Volkswagen Golf voorraad actie


€ 1.000 voorraadkorting + gratis Gazelle fiets!


Profiteer van € 1.000 extra voorraad voordeel op de Volkswagen Golf en ontvang daarnaast een gratis Gazelle fiets t.w.v. € 549!


Voordelig en direct rijden in een Volkswagen Golf uit onze voorraad

Bij Pon Dealer profiteer je tijdens onze Volkswagen Golf voorraad actie van een voorraadkorting van maar liefst € 1.000 op onze speciale en extra scherp geprijsde voorraad selectie van de Volkswagen Golf Hatchback. Bij aankoop  van een Volkswagen Golf uit onze voorraad actie ontvang je daarnaast nu tijdelijk GRATIS een Gazelle fiets t.w.v. € 549. Voor de gratis Gazelle fiets geldt OP=OP! De aanschaf van een nieuwe Volkswagen Golf bij Pon Dealer wordt daarmee nu wel héél aantrekkelijk.

Alle auto's uit onze actie zijn direct uit voorraad leverbaar, waardoor je snel kunt rijden in jouw nieuwe Volkswagen Golf. Heb je een auto om in te ruilen? Dan profiteer je ook van een inruilpremie van € 1.500! Daarnaast ontvang je op iedere Golf uit deze actie 4 jaar garantie!

Wil je graag meer weten over onze Volkswagen Golf voorraad actie neem dan contact met ons op. Wil je de Volkswagen Golf zelf ervaren vraag dan snel een proefrit aan of bekijk hier direct het complete actie-aanbod!

Bekijk actie-aanbod

GRATIS Gazelle fiets bij aankoop van een Volkswagen Golf uit onze voorraad actie

Wanneer je tijdens onze Volkswagen Golf voorraad actie een Volkswagen Golf uit het actie-aanbod koopt, ontvang je nu tijdelijk GRATIS een Gazelle DutyNL fiets ter waarde van € 549. Wees er snel bij want OP=OP!

Deze stoere en robuuste transportfiets is ideaal voor in de stad of fietsen naar school of werk. Met de handige voordrager op de fiets kun je eenvoudig een zware schooltas of een kratje meenemen. Dankzij de brede banden, het brede stuur en het verende zadel is het altijd veilig en comfortabel fietsen op de Gazelle DutyNL.

Bekijk het actie-aanbod

De Volkswagen Golf: innovatief, zuinig en sportief

Ontdek de Volkswagen Golf. Nu sportiever, dynamischer en markanter dan ooit. Al zeven generaties lang is de Volkswagen Golf de populairste voorwielaangedreven hatchback, waarbij zijn herkenbare vormgeving en betrouwbare prestaties kenmerkend zijn.

Standaard zit de Golf vol met de nieuwste technologische innovaties, zoals de modernste infotainment-systemen en rij-assistenten. Alles om jouw leven vandaag makkelijker te maken en klaar te zijn voor de toekomst. Wil je de nieuwe Volkswagen Golf zelf ervaren, vraag dan snel een proefrit aan en maak kennis met deze geweldige auto.

Wil je graag weten over de Volkswagen Golf, bekijk dan eens de speciale modelpagina op onze website.

Bekijk modelpagina

De Volkswagen Golf voorraad actie is uitsluitend geldig op onze speciale voorraad selectie van de Volkswagen Golf Hatchback op deze actiepagina en is daarnaast beschikbaar zolang de voorraad strekt. Voor de gratis Gazelle DutyNL fiets tw.v. € 549 geldt ook dat deze beschikbaar zijn zolang de voorraad strekt.

Zie voor algemene verkoopinformatie: www.pondealer.nl/algemene-verkoopinformatie

Actie aanbod

7

Volkswagen acties

19