Volkswagen Bedrijfswagens Financial Lease actie


Profiteer nu van 2,99% rente met 4 jaar garantie!


Je hebt Financial Lease. En je hebt Financial Lease met 4 jaar Garantie bij Pon Dealer Volkswagen Bedrijfswagens.


Financial Lease actie van Volkswagen Bedrijfswagens bij Pon Dealer

Volkswagen Bedrijfswagens zet graag een extra stap voor jou als ondernemer. We zorgen er niet alleen voor dat jouw Volkswagen Bedrijfswagen altijd blijft rijden. Je kan namelijk ook financieel altijd op ons vertrouwen, met een speciaal dienstenpakket voor totale mobiliteit. Een complete service voor gegarandeerd zorgeloos rijden.

Tijdens onze Volkswagen Bedrijfswagen Financial Lease actie doen we daar nu tijdelijk nog een schepje bovenop. Je profiteert nu namelijk van een extra scherpe rente van slechts 2,99% wanneer je een nieuwe VW Bedrijfswagen gaat rijden o.b.v. Financial Lease. Daarnaast ontvang je daarbij nu ook nog eens gratis Extra Garantie (2+2), waardoor je maar liefst 4 jaar garantie krijgt op jouw nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen! Deze actie is geldig op de Volkswagen Caddy, Transporter 6.1 en de Crafter.

Wil je meer weten over onze Volkswagen Bedrijfswagen Finacial Lease actie, neem dan contact met ons op.

Contact

Financial Lease vanaf tarieven tijdens de actie


De Volkswagen Bedrijfswagens Financial Lease actie is geldig t/m 18 mei 2020. De uitgangspunten bij de Financial Lease vanaf tarieven zijn: een looptijd van 48 maanden en een maximale slottermijn van 40% van de catalogusprijs inclusief BTW en exclusief BPM. Daarnaast geldt de BTW als minimale aanbetaling. Het speciale actietarief is geldig op alle nieuwe Volkswagen Bedrijfswagens aangevraagd tijdens de actieperiode.
Zie voor algemene verkoopinformatie www.pondealer.nl/algemene-verkoopinformatie

VW Bedrijfswagens acties

8