Volkswagen e-Golf Private Lease actie bij Pon Dealer


Private Lease vanaf slechts € 299 p/m!**


Profiteer bij Pon Dealer nu van onze Volkswagen e-Golf Private Lease actie en rij een nieuwe e-Golf vanaf slechts € 299 p/m!**


Volkswagen e-Golf Private Lease actie bij Pon Dealer

Profiteer bij Pon Dealer nu tijdelijk van zeer scherpe Private Lease tarieven op de 100% elektrische Volkswagen e-Golf tijdens onze Volkswagen e-Golf Private Lease actie! Kies nu voor Private Lease en rij in 2020 de zeer compleet uitgeruste Volkswagen e-Golf E-DITION 2020 vanaf slechts € 299 p/m!** 
Elektrisch rijden is daarmee nu bereikbaarder dan ooit, maar wees er snel bij want OP=OP!

Kies je voor Private Lease bij Pon Dealer, dan kies je voor voordelig rijden en gemak. Je betaalt namelijk een vast bedrag per maand waarin alle kosten voor jouw nieuwe Volkswagen e-Golf al zijn inbegrepen. Daardoor hoef je zelf alleen nog maar te betalen voor de elektriciteit voor het opladen van jouw e-Golf!

Wil je graag meer weten of direct profiteren van onze Volkswagen e-Golf Private Lease actie, neem dan snel contact met ons op voor meer informatie! Wil jij het comfort van elektrisch rijden in de Volkswagen e-Golf zelf ervaren vraag dan snel een vrijblijvende proefrit aan en laat je overtuigen! 

Proefrit aanvragen

Ontdek de rijk uitgeruste Volkswagen e-Golf E-DITION 2020

Volkswagen e-Golf E-DITION 2020


▶ Private Lease vanaf slechts € 299 p/m!**
▶ Actieradius van 230 kilometer***


Standaard op de e-Golf:

  • Elektronisch Stabilisatie Programma (ESC)
  • Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
  • Vier deuren met elektrisch bedienbare ramen voor en achter
  • Buitenspiegels elektrisch instel- en verwarmbaar
  • Zeven airbags (waarvan één knie-airbag)
  • Boordcomputer Premium
  • Voorstoelen in hoogte verstelbaar
  • Handrem elektronisch inclusief wegrolblokkering (Auto Hold)

Volkswagen_e-Golf_-_LED_koplampen.jpg

LED koplampen

Met de LED koplampen van de e-Golf heb je zowel overdag als 's nachts het beste zicht

Volkswagen_e-Golf_-_Discover_Media.jpg

Navigatiesysteem

Het navigatie- en multimediasysteem 'Discover Media' heeft een 20,4 centimeter kleuren touchscreen, CD-speler, 8 luidsprekers en een USB aansluiting.

Volkswagen_e-Golf_-_Multifunctioneel_stuurwiel.jpg

Multifunctioneel stuurwiel

De Cruise Control bedienen en het volume van de radio regelen. Dat en nog veel meer kan allemaal via het multifunctionele stuur.

Volkswagen_e-Golf_-_Front_Assist.jpg

Front Assist

Front Assist helpt aanrijdingen met voorliggers voorkomen. De voetgangersherkenning helpt om een noodstop te maken als een aanrijding dreigt plaats te vinden.


Liever een Volkswagen e-Golf E-DITION 2020 kopen?

Wil je in plaats van Private Lease liever een Volkswagen e-Golf kopen, dan kan dat bij Pon Dealer natuurlijk ook. De Volkswagen e-Golf E-DITION 2020 is al leverbaar vanaf slechts € 34.296.*

Heb je een auto om in te ruilen dan ontvang je nu tijdelijk een extra inruilpremie van maar liefst € 6.500! Daarmee wordt de aanschaf van een Volkswagen e-Golf nu wel héél aantrekkelijk!


Volkswagen e-Golf E-DITION 2019

€ 6.700 voordeel en vanaf € 42 bijtelling p/m!

VW_E-Golf_actie_Visual.jpg

Ben jij een zakelijke rijder en wil je nog in 2019 kunnen rijden en profiteren van slechts 4% bijtelling op de Volkswagen e-Golf? Kies dan voor de Volkswagen e-Golf E-DITION 2019. Direct leverbaar bij Pon Dealer met maar liefst € 6.700 voordeel en een full operational lease tarief vanaf € 419 p/m!

Bekijk de actie

De Volkswagen e-Golf: de elektrische auto die je verder brengt


Keurmerk Private Lease


*Genoemde consumentenadviesprijs is inclusief btw en bpm en inclusief kosten rijklaar maken, recyclingbijdrage en legeskosten.
**De Private Lease actie voor de e-Golf houdt in dat je de e-Golf rijdt vanaf 2020. De actie is op basis van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V.Leasing., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding wijkt af van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Het aanbod is geldig tot 26 december 2019, zolang de voorraad strekt. Alle genoemde actietarieven gelden niet in combinatie met andere acties, tenzij anders vermeld. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden. 
***Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.
Volkswagen e-Golf Private Lease actie bij Pon Dealer
Zie voor algemene verkoopinformatie www.pondealer.nl/algemene-verkoopinformatie

Actie aanbod

19

Volkswagen acties

19