Volkswagen Bedrijfswagens Voorjaarsacties


Maak jouw VW Bedrijfswagen klaar voor de lente!


Maak jouw VW Bedrijfswagen lenteklaar bij Pon Dealer door te profiteren van onze aantrekkelijke Voorjaarsacties!


Maak jouw VW Bedrijfswagen klaar voor de lente met onze Voorjaaracties

Maak jouw Volkswagen Bedrijfswagen klaar voor het voorjaar met de Volkswagen Bedrijfswagen voorjaarsacties bij Pon Dealer. We geven advies en onderhoud dat je auto van binnen en van buiten volledig klaar maakt voor de lente en de zomer. Bovendien profiteer je tijdelijk van veel voordeel op zomerbanden, een airco onderhoudsbeurt en verschillende originele VW accessoires. Zo rijd je helemaal fris en goed voorbereid de zonnige periode tegemoet samen met jouw bedrijfswagen!

Plan direct een afspraak

Houd de airco van jouw VW Bedrijfswagen in topconditie

Aircocheck voor je VW Bedrijfswagen.

Aircocheck nu € 16,50 excl. BTW.

De airco in jouw Volkswagen Bedrijfswagen zorgt voor een constante temperatuur en frisse, zuivere lucht in de cabine. Ook essentieel: de airco voorkomt dat de ramen beslaan. Laat daarom tenminste om het jaar de airco door een ervaren servicemonteur controleren. Met de aircocheck van Volkswagen Bedrijfswagens weet je binnen 15 minuten zeker of de airco van jouw bus nog optimaal functioneert of aan onderhoud toe is. Zo gaat je bus fris het voorjaar in. Verschil moet er zijn.

Plan je aircocheck

Airco onderhoudsbeurt

incl. geurbehandeling vanaf € 115 excl. BTW.

Ga fris het voorjaar in en laat je airco onderhouden inclusief een geurbehandeling. Als het niveau van het koudemiddel in je airco te laag is, kan dit ernstige schade veroorzaken aan de airconditioning, met mogelijk hoge kosten tot gevolg. Het koudemiddel zorgt namelijk voor frisse zuivere lucht in de cabine én voor smering van het airco systeem. Airco onderhoud bij Volkswagen Bedrijfswagens bestaat uit:

 • Temperatuurmeting
 • Druk- en lektest
 • Bijvullen of vervangen koudemiddel
 • Controle van pollenfilter
 • Reinigen airco - en ventilatiesysteem
 • Visuele controle
 • Controle van de bediening
 • Anti-geurbehandeling
Plan je airco onderhoudsbeurt


Onderweg met de juiste banden voor jouw bedrijfswagen

Korting op zomerbanden.

Nu vanaf € 60

Zomerbanden leveren bij temperaturen boven 7°C betere prestaties dan winterbanden. Wissel daarom nu je banden. De materiaalsamenstelling en het profiel van zomerbanden zorgen voor een kortere remweg, geven meer grip en voorkomend nodige slijtage. Zijn de banden van jouw bus versleten of rijd je nog op winterbanden? Plan dan nu een afspraak om de banden te laten vervangen of wisselen voor zomerbanden. Verschil moet er zijn.

Meer informatie

Volkswagen Bedrijfswagens bandenservice.

Zomerbanden. Plan een bandenwissel vanaf € 32.

Banden bepalen grotendeels de veiligheid en rijprestaties van jouw bedrijfswagen. Jouw ideale set banden is daarnaast afhankelijk van het jaargetijde, wacht dus niet te lang met omwisselen. Jouw Volkswagen Bedrijfswagen dealer kent jouw wagen als geen ander en voorziet jou graag van professioneel advies of direct een passende set zomerbanden. Op het gebied van bandenservice kun je met reparatie, bandenvervanging, bandenwissel en bandenopslag bij Volkswagen Bedrijfswagens terecht.

Plan je bandenwissel

Vervang tijdig de ruitenwissers van jouw Volkswagen Bedrijfswagens

Vervang tijdig je ruitenwissers

Nieuwe ruitenwissers zorgen voor helder zicht en verbeteren daardoor je veiligheid bij slecht weer. Laten je ruitenwissers strepen achter of maken ze lawaai bij gebruik? Dan is het tijd om de ruitenwissers van jouw Volkswagen Bedrijfswagen te vervangen. Ruitenwissers vervangen kan bij Pon Dealer direct geregeld worden zonder afspraak!

Je hebt al een set nieuwe aero-wisserbladen voor jouw Volkswagen Bedrijfswagen vanaf € 40!

Tips voor een schone ruit.

1. Controleer je wissers voor én achter na het bijvullen van je ruitensproeiervloeistof. Sproei wat water op het glas, zet je wissers aan en controleer of er strepen op de ruit achterblijven.
2. Tijdens een bezoek aan de wasstraat worden je ruitenwissers gewaxt. Om strepen en ruis op je ruit te voorkomen, kun je de wissers na de wasbeurt het beste met een reinigingsdoek afnemen.
3. Gebruik geen regulier afwasmiddel op je autoruiten. Dit kan het spuitresultaat van je wissers permanent aantasten.
4. Met de komst van de lente kun je nogal eens dode insecten aantreffen op je voorruit. Gebruik speciale voorruitreiniger om je ruit weer insectvrij te krijgen. Alleen water is niet voldoende.


Vervang tijdig het interieurfilter van jouw Volkswagen Bedrijfswagen

Vervang tijdig je interieurfilter

Nieuwe interieurfilters zorgen voor schone lucht in de auto. Indien de oude interieurfilters aan vervanging toe zijn zorg dan dat deze door een nieuwe allergeenfilter vervangen wordt.

Allergeenfilters weren t.o.v. de oude koolstoffilters ook de volgende geuren en gassen:

 • Ozon
 • Zwaveloxiden
 • Stikstofoxiden
 • Allergenen

Het vervangen van het interieurfilter van jouw Volkswagen kan al vanaf € 45!

Maak direct een afspraak

Profiteer van veel voordeel op Volkswagen Bedrijfswagen accessoires

Geef jouw Volkswagen Bedrijfswagen iets extra's!

Profiteer dit voorjaar van aantrekkelijke aanbiedingen op diverse 100% officiële accessoires voor jouw Volkswagen Bedrijfswagen! Daarmee geef je jouw Volkswagen Bedrijfswagen net iets extra's en dat nu tijdelijk extra voordelig!

Bekijk direct alle accessoire-aanbiedingen voor jouw Volkswagen in de webshop en bestel gemakkelijk online met mooie kortingen!

Bekijk aanbieidingen

Alle acties op deze pagina zijn geldig van 1 maart 2021 t/m 31 mei 2021. Actieprijzen zijn consumentenadviesprijzen exclusief BTW.
* Voor auto's vanaf modeljaar 2017 en/ of uitgerust met het R1234yf koudemiddel geldt een adviesprijs van € 159 excl. BTW.

Zie voor algemene verkoopinformatie www.pondealer.nl/algemene-verkoopinformatie

VW Bedrijfswagens acties

9