Volkswagen up! occasions navigatie actie bij Pon Dealer


GRATIS Maps & More navigatie!


Profiteer bij Pon Dealer nu tijdelijk van GRATIS Maps & More navigatie op speciaal geselecteerde Volkswagen up! occasions!


GRATIS Maps & More navigatie op geselecteerde Volkswagen up! occasions!

Profiteer bij Pon Dealer nu tijdelijk van GRATIS Maps & More navigatie op onze speciaal geselecteerde Volkswagen up! occasions! De Volkswagen up! occasions uit onze voorraad die zijn voorzien van GRATIS Maps & More navigatie zijn te herkennen aan het speciale actielabel. Bekijk hier direct ons complete actie-aanbod!

Maps en More navigatie banner

Wat is het Maps & More navigatiesysteem?
Het draagbare Maps & More navigatie- en infotainmentsysteem beschikt over de volgende functies:

  • Bluetooth telefoonverbinding voor hands-free telefoneren
  • Multifunctionele boordcomputer met Think Blue rijtraining
  • CD/MP3 speler
  • Micro-SD card reader voor afspelen van muziek en afbeeldingen

Het Maps & More systeem werkt in combinatie met het standaard radiosysteem voor het afspelen van MP3 muziekbestanden, navigatie-instructies en telefoongesprekken via de luidsprekers. Met het spraakbesturingssysteem kun je gemakkelijk hands-free bestemmingen en telefoonnummers invoeren.


Wil je graag meer weten over onze Volkswagen up! occasions navigatie actie, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wil je jouw favoriete Volkswagen up! occasion zelf ervaren vraag dan snel een proefrit aan of bekijk hier direct het complete actie-aanbod!

Bekijk actie-aanbod

Waar vind je onze Volkswagen up! occasions?

Ons complete aanbod Volkswagen up! occasions en occasions van Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens kun je vinden bij Pon Occasion in Barneveld. Hier heb je een zeer ruime keuze uit een groot en gevarieerd occasionaanbod van onze merken Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens.

Pon Occasion vertegenwoordigd een uniek concept, waarbij het grootste occasionaanbod wordt gecombineerd met de beste prijzen op een uniek en centraal in Nederland gelegen locatie langs de A1. Pon Occasion in Barneveld is daarmee de ideale plek voor de aanschaf van een Volkswagen up! occasion.

Bekijk vestiging


De Volkswagen up! occasions navigatie actie is geldig zolang de voorraad strekt. Alle Volkswagen up! occasions die onderdeel zijn van de actie zijn te herkennen aan het speciale Maps & More actielabel. Neem voor meer informatie over deze actie en de voorwaarden contact met ons op. Zie voor algemene verkoopinformatie www.pondealer.nl/algemene-verkoopinformatie

Volkswagen up! occasion kopen bij Pon dealer

Actie aanbod

2

Volkswagen acties

18