Doe de Zomercheck voor Volkswagen Bedrijfswagens


Nu voor slechts € 16,50 excl. BTW met gratis zomer verzorgingsset t.w.v. € 29,95!


Ga voorbereid de zomer in met de Zomercheck voor VW Bedrijfswagens. Nu € 16,50 excl. BTW met gratis zomer verzorgingsset!


Klaar voor de zomer met de Zomercheck voor Volkswagen Bedrijfswagens

Je wilt deze zomer natuurlijk niet voor vervelende verrassingen komen te staan met jouw Volkswagen Bedrijfswagen. Daarom is er de Volkswagen Bedrijfswagen Zomercheck bij Pon Dealer. Tijdens deze uitvoerige check zorgen wij er namelijk voor dat jouw Volkswagen Bedrijfswagen wordt gecontroleerd op alle essentiële punten. Zo weet je precies hoe jouw bedrijfswagen er voor staat. Daarnaast vullen wij ook gratis de vloeistoffen bij tijdens de zomercheck.

Wanneer je bij Pon Dealer langs komt voor de Volkswagen Bedrijfswagens Zomercheck ontvang je nu tijdelijk GRATIS een zomer verzorgingsset t.w.v. € 29,95. Wees er snel bij want OP=OP!

De Zomercheck voor Volkswagen Bedrijfswagens kost slechts € 16,50 exclusief BTW! Voor de prijs hoef je het dus niet te laten. Maak dus snel een afspraak voor de Zomercheck voor jouw Volkswagen Bedrijfswagen bij Pon Dealer!

Plan direct je afspraak

Jouw Volkswagen Bedrijfswagen op essentiële punten gecontroleerd

Tijdens de Zomecheck controleren we je bedrijfswagen op de essentiële punten. Zo kan je straks met een gerust hart naar de zon. Zijn er zaken die aan vervanging toe zijn? Dan nemen we vóórdat we er mee aan de slag gaan contact met je op. Kom nu langs bij Pon Dealer voor een Zomercheck. Vul eerst je kenteken in zodat we je beter van dienst kunnen zijn.

De essentiële punten waar jouw Volkswagen Bedrijfswagen op wordt gecontroleerd tijdens de Zomercheck:

  • Banden
  • Remmen
  • Ruiten
  • Motorruimte
  • Elektrische installatie
  • Interieur
  • Exterieur
Plan direct je afspraak

Airco onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling vanaf € 115*

Met een airco onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling houd je de airconditioning van jouw Volkswagen Bedrijfswagen in topconditie deze zomer. Vanaf slechts € 115 excl. BTW* vullen wij tijdens deze airco onderhoudsbeurt het systeem bij, waardoor er weer genoeg koele lucht uitgeblazen wordt. Met de geurbehandeling desinfecteren we het systeem, waarmee bacteriën en schimmel worden verwijderd. Maak dus snel een afspraak voor de airco onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling bij Pon Dealer!

  • Nieuwe olie en koudemiddel zorgen voor betere prestatie
  • Schimmels en bacteriën worden verwijderd
  • Geen muffe luchtjes meer dankzij geurbehandeling
Plan direct je afspraak

Extra voordeel op nieuwe zomerbanden

Ga deze zomer veilig en vol vertrouwen de weg op met jouw Volkswagen Bedrijfswagen. Goede zomerbanden zijn daarbij van essentieel belang om veilig, comfortabel en zuinig rijden te kunnen rijden.

Om er voor te zorgen dat jij deze zomer over de juiste banden beschikt kun je nu tijdelijk profiteren van extra voordeel op zomerbanden bij Pon Dealer. Bekijk snel het totale aanbod.

Bestel direct

Navigatie update voordeel

Bepaal altijd de beste route naar jouw bestemming met behulp van je navigatiesysteem. De navigatie DVD voor jouw auto bevat een update van de wegeninformatie. Een navigatie update voor jouw Volkswagen Bedrijfswagen is nu tijdelijk extra voordelig. Nu van € 149 voor slechts € 99!

Bestel direct

Acties op Volkswagen Bedrijfswagens zomeraccesoires

Volkswagen_Bedrijfswagens_Allesdragers.jpg

Allesdragers

Nu vanaf € 199

Bestel direct

Volkswagen_Bedrijfswagens_T1_bulli_toillettas.jpg

T1 Bulli Toilettas

Nu voor € 14,95

Bestel direct

Volkswagen_Bedrijfswagens_Fietsendragers.jpg

Fietsendragers

Nu vanaf € 99

Bestel direct

Volkswagen_Bedrijfswagens_Slaapzak.jpg

T1 Bulli Slaapzak

Nu voor € 29,95

Bestel direct

Meer weten over onze Volkswagen Bedrijfswagen zomeracties?

Neem contact op

*De Volkswagen Bedrijfswagen Zomercheck en de overige zomeracties op deze pagina zijn geldig van 1 juni t/m 31 augustus 2020. Voor de gratis zomer verzorgingsset t.w.v. € 29,95 geldt OP=OP. I.v.m. gebruik van het nieuwe koudemiddel (R1234yf) geldt een hoger tarief voor de airco-onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling (€ 157 excl. BTW) voor modellen vanaf modeljaar 2017.

VW Bedrijfswagens acties

10