SKODA SUV Voorraad Actie bij Pon Dealer


Snel rijden en extra voordeel op de SUV's van SKODA!


Profiteer tijdens de SKODA SUV Voorraad Actie bij Pon Dealer van snel rijden en veel voordeel op de SUV's van SKODA!


Snel rijden en veel voordeel tijdens de SKODA SUV Voorraad Actie bij Pon Dealer

Bij Pon Dealer profiteer je tijdens onze SKODA SUV Voorraad Actie van snel rijden en extra veel voordeel op de avontuurlijke SUV's van SKODA! Jouw voordeel kan daarbij oplopen tot maar liefst € 2.090 op de SKODA KODIAQ Limited Business Edition of tot € 4.149 op de SKODA KAROQ Ambition Business. Daarnaast profiteer je op beide modellen van aantrekkelijke inruilpremies.

Zowel de SKODA KODIAQ als de SKODA KAROQ zijn bij Pon Dealer direct uit voorraad leverbaar, waardoor je snel kunt rijden in jouw nieuwe SKODA SUV!

Wil je graag meer weten over onze SKODA SUV Voorraad Actie, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een proefrit aan om de SKODA SUV's zelf te ervaren! Benieuwd naar alle voorraadmodellen, bekijk dan direct het actie-aanbod!

Bekijk het actie-aanbod

SKODA_SUV_vooraad_Actie_BlokVisual.jpg


Ontdek welke SKODA SUV het beste bij jou past

SKODA_KAROQ_Clever_Edition_-_Voorraad_Actie.jpg

De SKODA KAROQ

  • Bij Pon Dealer direct leverbaar vanaf € 30.850*
  • Voorraadvoordeel tot € 4.149
  • Nu tijdelijk met € 1.000 extra inruilpremie

De SKODA KAROQ is een compacte en toch zeer ruime SUV. Hierdoor is de KAROQ perfect voor elke situatie. Zowel in de stad als op een onverharde weg, biedt de KAROQ veel comfort. Voor- of vierwielaandrijving, krachtige benzine- of -dieselmotoren en een strak design.

Bekijk deze actie

SKODA_KODIAQ_Business_Edition_-_Blok_1.jpg

De SKODA KODIAQ

  • Bij Pon Dealer direct leverbaar vanaf € 40.640*
  • Voorraad voordeel tot € 2.090
  • Nu tijdelijk tot € 1.000 extra inruilpremie**

De SKODA KODIAQ is een compleet nieuw design. De KODIAQ is daarom een lust voor het oog. Voor een grote en robuuste SUV biedt de KODIAQ een bron van rust en comfort. Voor- of vierwielaandrijving, krachtige benzine- of -dieselmotoren, en bovenal: plek voor 5 óf 7 inzittenden.

Bekijk deze actie

*Genoemde consumentenadviesprijs is inclusief btw en bpm en inclusief kosten rijklaar maken, recyclingbijdrage en legeskosten. Deze actie is uitsluitend geldig op SKODA KAROQ en KODIAQ voorraadmodellen en zolang de voorraad strekt.
**Inruilpremie van € 1.000 is alleen geldig op de SKODA KODIAQ Limited Business Edition. Voor de overige uitvoeringen van de SKODA KODIAQ geldt een inruilpremie van € 500.

SKODA SUV Voorraad Actie bij Pon Dealer

Zie voor algemene verkoopinformatie www.pondealer.nl/algemene-verkoopinformatie

Actie aanbod

9

ŠKODA acties

30