VW Bedrijfswagens. Aircoservice.

  • Pon Dealer Groep
Airco-banner-vw-bw.jpg

Uit onderzoek blijkt dat ‘frisse bestuurders’ tot dertig procent minder vaak betrokken zijn bij auto-ongelukken. Meer dan een leuk weetje. Het bewijst dat een goed werkende airconditioning van belang is.

Werkt uw airco niet meer zo goed? Komt er geen koele lucht meer uit de roosters? Dan is het tijd voor airco-onderhoud door uw Volkswagen-dealer. Volkswagen biedt verschillende airco onderhoudsopties aan. Na controle weet u of uw aircosysteem nog optimaal functioneert of dat er extra onderhoud of een anti-geurbehandeling noodzakelijk is.

Gratis Aircocheck.

Een goed werkende airconditioning voorkomt onzuivere lucht in uw auto waardoor u fris en gezond achter het stuurzit. Daarom heeft Volkswagen de gratis aircocheck. Er wordt gecontroleerd of de druk in het systeem voldoende is en of er genoeg koude lucht uitgeblazen wordt. Tijdens de gratis aircocheck wordt ook bepaald of de airco onderhoud nodig heeft. Als u op tijd onderhoud doet, verkleint u de kans op dure reparaties.

Airco-onderhoudsbeurt (incl. gratis geurbehandeling). Nu voor € 99,-

Tijdens het airco-onderhoud wordt het systeem bijgevuld waardoor er weer genoeg koude lucht uitgeblazen wordt en de compressor goed beschermd wordt tegen schade. En met de geurbehandeling wordt het systeem gedesinfecteerd en worden bacteriën en schimmels verwijderd. Met Volkswagen airco-onderhoud heeft u gegarandeerd weer koele en frisse lucht in de auto en dat is wel zo prettig.

Vervangen van stof- en pollenfilter. Vanaf € 19,95

Als het huidige filter stofdeeltjes, uitlaatgassen en pollen onvoldoende tegenhoudt, moet het filter vervangen worden. Na vervanging bent u weer zeker van gezonde lucht in uw Volkswagen.

Airco geurbehandeling.

Door het vochtige klimaat en temperatuur- wisselingen in uw aircosysteem is de kans op bacterie- en schimmelgroei groot. Dit leidt tot nare, muffe luchtjes uit de ventilatieroosters. Om dat tegen te gaan, bevelen wij een airco geurbehandeling aan. Zo bent u weer zeker van schone en frisse lucht.

De airco geurbehandeling kost normaal € 59,- en is nu gratis icm airco onderhoud.

Airco onderhoudsbeurt.

‘Koudemiddel’ in het aircosysteem zorgt voor de koelende werking. Gedurende de tijd verliest het systeem steeds wat van zijn koudemiddel. Daardoor neemt ook de werking van het aircosysteem geleidelijk af. En dat kan schade veroorzaken aan uw airco, met hoge reparatiekosten tot gevolg. Met de airco onderhoudsbeurt bent u verzekerd van een volledige behandeling van uw aircosysteem (lekkage en/of defecten uitgesloten).

De airco onderhoudsbeurt kost normaal  € 129,- en is nu tijdelijk extra voordelig voor € 99,-.