SKODA Superb Sportline Business


Profiteer van voordeel tot € 3.090!


Oplopend voordeel tot € 3.090 op de SKODA Superb Sportline Business bij Pon Dealer tijdens de SKODA Businessdeals!


Extra voordeel op de SKODA Superb Sportline Business

Tijdens de SKODA Businessdeals bij Pon Dealer profiteer je nu tijdelijk van extra veel voordeel op de SKODA Superb Sportline Business. Jouw voordeel kan daarbij oplopen tot wel € 3.090! Deze sportieve uitvoering van de SKODA Superb is leverbaar als Hatchback en als Combi. De SKODA Superb Sportline Business is er vanaf € 41.320,-* en de SKODA Superb Combi Sportline Business is er vanaf € 42.820,-.*

De SKODA Superb Sportline Business combineert een sportieve stijlvolle look met een dynamische rijbeleving. De mooie hoogglans accenten en een dubbele uitlaatdemper bezorgen de Superb Sportline Business een onderscheidend uiterlijk. Carbon details geven het interieur de bijbehorende ambiance.

De SKODA Sportline Business is standaard extra rijk uitgerust vol met aantrekkelijke opties. Naast deze rijke standaarduitrusting kun je jouw SKODA Superb Sportline Business uitbreiden met diverse scherp geprijsde optiepakketten, waardoor jouw SKODA Superb of Superb Combi nog luxer wordt. Bekijk hieronder welke optiepakketten er voor de Superb beschikbaar zijn.

Bekijk de optiepakketten

Meer weten over deze SKODA actie?

Wil je graag meer weten over onze SKODA Business Deals voordeelactie neem dan contact met ons op of vraag direct een proefrit aan in de SKODA Superb Sportline Business om hem zelf te ervaren. Wil je graag direct rijden, bekijk dan hier eens onze SKODA Super Sportline Business voorraadmodellen.

Bekijk actievoorraad

Highlights van de SKODA Superb Sportline Business

De SKODA Superb Sportline Business is een actiemodel met een extra rijke standaarduitrusting dat is gebaseerd op de Business Edition en is leverbaar als Hatchback en als ruime Combi. Bovenop de Business Edition beschikt de Sportline Business over de volgende opties:

  • Sportline interieur en exterieur
  • 18 inch zwarte lichtmetalen velgen Zenith
  • Digitaal instrumentenpaneel (Virtual Cockpit)
  • Progressieve stuurbekrachtiging
  • Hild Hold Control


Maak jouw SKODA Superb Sportline Business compleet

Met de aantrekkelijke optiepakketten


Bekijk ook eens de overige sportieve SKODA Businessdeals actiemodellen

Tussenbanner SKODA Sportief Business Deals

Bekijk de modellen

*Genoemde consumentenadviesprijs is inclusief btw en bpm en inclusief kosten rijklaar maken, recyclingbijdrage en legeskosten.
Deze actie is geldig van 01-01-2019 t/m 27-06-2019 of zolang de voorraad strekt. De SKODA Business Edition modellen zijn uit te rusten met de per model beschikbare optiepakketten. Hiervoor geldt dat een model kan worden uitgerust met één tot het maximaal aantal voor dat model beschikbare optiepakketten en dat alle voor dat model mogelijke combinaties mogelijk zijn. Maximaal mogelijk voordeel per actiemodel is gebaseerd op het voordeel van de speciale actie-uitvoering + alle mogelijke optiepakketten per actiemodel. Zie voor algemene verkoopinformatie www.pondealer.nl/algemene-verkoopinformatie

Actie aanbod

2

ŠKODA acties

20