Volkswagen up! Private Lease actie


Private lease vanaf € 250 p/m!**


Profiteer bij Pon Dealer nu tijdelijk van onze Volkswagen up! Private Lease actie en rij al een VW move up! vanaf € 250 p/m!**


Volkswagen up! Private Lease actie bij Pon Dealer

Profiteer bij Pon Dealer nu tijdelijk van extra voordelige Private Lease tarieven op de Volkswagen up! tijdens onze Volkswagen up! Private Lease actie. Je rijdt nu namelijk al een nieuwe Volkswagen move up! inclusief Executive Pakket vanaf € 250 per maand** direct uit onze voorraad!

Een nieuwe Volkswagen up! Private Leasen bij Pon Dealer is voordelig en daarnaast ook héél gemakkelijk en overzichtelijk. In het maandelijkse bedrag dat je betaalt zijn namelijk alle kosten voor de verzekering, wegenbelasting en het onderhoud al inbegrepen. Zelf hoef je alleen nog maar de brandstof te betalen

Wil je graag meer weten over onze Volkswagen up! Private Lease actie, neem dan contact met ons op of vraag direct een proefrit aan in de Volkswagen up! om deze leuke en compacte stadsauto zelf te ervaren!

Proefrit aanvragen

De Volkswagen move up! met Executive Pakket: luxe en direct rijden

De Volkswagen move up! met Executive Pakket uit onze Volkswagen up! Private Lease actie is onweerstaanbaar. De Volkswagen move up! met executive pakket is namelijk standaard rijker uitgerust dan de reguliere Volkswagen move up! en beschikt o.a. over comfortabele extra's zoals airconditioning, smartphone integratie, DAB+ radio, Boordcomputer Plus en een regensensor.

Je rijdt de Volkswagen move up! met executive pakket tijdens onze Volkswagen up! private lease actie nu tijdelijk al van voor slechts € 250 per maand!**

De Volkswagen move up! met Executive Pakket is daarnaast direct uit voorraad leverbaar, zodat jij lekker snel kunt rijden in je nieuwe auto. Bekijk hier direct ons complete actie-aanbod.

Bekijk ons aanbod

De Volkswagen move up! met Executive Pakket beschikt o.a. over:

Airconditioning (Climatic) Automatische koplampschakeling
Radio 'Composition Phone' City Emergency Brake
Smartphone integratie 'maps + more dock' Buitenspiegels elektrisch instel- en verwarmbaar
Digitale radio-ontvangst (DAB+) Buitenspigelbehuizing en deurgrepen in carroseriekleur
USB-aansluiting LED Dagrijverlichting
Boordcomputer Plus Ruitbediening vóór elektrisch
Regensensor Stuurwiel en bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar

Volkswagen move up - smartphone integratie

Smartphone integratie

Door middel van een houder op het dashboard kan een smartphone aangesloten worden en via de 'Maps + More'-app kan er gebruik gemaakt worden van onder andere offline navigatie en de Think Blue trainer.

Volkswagen move up - boordcomputer

Boordcomputer Plus

De Boordcomputer ‘Plus’ informeert je onder andere over het actuele en gemiddelde verbruik van uw auto, de afgelegde afstand en de actuele en gemiddelde snelheid.

Volkswagen move up - airconditioning

Airconditioning

Met de handbediende airconditioning 'Climatic' houd je gemakkelijk het hoofd koel tijdens elke warme zomerdag.

Volkswagen move up - regensensor

Licht- en regensensor

De auto herkent via sensoren regenval en duisternis en activeert automatisch de ruitenwissers en verlichting. Ook regelt het de snelheid van de ruitenwissers.


Liever een nieuwe Volkswagen up! kopen?

Wil je liever een nieuwe Volkswagen up! kopen in plaats van Private Leasen, dan kan dat natuurlijk ook. Je koopt al een nieuwe Volkswagen move up! met Executive Pakket uit onze voorraad vanaf slechts € 14.299.* 

Heb je een auto om in te ruilen? Dan profiteer je nog eens van een € 1.000 extra inruilpremie! Het kopen van een nieuwe Volkswagen move up! bij Pon Dealer wordt daarmee nu wel heel aantrekkelijk.

Bekijk ons aanbod

De nieuwe Volkswagen up! Private Lease. Gemaakt voor de stad.

Handzaam in de stad en een echte kilometervreter op de snelweg. Dat is de nieuwe Volkswagen up! Één van de ruimste, veiligste en vooral leukste auto's in z'n klasse. En wat ook leuk is aan de nieuwe up! is zijn hoge restwaarde. Profiteer nu snel van onze unieke Volkswagen up! Private Lease actie en rij voordelig en onbezorgd in een nieuwe Volkswagen up!

Bekijk modelpagina

Keurmerk Private Lease


*Genoemde consumentenadviesprijs is inclusief btw en bpm en exclusief kosten rijklaar maken, recyclingbijdrage en legeskosten. 
**De privé lease actieprijs vanaf € 243 p/m geldt voor de Volkswagen move up! met executive pakket uit onze voorraad. De overige private lease prijzen betreffen vanafprijzen op nieuw te bestellen auto's tenzij anders aangegeven en worden onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, een handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder het nummer 20073305. Getoond tarief is o.b.v. private lease inclusief BTW bij 48 maanden, 10.000 km per jaar met reservewiel en €500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na 1 jaar bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Actie-aanbod uitsluitend geldig op voorraadauto's zolang de voorraad strekt. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

Volkswagen up! Private Lease actie bij Pon Dealer

Voor meer informatie zie : https://www.volkswagen.nl/private-lease

Zie voor algemene verkoopinformatie www.pondealer.nl/algemene-verkoopinformatie

Actie aanbod

8

Volkswagen acties

17