SKODA SUPERB Sportline Business


Profiteer van voordeel tot € 4.380!


Profiteer nu tijdelijk van oplopend voordeel tot € 4.380 op de SKODA SUPERB Sportline Business bij Pon Dealer!


Extra voordeel op de SKODA SUPERB Sportline Business

Profiteer bij Pon Dealer nu tijdelijk van extra voordeel op de SKODA SUPERB Sportline Business. Jouw voordeel kan daarbij oplopen tot wel € 4.380! Deze sportieve uitvoering van de SKODA SUPERB is leverbaar als Hatchback en als Combi. De SKODA SUPERB Sportline Business is er vanaf € 44.590* en de SKODA SUPERB COMBI Sportline Business is er vanaf € 45.590.*

De SKODA SUPERB Sportline Business combineert een sportieve stijlvolle look met een dynamische rijbeleving. De mooie hoogglans accenten en een dubbele uitlaatdemper bezorgen de SUPERB Sportline Business een onderscheidend uiterlijk. Carbon details geven het interieur de bijbehorende ambiance.

De SKODA SUPERB Sportline Business is standaard extra rijk uitgerust vol met aantrekkelijke opties. Naast deze rijke standaarduitrusting kun je jouw SKODA SUPERB Sportline Business uitbreiden met diverse scherp geprijsde optiepakketten, waardoor jouw SKODA SUPERB of SUPERB COMBI nog luxer wordt. Bekijk hieronder welke optiepakketten er voor de SUPERB beschikbaar zijn.

Bekijk de optiepakketten

Meer weten over deze SKODA actie?

Wil je graag meer weten over deze actie neem dan contact met ons op of vraag direct een proefrit aan in de SKODA Superb Sportline Business om hem zelf te ervaren.

Proefrit aanvragen

Highlights van de SKODA Superb Sportline Business

De SKODA Superb Sportline Business is een actiemodel met een extra rijke standaarduitrusting dat is gebaseerd op de Business Edition en is leverbaar als Hatchback en als ruime Combi. Bovenop de Business Edition beschikt de Sportline Business over de volgende opties:

  • Virtual Cockpit
  • Lichtmetalen velgen 18" Zenith Glossy black (235/45 R18)
  • Full LED Matrix koplampen, Full LED achterlichten met dynamische richtingaanwijzer
  • Zwarte dakrailing (combi)
  • Zwarte achterspoiler (hatchback)
  • Zwarte grill
  • Progressieve stuurberkrachtiging
  • Driving mode selection inclusief personalisatie

SKODA_SUPERB_COMBI_Sportline_Business_-_Zwarte_grill.jpg

Sportieve verschijning
De stoere grill en strakke lijnen geven de SUPERB COMBI en nog sportievere uitstraling. De Full LED Matrix-koplampen maken de nieuwe SUPERB modern en sportief.

SKODA_SUPERB_COMBI_Sportline_Business_-_Zwarte_diffusor.jpg

Zwarte diffusor
 
De zwarte diffuser met dubbele uitlaatdemper geeft de SUPERB COMBI Sportline en nog stoerdere uitstraling.

SKODA_SUPERB_COMBI_Sportline_Business_-_Virtual_Cockpit.jpg

Virtual Cockpit

De Sportline Business is standaard uitgerust met de Virtual Cockpit, die geheel naar wens instelbaar is. Dankzij de personaliseringsmodus kunnen verschillende bestuurders hun individuele instellingen oproepen zodra ze instappen.

SKODA_SUPERB_COMBI_Sportline_Business_-_Sportieve_velgen.jpg

Stoere looks

Het sportieve design van de SUPERB Sportline Business wordt extra onderstreept door de standaard zwarte 18 inch lichtmetalen velgen Zenith.


Maak jouw SKODA Superb Sportline Business compleet

Combineer de pakketten voor voordeel tot € 1.880


Gratis DSG-automaat op de SKODA SUPERB

Met een DSG-automaat wissel je snel en efficiënt van versnelling en kom je extra uitgerust op je bestemming aan. Kies je nu voor een SKODA SUPERB of SKODA SUPERB COMBI Sportline Business met een DSG-automaat, dan profiteer je nu tijdelijk van een gratis DSG-automaat. Je bespaart daarmee maar liefst € 2.500!

Gratis_DSG-automaat_Blok_1.jpg


Bekijk ook eens de overige sportieve SKODA actiemodellen

Bekijk de modellen

*Genoemde consumentenadviesprijs is inclusief btw en bpm en inclusief kosten rijklaar maken, recyclingbijdrage en legeskosten.
Deze actie is geldig van 16-12-2019 t/m 31-05-2020 of zolang de voorraad strekt. De SKODA sportieve actiemodellen zijn uit te rusten met de per model beschikbare optiepakketten. Hiervoor geldt dat een model kan worden uitgerust met één tot het maximaal aantal voor dat model beschikbare optiepakketten en dat alle voor dat model mogelijke combinaties mogelijk zijn. Maximaal mogelijk voordeel per actiemodel is gebaseerd op het voordeel van de speciale actie-uitvoering + alle mogelijke optiepakketten per actiemodel. Zie voor algemene verkoopinformatie www.pondealer.nl/algemene-verkoopinformatie

ŠKODA acties

30