SKODA extra inruilvoordeel bij Pon Dealer


Nu tot € 1.000 inruilvoordeel!


Profiteer bij Pon Dealer nu tijdelijk van extra hoge inruilpremies tot wel € 1.000 bij aanschaf van een nieuwe SKODA!


SKODA extra inruilvoordeel bij Pon Dealer

De aanschaf van een nieuwe SKODA is bij Pon Dealer nu tijdelijk extra aantrekkelijk! Tijdens het extra inruilvoordeel van SKODA profiteer je nu namelijk van een extra inruilpremie die kan oplopen tot maar liefst € 1.000. Dat betekent dus dat jouw huidige auto nu tijdelijk nog meer waard is dan normaal.

Bekijk op deze pagina snel op welke SKODA modellen onze actie geldig is en welk bedrag je nu tijdelijk als extra inruilpremie ontvangt. Wil je meer weten over de slimme inruilweken van SKODA bij Pon Dealer, neem dan contact met ons op of vraag direct een proefrit aan.

Contact

Inruilpremie tot wel € 1.000

Bekijk hieronder hoeveel extra inruilpremie je nu tijdelijk ontvangt op onze diverse SKODA modellen tijdens het extra inruilvoordeel bij Pon Dealer. Jouw inruilvoordeel kan daarbij oplopen tot wel € 1.000.


*Actievoorwaarden
Het SKODA extra inruilvoordeel bij Pon Dealer is geldig tot en met 28 juni 2019. Inruilpremies voor de SKODA Fabia en Fabia Combi zijn uitsluitend geldig op uitvoeringen met de 1.0 MPI motor. Voor de uitvoeringen met een TSI motorisering geldt GEEN extra inruilpremie. Inruilpremie voor de nieuwe SKODA SCALA is uitluitend geldig op de SKODA SCALA First Edition. De vanafprijs is inclusief BTW, BPM, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Voor meeruitvoeringen gelden de opties uit de prijslijsten van de daarbij behorende uitvoering. Neem contact op met ons voor de voorwaarden.

ŠKODA acties

20