Volkswagen ID.4 tijdelijk tot 10.000 km GRATIS laden


Profiteer van deze aantrekkelijke aanbieding!


Ontvang nu tijdelijk tot 10.000 km GRATIS laden bij aanschaf van een 100% elektrische Volkswagen ID.4 bij Pon Dealer!*


Volkswagen ID.4 nu tijdelijk tot 10.000 km GRATIS laden*

Profiteer bij Pon Dealer van onze Volkswagen ID.4 actie en ontvang nu tijdelijk tot 10.000 km GRATIS laden* bij aanschaf van een 100% elektrische Volkswagen ID.4!

  • Je koopt bij Pon Dealer nu al een nieuwe en rijk uitgeruste Volkswagen ID.4 Pro vanaf € 47.190*
  • Nu tijdelijk tot GRATIS 10.000 km laden!* OP=OP!
Bekijk actie-aanbod

Volkswagen_ID4_Private_Lease_BLOK_-_LAADPAS_ACTIE.jpg


Beschikbare uitvoeringen van de Volkswagen ID.4

Volkswagen ID.4 Pro

Leverbaar vanaf € 47.190*
Nu tijdelijk tot GRATIS 10.000 km laden!* OP=OP!
Actieradius van 520 kilometer***


Standaard op de Pro:

  • 77 kWh Pro accu, 128 kw / 174 pk
  • Velgen 'Hamar' 19 inch
  • Lane Assist
  • Adaptive Cruise Control
  • Navigatiesysteem Discover Pro
  • Parkeersensoren voor en achter
  • Koplampverlichting LED
  • Automatische airconditioning

Meer weten over onze Volkswagen ID.4 actie?

Wil je graag meer weten over onze Volkswagen ID.4 actie, neem dan contact met ons op of bekijk de modelpagina van de Volkswagen ID.4. Wil je de Volkswagen ID.4 zelf ervaren vraag dan direct een proefrit aan.

Benieuwd naar onze complete actievoorraad van de Volkswagen ID.4, bekijk dan snel ons complete actie-aanbod!

Bekijk actie-aanbod

Liever een Volkswagen ID.4 Private Leasen?

Wil je in plaats van een Volkswagen ID.4 kopen liever een nieuwe 100% elektrische Volkswagen ID.4 Private Leasen dan kan dat natuurlijk ook. Je rijdt nu al een Volkswagen ID.4 Pro vanaf € 619 per maand!**

Bekijk deze actie

De Volkswagen ID.4. De volledig elektrische SUV van Volkswagen.

Vol trots presenteren wij de nieuwe 100% elektrische Volkswagen ID.4, het nieuwste lid van de Volkswagen ID.Family en daarnaast de eerste 100% elektrische SUV van Volkswagen. Met een actieradius van 501 km*** kom je met de ID.4 overal waar je heen wilt. De Volkswagen ID.4 combineert verder moeiteloos de ruimte en het comfort van een SUV met het duurzame karakter van een elektrische auto. Technische snufjes, vernieuwend design: het ontbreekt je aan niets in de VW ID.4. Wedden dat je niks anders meer wilt?

Bekijk modelpagina

Ontdek hoeveel je met de Volkswagen ID.4 bespaart op je 'brandstof' kosten!

Wil je elektrisch gaan rijden? Dan ga je maandelijks ook besparen op je kosten voor brandstof. Het rekenvoorbeeld hieronder gaat uit van 10.000 km per jaar en een gemiddeld verbruik van een Volkswagen ID.4 en een soortgelijk model, aangedreven door benzine. We zijn uitgegaan van voorbeeldkosten per eenheid. Deze kunnen uiteraard afwijken per aanbieder.

  Thuisladen Benzinepomp
Gemiddeld verbruik 22 kWh / 100 km 6,6 L / 100 km
Kilometers 10.000 km 10.000 km
Eenheden benodigd 2.200 kWh 660 L
Prijs per eenheid € 0,23 € 2,00
Kosten totaal € 506 € 1.320
Kosten per maand € 42 € 110

*Genoemde consumentenadviesprijs is inclusief btw en bpm en exclusief kosten rijklaar maken, recyclingbijdrage en legeskosten. Het laadtegoed wordt uitgekeerd in de vorm van een Pon Dealer Laden Abonnement met daarop een laadtegoed van € 500 incl. BTW. Het potentieel bereik tot 10.000 km is berekend op basis van het gemiddelde thuislaadtarief van € 0,23 per kWh. Prijzen kunnen variëren op basis van jouw huidige energiecontract. Voor deze actie geldt OP=OP!
**De Private Lease actieprijs geldt voor de Volkswagen ID.4 en wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoond tarief is o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Aanbod geldig tot en met 31 maart 2022, zolang de voorraad strekt. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.
***Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag. Voor de ID.4 GTX geldt het volgende: het maximale vermogen 220 kW: dit maximale vermogen, berekend in overeenstemming met UN GTR.21, kan maximaal 30 seconden aaneengesloten gebruikt worden. Het in de individuele rijsituatie beschikbare vermogen hangt van verschillende factoren af, zoals de (omgevings-)temperatuur en laadstatus, conditie en fysieke veroudering van de hoogvoltaccu. De beschikbaarheid van het maximale vermogen vereist dat de temperatuur van de hoogvoltaccu tussen de 23 °C en 50 °C is en de auto een laadniveau van > 88% heeft. Met name afwijkingen van het hiervoor genoemde leiden mogelijk tot een vermindering in vermogen. De accutemperatuur kan, tot een bepaalde hoogte, beïnvloed worden via de functionaliteiten van de airconditioning. Het gewenste laadniveau van de hoogvoltaccu kan ingesteld worden in de auto. Het beschikbare vermogen kan op elk moment in het vermogen display van de auto worden getoond. Om de bruikbare capaciteit van de hoogvoltaccu zo hoog mogelijk te houden wordt het laadniveau van 80% aanbevolen voor dagelijks gebruik.

Volkswagen ID.4 actie bij Pon Dealer
Voor meer informatie zie : https://www.volkswagen.nl/private-lease

Zie voor algemene verkoopinformatie www.pondealer.nl/algemene-verkoopinformatie

Actie aanbod

3

Volkswagen acties

12