SKODA Superb Business Edition


Profiteer van voordeel tot € 3.950!


Oplopend voordeel tot € 3.950 op de SKODA Business Edition actiemodellen bij Pon Dealer tijdens de SKODA Businessdeals!


Extra veel voordeel op de SKODA Superb Business Edition

Tijdens de SKODA Businessdeals bij Pon Dealer profiteer je nu tijdelijk van extra veel voordeel op de SKODA Superb Business Edition. Jouw voordeel op deze uitvoering van de SKODA Superb kan oplopen tot € 3.950! Deze speciale uitvoering van de SKODA Superb is leverbaar als Hatchback en als Combi. De SKODA Superb Business Edition is er al vanaf € 35.790,-* en de Superb Combi Business Edition vanaf € 37.290,-.*

De SKODA Superb Business Edition is de meest zakelijke en stijlvolle uitvoering van de SKODA Superb Hatchback en Superb Combi. Deze zeer ruime Business Edition tilt zakelijk rijden in stijl naar een compleet nieuw niveau door de combi van royale luxe, ultiem comfort en een zee aan ruimte. Dit maakt de Business Edition zowel zakelijk als privé een super combi.

De SKODA Superb Business Edition is standaard extra rijk uitgerust vol met aantrekkelijke opties. Naast deze rijke standaarduitrusting kun je jouw SKODA Superb Business Edition verder uitbreiden met diverse scherp geprijsde optiepakketten, waardoor jouw SKODA Super Hatchback of Combi nog luxer wordt. Bekijk hieronder welke optiepakketten er voor de Superb beschikbaar zijn.

Bekijk de optiepakketten

Meer weten over deze SKODA actie?

Wil je graag meer weten over onze SKODA Business Deals voordeelactie neem dan contact met ons op of vraag direct een proefrit aan in de SKODA Superb Business Edition om hem zelf te ervaren.

Proefrit aanvragen

Highlights van de SKODA Superb Business Edition

De SKODA Superb Business Edition is een actiemodel met een extra rijke standaarduitrusting dat is gebaseerd op de Style en is leverbaar als Hatchback en als ruime Combi. Bovenop de Superb Style beschikt de Business Edition ovver de volgende opties:

  • Navigatiesysteem Amundsen
  • Bluetooth smartphone verbinding
  • LED interieur pakket
  • Travel assist
  • Kessy (Keyless entry system)
  • DAB+ (Digital Audio Broadcasting)
  • Park Distance Control (voor en achter)
  • Achteruitrijcamera

SKODA_Superb_Business_Edition_-_Navigatie.jpg

Volledig geïnformeerd


Nooit meer te laat bij een zakelijke afspraak of privébestemming. Het navigatiesysteem Amundsen inclusief touchscreen geeft altijd de snelste routes weer. Het systeem helpt je zelfs om files te ontwijken. Zo ben je altijd zeker van de beste route en kun jij letten op de weg.

SKODA_Superb_Business_Edition_-_Keyless_Go.jpg

Start your engine

Met KESSY (Keyless Entry System) houd jij de sleutel van je Superb gewoon in je zak. Start en rijd weg via een druk op de knop. Daarnaast heb je nooit meer krassen op je dashboard door hangende sleutels.

SKODA_Superb_Business_Edition_-_Blind_spot_detection.jpg

Ogen rondom

Slim gebruik van bestaande technologieën creëert nieuwe innovaties. Via de parkeersensoren voor en achter detecteert Dode-hoekbescherming voor jou onzichtbare medeweggebruikers. Dit zorgt voor meer veiligheid op de weg voor jou en medeweggebruikers.

SKODA_Superb_Business_Edition_-_Verwarmde_voorstoelen.jpg

Warm onthaal

Gun jezelf maximaal comfort en nestel je in de behaaglijke, verwarmde voorstoelen van de Superb Business Edition. Zo warm jij of je bijrijder snel op tijdens de koude winterdagen wanneer je de auto instapt. De stoelen zijn afzonderlijk in te stellen, zodat de verwarmde voorstoelen zich kunnen richten op degenen die er behoefte aan hebben.


Maak jouw SKODA Superb Business Edition compleet

Met de aantrekkelijke optiepakketten

Business_upgrade_pakket_stoelbekleding_leder__suedia.jpg

Business Upgrade Pakket


Bestaat uit:
▶ Lederen interieur Suedia
▶ 18" Lichtmetalen Modus velgen
▶ Sunset (getinte ramen achter)

€ 1.150 korting
Van € 2.140 voor € 990

Navigatie_Plus_Pakket-_Navigatie_Columbus.jpg

Navigatie Plus Pakket


Bestaat uit:
▶ Columbus navigatie
▶ Bluetooth koppeling
▶ Smartphone integratie met apps voor onder andere Connect

€ 310 korting
Van € 1.300 voor € 990

Comfort_Pakket-_Adaptive_Cruise_control.jpg

Comfort Pakket


Bestaat uit:
▶ Lane, Blind spot & Smart light assist
▶ Adaptive cruise control
▶ Grootlicht assistent
▶ Climatronic met 3 zones
▶ Verwarmbare achterbank

€ 590 korting
Van € 1.580 voor € 990

Functie_pakket_-_canton_soundsystem.jpg

Functie Pakket


Bestaat uit:
▶ Canton
(Sound systeem)
▶ Elektrische achterklep
▶ Verwarmbare voorruit
(Zowel voor als achterruit verwarmbaar)

€ 700 korting
Van € 1.290 voor € 590


Bekijk ook eens de overige SKODA Business Edition actiemodellen

Tussenbanner SKODA Business Deals

Bekijk de modellen

*Genoemde consumentenadviesprijs is inclusief btw en bpm en inclusief kosten rijklaar maken, recyclingbijdrage en legeskosten.
Deze actie is geldig van 01-01-2019 t/m 27-06-2019 of zolang de voorraad strekt. De SKODA Business Edition modellen zijn uit te rusten met de per model beschikbare optiepakketten. Hiervoor geldt dat een model kan worden uitgerust met één tot het maximaal aantal voor dat model beschikbare optiepakketten en dat alle voor dat model mogelijke combinaties mogelijk zijn. Maximaal mogelijk voordeel per actiemodel is gebaseerd op het voordeel van de speciale actie-uitvoering + alle mogelijke optiepakketten per actiemodel. Zie voor algemene verkoopinformatie www.pondealer.nl/algemene-verkoopinformatie

ŠKODA acties

20