Goed voorbereid de winter in met de Volkswagen Bedrijfswagens Wintercheck


Nu voor € 16,50 excl. BTW!


Ga goed voorbereid de winter in de met de Wintercheck voor Volkswagen Bedrijfswagens. Nu voor slechts € 16,50 excl. BTW!


Doe de Wintercheck voor jouw Volkswagen Bedrijfswagen bij Pon Dealer

Veel nattigheid, en soms gevaarlijk gladde wegen. Pekel op de ruiten, ijs in het sleutelgat. Oftewel: de winter stelt jouw Volkswagen Bedrijfswagen flink op de proef. Wil je veilig en comfortabel de weg op, in een bedrijfswagen die altijd start? Laat dan nu de Volkswagen Bedrijfswagens Wintercheck doen bij Pon Dealer. Voor € 16,50 excl. BTW controleren onze ervaren sericemonteurs jouw bus op 20 cruciale punten. Daarnaast ontvang je nu tijdelijk GRATIS een 5L can ruitensproeiervloeistof en telescoop ijskrabber. Maak dus snel een afsrpaak voor de Volkswagen Bedrijfswagens Wintercheck bij Pon Dealer en ga goed voorbereid de winter in.

Plan direct een afspraak

Jouw bedrijfswagen op 20 belangrijke punten gecheckt!

Tijdens de Wintercheck voor Volkswagen Bedrijfswagens controleren onze ervaren servicemonteurs jouw Bedrijfswagen uitvoerig op 20 cruciale punten. Zo weet je zeker dat jouw Bedrijfswagen veilig en betrouwbaar de winter doorkomt. Er wordt bij de Wintercheck o.a. gekeken naar de banden, remschijven, ruitenwissers, accu, het koelsysteem en de airconditioning. Daarnaast vullen we waar dat nodig blijkt te zijn gratis alle vloeistoffen van jouw Bedrijfswagen bij! Zo weet je zeker dat je goed voorbereid de winter in gaat met jouw Volkswagen Bedrijfswagen.

Plan een wintercheck

Winterbanden voor jouw Volkswagen Bedrijfswagen

Je hebt glad. En je hebt grip.

Voor wie liever vooruit gaat dan stilstaat, maar wel snel wil stilstaan bij slecht weer, zijn er winterbanden voor alle Volkswagen Bedrijfswagens. Met meer grip door de specifieke rubbersamenstelling en een kortere remweg. Daarmee wordt de kans op een ongeval een stuk kleiner. Profiteer van veel voordeel op diverse winterbanden. Verschil moet er zijn.

Ontdek meer over winterbanden

Maak direct een werkplaatsafspraak voor de Wintercheck


Navigatie update nu tijdelijk voor € 82,- ecxl. BTW.

Heb jij een Volkswagen Caddy of Transporter met een RNS of MFD navigatiesysteem, dan kun je in december en januari nu tijdelijk profiteren van een navigatie-update voor slechts € 82,- excl. BTW. in plaats van de reguliere prijs van € 123,-. Plan dus snel je afspraak voor een navigatie-update bij Pon Dealer.

Navigatie update voor Discover Media systemen

Beschikt jouw VW Bedrijfswagen over een Discover Media navigatiesysteem, dan heb je een autoleven lang gratis kaartupdates. Je kunt zelf jouw navigatiesysteem updaten door de nieuwste kaarten te downloaden en vervolgens middels een SD-kaart op jouw Discover Media systeem te laden.

> Download hier de nieuweste kaarten voor het Discover Media systeem

Plan direct een afspraak

Winteraccessoires nu tijdelijk met extra korting

*Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief btw.

Onze 7 Servicebeloften.

Beloften waar je ons aan kunt houden.

Ondernemers die niet houden van stilstaan, kunnen rekenen op service volgens Volkswagen Bedrijfswagens. Wij begrijpen dat een servicebeurt of reparatie voor jouw bedrijfsvoering nooit op het ideale moment komt. Daarom hebben we een oplossing bedacht waarmee we je flexibeler van dienst kunnen zijn.

Bekijk de 7 Servicebeloften

Alle acties op deze pagina zijn geldig van 1 oktober 2018 t/m 28 februari 2019. Alle prijzen zijn adviesprijzen exclusief BTW.

VW Bedrijfswagens acties

2