Doe de Zomercheck voor Volkswagen Bedrijfswagens


Nu voor slechts € 16,50 excl. BTW met gratis 12v koelbox!


Ga voorbereid de zomer in met de Zomercheck voor VW Bedrijfswagens. Nu € 16,50 excl. BTW met gratis 12v koelbox!


Klaar voor de zomer met de Zomercheck voor Volkswagen Bedrijfswagens

Je wilt deze zomer natuurlijk niet voor vervelende verrassingen komen te staan met jouw Volkswagen Bedrijfswagen. Daarom is er de Volkswagen Bedrijfswagen Zomercheck bij Pon Dealer. Tijdens deze uitvoerige check zorgen wij er namelijk voor dat jouw Volkswagen Bedrijfswagen wordt gecontroleerd op alle essentiële punten. Zo weet je precies hoe jouw bedrijfswagen er voor staat. Daarnaast vullen wij ook gratis de vloeistoffen bij tijdens de zomercheck.

Wanneer je bij Pon Dealer langs komt voor de Volkswagen Bedrijfswagens Zomercheck ontvang je nu tijdelijk gratis een 12v koelbox cadeau. Wees er snel bij want OP=OP!

De Zomercheck voor Volkswagen Bedrijfswagens kost slechts € 16,50 exclusief BTW! Voor de prijs hoef je het dus niet te laten. Maak dus snel een afspraak voor de Zomercheck voor jouw Volkswagen Bedrijfswagen bij Pon Dealer!

Plan direct je afspraak

Jouw Volkswagen Bedrijfswagen op essentiële punten gecontroleerd

Tijdens de Zomecheck controleren we je bedrijfswagen op de essentiële punten. Zo kan je straks met een gerust hart naar de zon. Zijn er zaken die aan vervanging toe zijn? Dan nemen we vóórdat we er mee aan de slag gaan contact met je op. Kom nu langs bij Pon Dealer voor een Zomercheck. Vul eerst je kenteken in zodat we je beter van dienst kunnen zijn.

De essentiële punten waar jouw Volkswagen Bedrijfswagen op wordt gecontroleerd tijdens de Zomercheck:

  • Banden
  • Remmen
  • Ruiten
  • Motorruimte
  • Elektrische installatie
  • Interieur
  • Exterieur
Plan direct je afspraak

Airco onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling vanaf € 115*

Met een airco onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling houd je de airconditioning van jouw Volkswagen Bedrijfswagen in topconditie deze zomer. Vanaf slechts € 115 excl. BTW* vullen wij tijdens deze airco onderhoudsbeurt het systeem bij, waardoor er weer genoeg koele lucht uitgeblazen wordt. Met de geurbehandeling desinfecteren we het systeem, waarmee bacteriën en schimmel worden verwijderd. Maak dus snel een afspraak voor de airco onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling bij Pon Dealer!

  • Nieuwe olie en koudemiddel zorgen voor betere prestatie
  • Schimmels en bacteriën worden verwijderd
  • Geen muffe luchtjes meer dankzij geurbehandeling
Plan direct je afspraak

Extra voordeel op nieuwe zomerbanden

Ga deze zomer veilig en vol vertrouwen de weg op met jouw Volkswagen Bedrijfswagen. Goede zomerbanden zijn daarbij van essentieel belang om veilig, comfortabel en zuinig rijden te kunnen rijden.

Om er voor te zorgen dat jij deze zomer over de juiste banden beschikt kun je nu tijdelijk profiteren van extra voordeel op zomerbanden bij Pon Dealer. Bekijk snel het totale aanbod.

Bekijk zomerbanden

Acties op Volkswagen Bedrijfswagens zomeraccesoires

Geef jouw Volkswagen Bedrijfswagen iets extra's!

Profiteer deze zomer van aantrekkelijke aanbiedingen op diverse 100% officiële accessoires voor jouw Volkswagen Bedrijfswagen! Daarmee geef je jouw Volkswagen Bedrijfswagen net iets extra's en dat nu tijdelijk extra voordelig!

Bekijk direct alle accessoire-aanbiedingen voor jouw Volkswagen in de webshop en bestel gemakkelijk online met mooie kortingen!

Bekijk aanbiedingen

Alle acties op deze pagina zijn geldig van 1 juni 2021 t/m 31 augustus 2021. Actieprijzen zijn consumentenadviesprijzen exclusief BTW. Voor de gratis 12v koelbox geldt OP=OP!
* Voor auto's vanaf modeljaar 2017 en/ of uitgerust met het R1234yf koudemiddel geldt een adviesprijs van € 159 excl. BTW.

Zie voor algemene verkoopinformatie www.pondealer.nl/algemene-verkoopinformatie

VW Bedrijfswagens acties

6