Volkswagen EK acties
Maak tijdens de Volkswagen EK acties kans op kaarten voor een wedstrijd van Oranje in de Johan Cruijff Arena!


Samen op weg naar UEFA EURO 2020

Volkswagen is officieel Trotse supporter van alle Oranjefans én Duurzame mobiliteitspartner van de KNVB en de UEFA. Ons doel: heel veel mooie doelpunten op alle velden en zoveel mogelijk de nul houden als het gaat om de CO2-uitstoot rondom de wedstrijden. De komende uitdaging is Europees Kampioen worden. Samen juichen we het Nederlands elftal naar de finale op 11 juli. Daarom kun je nu tijdelijk profiteren van unieke acties bij Pon Dealer, waarmee je kans kunt maken op EK kaarten! Want Volkswagen is de sleutel tot Oranje! Ontdek op deze pagina snel alle acties en juich met ons mee!

 

Volkswagen_LOGOS_sponsor.png

Met jouw Volkswagen Private Lease naar het EK

Visual_GRATIS_EK_Kaarten_2.jpg

Jouw nieuwe Volkswagen is de Sleutel tot Oranje. Kies snel een compleet uitgeruste Volkswagen, start je Private Lease en krijg 2 gratis kaarten voor een EK wedstrijd van Oranje in de Johan Cruijff arena. De actie loopt t/m 25 mei. Wees er snel bij, want OP = OP**.

Ontdek alle actiemodellen

In mei een Volkswagen APK. In juni naar het EK!

Het wordt een bijzonder EK voetbal. Gelukkig mét fans in het stadion en jij kunt erbij zijn! Is jouw Volkswagen toe aan een APK? Plan dan snel je APK bij Pon Dealer voor slechts € 24,50 en maak kans op 2 van de 200 kaarten voor Oranje in de Johan Cruyff Arena!* En ben je al klant bij Pon Dealer dan is de APK voor jouw Volkswagen altijd helemaal GRATIS!

Plan je APK

Volkswagen_APK_EK_actie_B_T_-_v2.jpg

Gezocht! Volkswagen Wedstrijdbaljongen/meisje!

Wij zijn bij Pon Dealer op zoek naar helden en heldinnen tussen de 10 en 14 jaar! Heb jij het in je om de wedstrijdbal op 13 juni of 21 juni 2021 veilig naar de middenstip brengen? Bewijs het en speel mee! Opgeven kan t/m 18 mei!

  • Haal een Volkswagen UEFA EURO 2020 voetbal bij één van onze Volkswagen showrooms (OP=OP), bestel er één online of pak je eigen bal en teken het Volkswagen logo erop.
  • Maak een foto of video waarin je laat zien dat jij het in je hebt en hoe jij de bal vasthoudt en bewaakt. 
  • Upload jouw foto of video op de actiepagina op volkswagen.nl, vul het formulier in en wie weet leg jij dit EK de bal op de middenstip tijdens een wedstrijd van Oranje in Amsterdam!
  • Uiteraard leg je niet alleen de bal op de middenstip, maar kijk je daarna samen met je familie de wedstrijd in de Johan Cruijff Arena (4 tickets).
Doe mee!

Wedstrijdbaljongen_1.jpg


*Download hier de actievoorwaarden van de APK EK actie. De actieperiode m.b.t. de APK EK actie loopt van 1 mei t/m 28 mei 2021.
** Download hier de actievoorwaarden van de Private Lease EK actie. De actieperiode m.b.t. de Private Lease EK actie loopt van 1 mei t/m 25 mei 2021.
Volkswagen EK 2020 actie bij Pon Dealer
Zie voor algemene verkoopinformatie www.pondealer.nl/algemene-verkoopinformatie

Volkswagen acties

19