van maar liefst € 1.510! De DSG-automaat in combinatie met een 1.6 TDI dieselmotor is nu namelijk afgeprijsd van € 2.000 voor slechts € 490. Jouw totale voordeel op de SKODA Octavia Sport Business loopt daarmee op tot ruim € 2.510!

De SKODA Octavia Sport Business met 1.6 TDI dieselmotor en DSG-automaat is bij Pon Dealer direct uit voorraad leverbaar. Daarnaast profiteer je ook op deze uitvoering van extra scherpe leasetarieven. Je least deze sportieve en comfortabele Ocatavia bij Pon Dealer nu vanaf € 646 per maand.**


Meer weten over deze SKODA actie?

Wil je graag een SKODA Octavia leasen of meer weten over onze SKODA Business Deals voordeelactie neem dan contact met ons op of vraag direct een proefrit aan in de SKODA Octavia Sport Business om hem zelf te ervaren. Wil je graag direct rijden, bekijk dan hier eens onze SKODA Octavia Sport Business voorraadmodellen.

Bekijk actievoorraad

Highlights van de SKODA Octavia Sport Business

De SKODA Octavia Sport Business is de perfecte combinatie tussen design en sportiviteit. Dit maakt de hem tot de ideale auto voor de sportieve zakelijke rijder. Met zijn zwarte accenten is het een sportieve en stijlvolle verschijning en dat zonder in te leveren op luxe én ruimte. Hij is namelijk standaard rijk uitgerust met sportstoelen, sportstuurwiel en sport exterieur met o.a. bumpers en 17 inch zwarte Trius lichtmetalen velgen en daarnaast even ruim als iedere andere SKODA Octavia.

De SKODA Octavia Sport Business is een actiemodel met een extra rijke standaarduitrusting dat is gebaseerd op de Ambition Business en is leverbaar als Hatchback en als ruime Combi. Bovenop de Octavia Ambition Business beschikt de Sport Business over de volgende opties:

  • 17 inch lichtmetalen Trius velgen
  • Sport exterieur met o.a. achterbumper met diffuser
  • Sportstoelen
  • Zwarte hemelbekleding
  • Sportstuurwiel
  • TOP LED achterlichten


De sportieve details van de SKODA Octavia Sport Business


Bekijk ook eens de overige sportieve SKODA Businessdeals actiemodellen

Tussenbanner SKODA Sportief Business Deals

Bekijk de modellen

*Genoemde consumentenadviesprijs is inclusief btw en bpm en inclusief kosten rijklaar maken, recyclingbijdrage en legeskosten.
**Vanaf leaseprijs voor alle uitvoeringen van de SKODA Octavia Combi met benzinemotor is o.b.v. Full Operational Lease, 15.000 km per jaar en een looptijd van 60 maanden. Vanaf leaseprijs voor alle uitvoeringen van de SKODA Octavia Combi met dieselmotor is o.b.v. Full Operational Lease, 30.000 km per jaar en een looptijd van 60 maanden. Deze actie is uitsluitend geldig op voorraadmodellen en geldig zolang de voorraad strekt.

Deze actie is geldig van 01-01-2019 t/m 27-06-2019 of zolang de voorraad strekt. Zie voor algemene verkoopinformatie www.pondealer.nl/algemene-verkoopinformatie

Actie aanbod

10

ŠKODA acties

20