Gratis DSG-automaat op de Volkswagen Passat en Arteon


Tijdelijk met gratis DSG-automaat!


Profiteer van een gratis DSG-automaat op de Volkswagen Passat, Passat Variant en Arteon met oplopend voordeel tot € 2.900!


Gratis DSG automaat op de Volkswagen Passat en Arteon bij Pon Dealer

Bij Pon Dealer profiteer je nu tijdelijk van een gratis DSG-automaat op de Volkswagen Passat, Volkswagen Passat Variant en de Volkswagen Arteon. Jouw voordeel kan daarbij oplopen tot maar liefst € 2.900,- bij aanschaf van een Volkswagen Passat en Passat Variant. Jouw voordeel bij de aanschaf van een Volkswagen Arteon met gratis DSG-automaat is € 2.500,-. Wees er dus snel bij en profiteer direct van deze aantrekkelijke aanbieding! 

Zowel de Volkswagen Passat en de Volkswagen Arteon met gratis DSG-automaat zijn bij Pon Dealer direct uit voorraad leverbaar. Je hoeft daardoor niet lang te wachten voordat je kunt wegrijden in jouw nieuwe Volkswagen.

Wil je graag meer weten over de gratis DSG-automaat actie voor de Volkswagen Passat en de Volkswagen Arteon, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie, vraag direct een proefrit aan in de Volkswagen Passat of Arteon of bekijk hier direct alle auto's uit ons actie-aanbod.

Bekijk actie-aanbod

Pluspunten van de Volkswagen DSG-automaat.

Het is goed zakendoen met Volkswagen. Koop je nu een nieuwe Passat of Passat Variant, óf een nieuwe Arteon? Dan is de DSG-automaat tijdelijk helemaal gratis. DSG staat voor Direct Shift Gear. Deze automaat met ingebouwde dubbele koppeling maakt het mogelijk om vrijwel ononderbroken, zeer comfortabel en efficiënt van versnelling te wisselen. Dat maakt het de perfecte aanvulling op jouw nieuwe Volkswagen.

DSG_foto2.jpg

Extra snel optrekken.

De soepele schakel tussen de versnelling zorgt ervoor dat er zo goed als geen tijdsverlies is bij het schakelen. Normale automaten gebruiken één as voor alle versnellingen, maar de DSG-automaat heeft er twee. Eén voor de oneven en één voor de even versnellingen. Daardoor trek je een stuk sneller op met een DSG-automaat dan met een normale automaat.

DSG_foto1.jpg

Sportieve rijervaring.

Die korte schakelmomenten zorgen niet alleen voor een minder hoog verbruik en een snellere acceleratie, maar ook voor een extra sportieve rijbeleving. Hij schakelt vloeiend terug als je afremt voor een bocht en schakelt vervolgens weer vloeiend op bij het uitkomen van de bocht. Afhankelijk van het model kan je ook zelf schakelen met behulp van de flippers achter het stuur of met de knoppen op het stuur.


*Genoemde consumentenadviesprijs is inclusief btw en bpm en inclusief kosten rijklaar maken, recyclingbijdrage en legeskosten. Deze actie is geldig van 03-01-2019 t/m 27-06-2019.
Gratis DSG-automaat op de Volkswagen Passat, Volkswagen Passat Variant en de Volkswagen Arteon bij Pon Dealer
Zie voor algemene verkoopinformatie www.pondealer.nl/algemene-verkoopinformatie

Actie aanbod

5

Volkswagen acties

17