SKODA Octavia Sport Business


Profiteer van voordeel tot € 1.000!


Oplopend voordeel tot € 1.000 op de SKODA Octavia Sport Business bij Pon Dealer tijdens de SKODA Businessdeals!


Extra veel voordeel op de SKODA Octavia Sport Business

Tijdens de SKODA Businessdeals bij Pon Dealer profiteer je nu tijdelijk van extra veel voordeel op de SKODA Octavia Sport Business. Jouw voordeel kan daarbij oplopen tot wel € 1.000! Deze sportieve uitvoering van de SKODA Octavia is leverbaar als Hatchback en als Combi. De SKODA Octavia Sport Business is er vanaf € 27.090,-* en de Octavia Combi Sport Business vanaf € 28.290,-.*

De SKODA Octavia Sport Business is de perfecte combinatie tussen design en sportiviteit. Dit maakt de hem tot de ideale auto voor de sportieve zakelijke rijder. Met zijn zwarte accenten is het een sportieve en stijlvolle verschijning en dat zonder in te leveren op luxe én ruimte. Hij is namelijk standaard rijk uitgerust met een krachtige 1.0 TSI motor, sportstoelen, sportstuurwiel en sport exterieur met o.a. bumpers en 17 inch zwarte Trius lichtmetalen velgen en daarnaast even ruim als iedere SKODA Octavia.


Meer weten over deze SKODA actie?

Wil je graag meer weten over onze SKODA Business Deals voordeelactie neem dan contact met ons op of vraag direct een proefrit aan in de SKODA Fabia Combi Business Edition om hem zelf te ervaren.

Proefrit aanvragen

Highlights van de SKODA Octavia Sport Business

De SKODA Octavia Sport Business is een actiemodel met een extra rijke standaarduitrusting dat is gebaseerd op de Ambition Business en is leverbaar als Hatchback en als ruime Combi. Bovenop de Octavia Ambition Business beschikt de Sport Business over de volgende opties:

  • 17 inch lichtmetalen Trius velgen
  • Sport exterieur met o.a. achterbumper met diffuser
  • Sportstoelen
  • Zwarte hemelbekleding
  • Sportstuurwiel
  • TOP LED achterlichten


De sportieve details van de SKODA Octavia Sport Business


Bekijk ook eens de overige sportieve SKODA Businessdeals actiemodellen

Tussenbanner SKODA Sportief Business Deals

Bekijk de modellen

*Genoemde consumentenadviesprijs is inclusief btw en bpm en inclusief kosten rijklaar maken, recyclingbijdrage en legeskosten.
Deze actie is geldig van 01-01-2019 t/m 27-06-2019 of zolang de voorraad strekt. Zie voor algemene verkoopinformatie www.pondealer.nl/algemene-verkoopinformatie

ŠKODA acties

15