Sportieve SKODA actiemodellen bij Pon Dealer


Profiteer van voordeel tot € 4.380!


Profiteer nu tijdelijk tot € 4.380 voordeel op de sportieve SKODA actiemodellen bij Pon Dealer tijdens onze actie!


Extra veel voordeel op de sportieve SKODA actiemodellen

Profiteer bij Pon Dealer nu tijdelijk van extra veel voordeel op de speciale sportieve SKODA actiemodellen. Jouw voordeel kan daarbij nu tijdelijk oplopen tot maar liefst € 4.380 op de SKODA SUPERB Sportline Business!

De sportieve SKODA Businessdeals actiemodellen zijn standaard extra rijk uitgerust met aantrekkelijke opties en beschikbaar als SKODA Fabia (Hatchback en Combi), SKODA SCALA, SKODA KAMIQ, SKODA Octavia (Combi), SKODA KAROQ, SKODA KODIAQ en SKODA SUPERB (Hatchback en Combi). Naast de rijke standaarduitrusting zijn de sportieve actiemodellen van de SKODA Fabia, KAROQ KODIAQ en de SUPERB verder uit te breiden met diverse aantrekkelijk geprijsde optiepakketten, waardoor jouw SKODA nog luxer wordt. Bekijk hieronder welke optiepakketten er per model beschikbaar zijn.

Bekijk de optiepakketten

Ontdek de sportieve SKODA actiemodellen


Meer weten over deze SKODA actie?

Wil je graag meer weten over deze actie neem dan contact met ons op of vraag direct een proefrit aan in jouw favoriete sportieve SKODA actiemodel om hem zelf te ervaren.

Contact

Maak jouw sportieve SKODA actiemodel compleet

Met de aantrekkelijke optiepakketten

Met de aantrekkelijk geprijsde optiepakketten kun je jouw sportieve SKODA actiemodel nog luxer maken. Bekijk hieronder de inhoud van alle verschillende optiepakketten, de bijbehorende prijzen en voor welke modellen de optiepakketten beschikbaar zijn.

Beschikbare optiepakketten voor de SKODA Fabia Sport Business

Beschikbare optiepakketten voor de SKODA Karoq, Kodiaq en Superb Sportline Business


Bekijk ook eens de SKODA Business Edition actiemodellen

Bekijk de modellen

*Genoemde consumentenadviesprijs is inclusief btw en bpm en inclusief kosten rijklaar maken, recyclingbijdrage en legeskosten.
Deze actie is geldig van 16-12-2019 t/m 31-05-2020 of zolang de voorraad strekt. De sportieve SKODA actiemodellen zijn uit te rusten met de per model beschikbare optiepakketten. Hiervoor geldt dat een model kan worden uitgerust met één tot het maximaal aantal voor dat model beschikbare optiepakketten en dat alle voor dat model mogelijke combinaties mogelijk zijn. Maximaal mogelijk voordeel per actiemodel is gebaseerd op het voordeel van de speciale actie-uitvoering + alle mogelijke optiepakketten per actiemodel. Zie voor algemene verkoopinformatie www.pondealer.nl/algemene-verkoopinformatie

ŠKODA acties

30