Goed voorbereid de winter in met de Volkswagen Bedrijfswagens Wintercheck


Nu voor € 16,50 excl. BTW met gratis Playmobil T1 Bulli!


Ga goed voorbereid de winter in de met de Wintercheck voor Volkswagen Bedrijfswagens. Nu voor slechts € 16,50 excl. BTW!


Doe de Wintercheck voor jouw Volkswagen Bedrijfswagen bij Pon Dealer

Veel nattigheid, en soms gevaarlijk gladde wegen. Pekel op de ruiten, ijs in het sleutelgat. Oftewel: de winter stelt jouw Volkswagen Bedrijfswagen flink op de proef. Wil je veilig en comfortabel de weg op, in een bedrijfswagen die altijd start? Laat dan nu de Volkswagen Bedrijfswagens Wintercheck doen bij Pon Dealer. Voor € 16,50 excl. BTW controleren onze ervaren servicemonteurs jouw bus op 20 cruciale punten en vullen zij gratis alle vloeistoffen bij indien dit nodig is. Daarnaast ontvang je nu tijdelijk GRATIS een Volkswagen Playmobil T1 Bulli t.w.v. € 49,95. Maak dus snel een afspraak voor de Volkswagen Bedrijfswagens Wintercheck bij Pon Dealer en ga goed voorbereid de winter in.

Plan direct een afspraak

Jouw bedrijfswagen op 20 belangrijke punten gecheckt!

Tijdens de Wintercheck voor Volkswagen Bedrijfswagens controleren onze ervaren servicemonteurs jouw Bedrijfswagen uitvoerig op 20 cruciale punten. Zo weet je zeker dat jouw Bedrijfswagen veilig en betrouwbaar de winter doorkomt. Er wordt bij de Wintercheck o.a. gekeken naar de banden, remschijven, ruitenwissers, accu, het koelsysteem en de airconditioning. Daarnaast vullen we waar dat nodig blijkt te zijn gratis alle vloeistoffen van jouw Bedrijfswagen bij! Zo weet je zeker dat je goed voorbereid de winter in gaat met jouw Volkswagen Bedrijfswagen.

Plan een wintercheck

Winterbanden voor jouw Volkswagen Bedrijfswagen

Je hebt glad. En je hebt grip.

Voor wie liever vooruit gaat dan stilstaat, maar wel snel wil stilstaan bij slecht weer, zijn er winterbanden voor alle Volkswagen Bedrijfswagens. Met meer grip door de specifieke rubbersamenstelling en een kortere remweg. Daarmee wordt de kans op een ongeval een stuk kleiner. Profiteer van veel voordeel op diverse winterbanden. Verschil moet er zijn.

Ontdek meer over winterbanden

Maak direct een werkplaatsafspraak voor de Wintercheck


Profiteer deze winter van GRATIS ruitreparatie*

Ruitschade? Laat dan deze winter je ruit repareren bij Pon Dealer, zodat je zeker weet dat je veilig kunt blijven rijden.

*Is het sterretje niet groter dan een 2 euro munt? Goed nieuws, dan kan het bijna altijd gerepareerd worden. De reparatie is in de meeste gevallen gratis. De reparatie kan namelijk bij je autoverzekering geclaimd worden mits je WA beperkt casco of WA volledig casco verzekerd bent. De verplichte WA-verzekering alleen dekt geen ruitschade. Houd er wel rekening mee dat je een zogenaamd eigen risico kan hebben. Het eigen risico is het bedrag dat je zelf moet betalen in geval van schade. Bekijk je polisvoorwaarden wat exact voor jou van toepassing is.

Voordelen ruitreparatie bij Pon Dealer:

  • Snel klaar
  • 24-uurs service
  • Speciaal opgeleide monteurs
  • Bij vervanging plaatsen we altijd een merk-originele ruit
Plan direct je afspraak

Profiteer van veel voordeel op Volkswagen accessoires

Geef jouw Volkswagen Bedrijfswagen iets extra's!

Profiteer deze winter van aantrekkelijke aanbiedingen op diverse 100% officiële accessoires voor jouw Volkswagen Bedrijfswagen! Daarmee geef je jouw Volkswagen Bedrijfswagen net iets extra's en dat nu tijdelijk extra voordelig!

Bekijk direct alle accessoire-aanbiedingen voor jouw Volkswagen Bedrijfswagen in de webshop en bestel gemakkelijk online met mooie kortingen!

Bekijk de accessoires

De Volkswagen Bedrijfswagens Wintercheck en alle aanbiedingen op deze actiepagina en de Volkswagen Bedrijfswagens Webshop zijn geldig t/m 28 februari 2022. Alle prijzen zijn adviesprijzen exclusief BTW.

VW Bedrijfswagens acties

5