Volkswagen Bedrijfswagens Financial Lease actie


Profiteer van onze scherpe actierente vanaf slechts 1,99%!


Profiteer nu van onze extra scherpe actierente vanaf slechts 1,99% wanneer je een Financial Lease contract afsluit bij Pon Dealer!


Financial Lease actie van Volkswagen Bedrijfswagens bij Pon Dealer

Volkswagen Bedrijfswagens zet graag een extra stap voor jou als ondernemer. We zorgen er niet alleen voor dat jouw Volkswagen Bedrijfswagen altijd blijft rijden. Je kan namelijk ook financieel altijd op ons vertrouwen, met een speciaal dienstenpakket voor totale mobiliteit. Een complete service voor gegarandeerd zorgeloos rijden.

Tijdens onze Volkswagen Bedrijfswagen Financial Lease actie doen we daar nu tijdelijk nog een schepje bovenop. Je profiteert nu namelijk van een extra scherpe actierente vanaf slechts 1,99% op je Financial Lease i.c.m. een Volkswagen Bedrijfswagens verzekering. Deze actie is geldig op de Volkswagen Caddy Cargo, de Volkswagen Transporter 6.1 en de Volkswagen Crafter. Wil je liever geen verzekering van Volkswagen Bedrijfswagens dan kun je profiteren van een een actierente van 3,99% op je Financial Lease.

Wil je meer weten over onze Volkswagen Bedrijfswagen Finacial Lease actie, neem dan contact met ons op.

Contact

BWG-Financial_Lease_Blok-Q4_.jpg


Volkswagen Bedrijfswagens Verzekering

Volkswagen_Bedrijfswagens_Financial_Lease_actie_2021_-_Blok_-_UPDATE_Q3_Verzekering.jpg

1 jaar nieuwwaarde garantie. Nu met 10% korting.

Op schade zit niemand te wachten. Maar mocht het toch gebeuren, dan weet je dat je goed verzekerd bent met de allrisk Volkswagen Bedrijfswagens Verzekering.

Je profiteert van de volgende voordelen:

  • Schadeherstel wordt gedaan door je eigen vertrouwde Volkswagen Bedrijfswagens dealer.
  • Bij reparatie wordt uitsluitend gebruik gemaakt van 100% originele onderdelen. Jouw voordeel? Meer zekerheid, veiligheid en een hogere restwaarde.
  • Vervangend vervoer is inbegrepen tijdens de duur van de reparatie.
  • Geen eigen risico bij herstel van je schade door je Volkswagen Bedrijfswagens dealer.

Financial Lease vanaf tarieven tijdens de actie


De Volkswagen Bedrijfswagens Financial Lease actie is geldig t/m 31 januari 2022 en geldt voor de Caddy Cargo, Transporter 6.1 en Crafter. De Amarok is uitgesloten. De actierente van 1,99% is alleen geldig i.c.m. het afsluiten van een Volkswagen Bedrijfswagens Verzekering. Zonder het afsluiten van een Volkswagen Bedrijfswagens Verzekering betreft de actierente bij Financial Lease 3,99%. De uitgangspunten bij de Financial Lease vanaf tarieven zijn: een looptijd van 48 maanden en een maximale slottermijn van 40% van de catalogusprijs inclusief BTW en exclusief BPM. Daarnaast geldt de BTW als minimale aanbetaling.
Zie voor algemene verkoopinformatie www.pondealer.nl/algemene-verkoopinformatie

VW Bedrijfswagens acties

5