Volkswagen DSG-automaat actie bij Pon Dealer


Tijdelijk voor slechts € 500 of zelfs helemaal gratis!


Profiteer bij Pon Dealer nu tijdelijk van extra veel voordeel op een DSG-automaat op geselecteerde Volkswagen modellen!


Volkswagen DSG-automaat nu tijdelijk met exta voordeel

Profiteer bij Pon Dealer nu tijdelijk van extra voordeel op een DSG-automaat op geselecteerde Volkswagen modellen. Zo kost een DSG-automaat op de Volkswagen Golf Variant, Tiguan en Tiguan Allspace nu tijdelijk slechts € 500. Op de business uitvoeringen van de Volkswagen Passat, Passat Variant en Arteon is een DSG-automaat nu tijdelijk zelfs helemaal gratis! De keuze voor een Volkswagen met DSG-automaat is bij Pon Dealer daardoor nu extra aantrekkelijk.

Met een DSG-automaat wordt iedere rit in jouw Volkswagen extra comfortabel. De slimme en efficiënte DSG-automaat schakelt zó ongemerkt en moeiteloos, dat je niet eens doorghebt dat je van versnelling gebt gewisseld. Wil je dit comfort zelf ervaren? Vraag dan vrijblijvend een proefrit aan in een Volkswagen met DSG-automaat naar keuze en laat je overuigen door het comfort van een DSG-automaat van Volkswagen! 

Proefrit aanvragen

Ontdek alle actiemodellen met DSG-automaat voordeelPluspunten van een Volkswagen DSG-automaat

DSG_foto2.jpg

Extra snel optrekken

De soepele schakel tussen de versnelling zorgt ervoor dat er zo goed als geen tijdsverlies is bij het schakelen. Normale automaten gebruiken één as voor alle versnellingen, maar de DSG-automaat heeft er twee. Eén voor de oneven en één voor de even versnellingen. Daardoor trek je een stuk sneller op met een DSG-automaat dan met een normale automaat.

DSG_foto1.jpg

Sportieve rijervaring

Die korte schakelmomenten zorgen niet alleen voor een minder hoog verbruik en een snellere acceleratie, maar ook voor een extra sportieve rijbeleving. Hij schakelt vloeiend terug als je afremt voor een bocht en schakelt vervolgens weer vloeiend op bij het uitkomen van de bocht. Afhankelijk van het model kan je ook zelf schakelen met behulp van de flippers achter het stuur of met de knoppen op het stuur.


*Genoemde consumentenadviesprijs is inclusief btw en bpm en inclusief kosten rijklaar maken, recyclingbijdrage en legeskosten.
Je ontvangt de standaard gratis DSG automaat op de Passat (Variant) Comfort Business, Passat (Variant) Elegance Business R, Passat (Variant) GTE, Arteon Elegance Business Exclusive en Arteon Business R Exclusive. Op alle uitvoeringen van de Golf Variant, Tiguan en Tiguan Allspace ontvang je een DSG automaat voor slechts € 500. Deze actie is geldig t/m 29 juni 2020.
Volkswagen DSG-automaat actie bij Pon Dealer
Zie voor algemene verkoopinformatie www.pondealer.nl/algemene-verkoopinformatie

Volkswagen acties

17